Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 20, Νοεμβρίου 2018 Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 20, Νοεμβρίου 2018 Απο το μεσημερι και μέχρι πριν λιγο το site είχε πέσει εξ αίτιας σοβαρού τεχνικού προβλήματος του server.Το προβλημα εχει αποκατασταθεί τώρα. 1
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Νοεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 21, Νοεμβρίου 2018 Ναί πράγματι το διαπίστωσα χθές το απόγευμα που δεν μπορούσα να μπώ, 1
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 23, Νοεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 23, Νοεμβρίου 2018 Τώρα όλα δουλεύουνε ρολοΊ 1
Super Συντονιστής WebMaster Δημοσίευσε 1, Νοεμβρίου 2020 Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 1, Νοεμβρίου 2020 Ζητούμε συγνώμη από του φίλους που το forum για λίγες μέρες είχε πέσει. Ο server που μας φιλοξενεί είχε πάθει ζημιά και έπρεπε να γινει αντικαταστασή του με νέο και ποιο γρήγορο.
neoktistos Δημοσίευσε 1, Νοεμβρίου 2020 Αναφορά Δημοσίευσε 1, Νοεμβρίου 2020 Εγώ νομίζω (ή τουλάχιστον έχω την εντύπωση) πως από την προηγούμενη Τετάρτη δεν μπορούσα να μπω.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 2, Νοεμβρίου 2020 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 2, Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τέλος καλό ....όλα καλά. Επεξεργάστηκε 2, Νοεμβρίου 2020 από ioanis
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα