Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 26, Ιανουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 26, Ιανουαρίου 2019 Κυκλοφόρησε στις αρχές του χρόνου ένα ωραίο " παιχνιδάκι " PCIe Dual Tuner από την TBS Technologies.https://www.tbsdtv.com/products/tbs6903-x-professional-dvb-s2x-dual-tuner-pcie-card.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Ιανουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 26, Ιανουαρίου 2019 Από τιμή τί λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 26, Ιανουαρίου 2019 Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 26, Ιανουαρίου 2019 Φτηνή ειναι μωρέ μολεις 300 δολάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 28, Ιανουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Ιανουαρίου 2019 Η ιστοτομία είναι 1 $ = € 0,8765 άρα 300 ντολαρς =263 ευρω. Τζάμπα πράγμα δηλαδή. 4 φορές περισσότερο από τους δυο δορυφορικούς δέκτες enigma2 που αγόρασα χτες, Παναγίτσα μου. Τα ντολαρς μου θύμισαν χτες την υπέροχη ελληνική κωμωδία "Θα σε κάνω βασίλισσα" που είδα χτες και γέλασα πάλι με την καρδιά μου. Την έπαιζε χτες το STAR με τους αξέχαστους Θανάση Βέγγο και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ο Κωνσταντάρας που έπαιζε τον "θειο από την Αμερική" και έστελνε ντολαρς στην ανιψιά του που ήτανε γυναίκα του Βέγγου όταν ήρθε από την Αμερική έπιασε στα πράσα τον Βέγγο που έπαιζε τον "εκατομμυριούχο τσιγκούνη σύζυγο" και που σκαρφίστηκε να κάνει τον πεθαμένο στον θειο για να μην χάσει τα ντολαρς που έστελνε ο θειος στην υποτιθέμενη χήρα γυναίκα του Βέγγου την οποια επαιζε η ομολογουμένως ομορφη ξανθια Νικη Λινάρδου. Λέει τότε σε μια σκηνή του έργου ο Κωνσταντάρας στον Βέγγο να του γυρίσει τα ντολαρς, για καλαμπούρι βέβαια για να τον γιατρέψει από την τσιγγουνιά προς την ταλαίπωρη γυναίκα του Βέγγου και ο Βέγγος που πάντα υπολογίζει όλα μέχρι την τσακιστή δεκάρα του λέει, "πως θέλεις θειε να σου τα γυρίσω, σε δραχμές η σε δολάρια, γιατί πρώτα το δολάριο είχε 15 δραχμές ενώ τώρα ο Μαρκεζίνης τοκανε 30 δραχμές". Και του απαντάει ο Κωνσταντάρας "δεν ξέρω τι θα κάνεις εγώ δολάρια σου έστελνα, δολάρια θέλω πίσω". Η ταινια ειναι αυτην στο youtube που παραθετω. Η ατάκα που αναφέρω παίζεται στο 1:26:56 του έργου. Έχει πολλές όμορφες ατάκες η ταινία, αξίζει να την δείτε όσοι δεν την έχετε δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 28, Ιανουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Ιανουαρίου 2019 Από την επίσημη ιστοσελίδα της TBS https://shop.tbsdtv.com/tbs6903x-professional-dvbs2x-dual-tuner-pcie-card-p-227.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος GEORGE M. Δημοσίευσε 28, Ιανουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Ιανουαρίου 2019 Όλα τα λεφτά, είναι η ψύξη της !! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα