Jump to content

Recommended Posts

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Με αφορμή το στήσιμο του κινητού μου και με μια πρόχειρη ρύθμιση που έκανα σήμερα, θέλω να αναφέρω μια λήψη. Ποτέ μέχρι σήμερα στα 15 περίπου χρόνια που εχω κινητό κάτοπτρο, δεν είχα καταφέρει να βγάλω σήμα εδώ στην Αθήνα από 45W. 

Κατεβάζω την συχνότητα 11605 Η 990 2/3 που μεταφέρει 5 ραδιόφωνα.

Στην 11638 H δεν εχω καθόλου σήμα.

Η λήψη ειναι με dreambox 800hd se.

Ανεβάζω και 2 φώτος από την λήψη.

Αύριο θα ανεβάσω και μια φώτο από το κάτοπτρο να δείτε πόσο εχει γυρίσει δυτικά και κοιτάζει σχεδόν το δάπεδο!!! :classic_biggrin:

45w.png

45w2.png

• 11 months later...
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Τον δορυφόρο αυτόν τον έχω ως δυτικότερο σημείο αναφοράς για το  πιάτο μου μιά και η δέσμη του καλύπτει και την Ευρώπη στην KU  band.

IS14-315-UEFKH.thumb.jpg.ab97e4318460410a34d022a3bd257139.jpg

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Με τι είδους εξοπλισμό τον κατεβάζεις? Για βάλε και καμία αναφορά από τα σήματα να κάνουμε καμιά σύγκριση. 

• Μέλος
Δημοσίευσε

Μόλις φτιάξει λίγο ο καιρός θα το κάνω....αυτή την στιγμή ρίχνει,,,,καρεκλοπόδαρα.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Έπεσε λίγο η βροχή και είπα να δοκιμάσω τι ψάρια θα πιάσω με το 90αρι κάτοπτρο και με δέκτη  PICCOLLINO S2  (H.265/HEVC) και με lnb απο το καλάθι κατάφερα και κατέβασα μια συχνότητα DATA. Θα ξαναδοκιμάσω όταν φτιάξει πάλι ο καιρός.

20210202_120309.thumb.jpg.82482ff6d66f0359b073da33f4f76296.jpg

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

To κινητο μου από τον αέρα εχει αλλάξει θέση. Αυτές της μέρες που θα εχει καλό καιρό αν βρω χρόνο θα το ρυθμίσω. 

• Μέλος
Δημοσίευσε

Ναί πράγματι με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν και ...τζογάρουν και θέλουν  επαναρύθμιση.... συνήθως  κρεμάνε από το ίδιο τους το βάρος.

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Το gibetrini εχει υπερβολικά βάρος για μοτερ, οχι ότι δεν το γνωριζα δηλαδή. Το εχω σχεδων 20 χρονια και αλλαξα 3 μοτερ. Σκέφτομαι να το βάλω κάπου σταθερό και να να βαλω στο μοτέρ άλλης μάρκας ελαφρύτερο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Δεν ξέρω αν ο φίλος Kypros_Pambou κατεβάζει κάτι από αυτή την τροχιακή θέση....μιας και διαθέτει ένα τόσο μεγάλο κάτοπτρο αλλά από την άλλη πάλι είναι γεωγραφικά  πιο ανατολικά από εμάς  και δεν νομίζω να έχει οπτική επαφή με τον δορυφόρο.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...