Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 9, Ιανουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 9, Ιανουαρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 12, Ιανουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 12, Ιανουαρίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 30, Ιανουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 30, Ιανουαρίου 2019 Για να θυμηθούμε και τον αξέχαστο Μάικλ Τζάκσον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 1, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 1, Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Ιαπωνική μπάντα έπαιξε «Τα καγκέλια» της Γωγώς Τσαμπά και ήταν απλά υπέροχη. Μάχη μέχρις εσχάτων αναμένεται να δοθεί μέχρι το τέλος του χρόνου για το απόλυτο viral τραγούδι του 2019… Αν και μόλις Ιανουάριος, το «Μην παραχαράζετε την ιστορία» έχει ήδη πάρει τον τίτλο του φαβορί για viral της χρονιάς. Είναι γνωστό και στην τελευταία άκρη της χώρα, έχει γίνει ήχος κλήσης σε κινητά, ενώ φήμες που ελέγχονται ως ανακριβείς, το τοποθετούν ως το επικρατέστερο σε περίπτωση αλλαγής του Εθνικού Ύμνου. Οι Ιάπωνες Pyramidos όμως που έχουν διασκευάσει και στο παρελθόν ελληνικά κομμάτια, έρχονται με… φόρα για να ανταγωνιστούν τον Μακεδονικό ύμνο. Η ιαπωνική μπάντα όχι μόνο ερμηνεύει με μεγάλη επιτυχία «Τα καγκέλια» που έκανε γνωστά η Γωγώ Τσαμπά, αλλά τα χορεύουν κιόλας, προσφέροντάς μας ένα μουσικοχορευτικό viral. Πηγή Makeleio Επεξεργάστηκε 1, Φεβρουαρίου 2019 από ioanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 25, Φεβρουαρίου 2019 Για όλους τους φίλους του φορουμ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 25, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 25, Φεβρουαρίου 2019 Τι εγινε Γιαννακη? Τον συμπατριώτη μου τον Μαργαρίτη εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 25, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 25, Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγω θα σου βαλω τον δικο σου συμπατριωτη τον υπέροχο Σάββα Σιάτρα Επεξεργάστηκε 25, Φεβρουαρίου 2019 από tasos.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 25, Φεβρουαρίου 2019 Ναί ανέβασα αυτό το τραγούδι που είναι σχετικό με μας εδώ αυτό τον καιρό, μας πήρε και μας σήκωσε όλους μαζί αφού έχουμε ......αλαλούμ απόψεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 25, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 25, Φεβρουαρίου 2019 Ευχομαι στους νοσταλγους του παρελθοντος να τους φωτίσει ο Θεός και να παψουν να εχουνε φρούδες ψευδαισθησεις. Οτι και να γινει η ζωη συνεχιζετε και παει μπροστα . Ακουστε τα λογια του σοφου γέροντα του φόρουμ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 2, Μαρτίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 2, Μαρτίου 2019 Ενα τραγουδι για τα παιδια της νυχτας δηλαδη για εμενα και τον Admin που μονοι μας μεσα στην νυχτα ενημερωνουμε το φορουμ μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 2, Μαρτίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 2, Μαρτίου 2019 Μπραβο Αυγερινε, πολυ ομορφο τραγουδι, το πιο ομορφο σου τραγουδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 2, Μαρτίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 2, Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σου Νότη. Μπορείς να τα έκανες μπάχαλο στα πολιτικά αλλά έχεις μοναδική φωνάρα. Εδώ στα ξένα που είμαι συγκινούμαι σφόδρα όταν ακούω το τραγούδι σου "Μα εγώ είμαι Έλληνας" Επεξεργάστηκε 2, Μαρτίου 2019 από tasos.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 3, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 3, Απριλίου 2019 Ενα ακομη ομορφο τραγουδι το Νοτη "Ο αετος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 3, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 3, Απριλίου 2019 Στής 2/3/2019 καί ώρα 2:11 ΠΜ, Ο tasos.cz έγραψε Γεια σου Νότη. Μπορείς να τα έκανες μπάχαλο στα πολιτικά αλλά έχεις μοναδική φωνάρα. Εδώ στα ξένα που είμαι συγκινούμαι σφόδρα όταν ακούω το τραγούδι σου "Μα εγώ είμαι Έλληνας" Το ίδιο συμβαίνει και με μένα Τασούλι.....βλέπεις οτι ο νόστος για την πατρίδα είναι πάντα ....νόστος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neoktistos Δημοσίευσε 3, Απριλίου 2019 Αναφορά Share Δημοσίευσε 3, Απριλίου 2019 Σχετικά με τον Νότη, διαφωνώ ως προς την δημόσια τοποθέτησή του για την πίστη μας. Ως προς το πατριωτισμό του, αγγίζει -αν δεν άγγιξε ήδη- τα όρια της γραφικότητας. Εκεί που πάει να περάσει ένα σωστό μήνυμα για τον πατριωτισμό, κάπου -λόγω αφέλειας θες ή ακόμη και σκοπιμότητας ίσως- παρουσιάζει μια κάπως "θολή" εικόνα και αυτό τα χρόνια που διανύουμε δυστυχώς δεν μας εξυπηρετεί όπως θα 'πρεπε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 3, Απριλίου 2019 Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 3, Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σπύρος Ζαγοραίος μάγκας από τους λίγους.... Επεξεργάστηκε 3, Απριλίου 2019 από Takis67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 5, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Απριλίου 2019 Στής 21/11/2018 καί ώρα 5:29 ΠΜ, Ο tasos.cz έγραψε Και φυσικά δεν πρεπει να ξεχασω να ανεβάσω εδω το «Kiki do you love me - Greek clarinet (full version) | 2018» ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...... Μου το έστειλε ο φίλος μου ο Γιάννης από την Γερμανία και μου έφτιαξε υπέροχα το κέφι. Στο βιντεοκλίπ ο νεαρός με το κλαρίνο είναι φανταστικός, η κοπελιά που τραγουδάει το Κικι είναι επίσης υπέροχη, όπως και η άλλη κοπελιά που χορεύει με την χορογραφία της. Ε βρε τι βγάζει η Πατρίδα μας ακόμη και τώρα με αυτά τα νέα παιδιά. Αυτό το βιντεοκλίπ έπρεπε να παίζετε σε όλο τον κόσμο. Μπράβο στα Ελληνόπουλα αυτά. Ακόμη μια φορά thank you my friend ioannis. Παραλείψαμε Τασούλη να αναφέρουμε ότι αυτό το βίντεο κλίπ είναι γυρισμένο στην όμορφη Κέρκυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 14, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 14, Απριλίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 15, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 15, Απριλίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 16, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 16, Απριλίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 17, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 17, Απριλίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 18, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 18, Απριλίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 19, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 19, Απριλίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 15, Ιουνίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 15, Ιουνίου 2019 Το όμορφο τραγούδι του Σάκη Ρουβα "Να μαγαπάς" όπως παρουσιάζεται σε ρωσικό ιντερνετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 24, Ιουνίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 24, Ιουνίου 2019 Το υπέροχο τραγουδι "Φεγγάρι μάγια μου΄κανες" του Μίκη Θεοδωρακη σε ερμηνεια του μοναδικου Γρηγόρη Μπιθικώτση αφιερώνεται σε όλους εμάς τους ξενητεμένους Ελληνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 24, Ιουνίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 24, Ιουνίου 2019 Ευδιάθετος είσαι σήμερα φίλε μου Τασούλη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 24, Ιουνίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 24, Ιουνίου 2019 Ειμαι ευδιάθετος και χαρουμενος που εχω τον φιλο μου Γιαννακη απο την διπλανη Γερμανια που με καταλαβαινει απόλυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 17, Αυγούστου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 17, Αυγούστου 2019 PYRAMIDOS και....... ξερό ψωμί λέμε...........δώσεεεεεε!!!!. Την επόμενη χρονιά θα τους καλέσω στο πανηγύρι του χωριού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 11, Σεπτεμβρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 11, Σεπτεμβρίου 2019 Στην μνημη του Λαυρεντιου Μαχαιριτσα που εφυγε ξαφνικα απο την ζωη σε ηλικια 63 ετων. Τα ομορφα του τραγουδια θα μας τον θυμιζουν παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα