Jump to content

Recommended Posts

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Καλησπέρα σε όλους!

Αγόρασα και εγώ προχθές το ηλεκτρικό κατσαβίδι ακριβείας που είχε για το εργαστήριο. Μια και εχω άλλο ένα κινέζικο θα κάνω μια σύγκριση μεταξύ τους.

Το κινέζικο αγορά απο Ali περίπου στα 20 ευρώ. Παίρνει 2 μπαταρίες ΑΑΑ και δεν εχει φωτισμό. Απο μύτες έχει λιγότερες (20 τεμάχια), αλλά είναι ποιο ποιοτικές από του parkside. Δεν εχει ρύθμιση ροπής ειναι στάνταρ, είναι σχετικά ποιο αργό σε σχέση με το park και αρκετά ποιο αδύναμο σε δύναμη. Περίπου είναι ιδια με του park όταν ειναι στο 1. Δεν το εχω δουλέψει πολύ λόγο των μπαταριών.

Τώρα σχετικά με το parkside.

Ποιό μικρό σε μέγεθος ποιο ελαφρύ, είναι τετράγωνο και βοηθά στο να το κρατάς ποιο εύκολα από του Ali που είναι στρογγυλό, έχει και 3 led που μπορείς να τα απενεργοποιήσεις αν θες. Φυσικά και η μικρή οθόνη είναι χρήσιμη που εχει.

Απο δύναμη έχει αρκετή, μόνο στην πρώτη σκάλα μπορώ και το σταματάω με το χερι! Θα έλεγα οτι για της μύτες που παίρνει και της βίδες που μπορεί να δέσει - λύσει οτι ειναι υπερβολικά δυνατό. Αν δεν προσέξεις μπορεί να κάνεις ζημιά στο κεφάλι της βίδας. Καλή και η μεταλλική κασετίνα του με τα εξαρτήματα, αλλά και η θέση για μαγνητισμό - απομαγνητισμό.

Τέλος το οτι ειναι γρήγορο εμένα δεν μου αρέσει και τόσο καθώς οπως έγραψα θέλει σχετική προσοχή να μην καβαλήσει την βίδα όπως λέμε, ειδικά στης πολύ λεπτές βίδες. Και θα το προτιμούσα να φόρτιζε πάνω στο σώμα του και οχι μέσα στην θήκη του.

Ελπίζω να βγει καλό, θα δείξει!

IMG_20261005_194623.jpg

IMG_20261005_194730_1.jpg

IMG_20261005_195128_1.jpg

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...