Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 1 Αυγούστου Super Συντονιστής Δημοσίευσε 1 Αυγούστου Πριν λιγη ωρα πηγα στα lisl της περιοχής μου και ειδα αυτά, απο το σπίτι μου δεν φαίνεται καλα. Δυστυχώς ετσι οπως κινείτε η φωτια παει προς το ορος Πατέρα.... 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσίευσε 1 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Ο Δημητρης έγραψε Πριν λιγη ωρα πηγα στα lisl της περιοχής μου και ειδα αυτά, απο το σπίτι μου δεν φαίνεται καλα. Δυστυχώς ετσι οπως κινείτε η φωτια παει προς το ορος Πατέρα.... Σας είπαν για εκκένωση Δημήτρη στα Μέγαρα;.Πάντως οι κάτοικοι της Ψαθάς και του Αλεποχωρίου έκαναν εκκένωση και φύγανε προς Μέγαρα,όντως είναι μεγάλη φωτιά.Να ρωτήσω κάτι η φωτιά από την Βένιζα Όρος Πατέρα φαίνεται τώρα την νύχτα στην περιοχή σου;,τέλος και εδώ χθες στο Ποικίλο Όρος είχαμε φωτιά αλλά την έσβησαν.Κουράγιο Δημήτρη θα πάνε όλα καλά,να χεται το νου σας την νύχτα αν χρειαστεί να εκκενώσεται την περιοχή.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 1 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Δημοσίευσε 1 Αυγούστου Oχι ακομα, ειναι μακρια η φωτια.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 3 Αυγούστου Μέλος Δημοσίευσε 3 Αυγούστου Αυτά εμείς εδώ στην Φιλιππιάδα τα περάσαμε πέρσι 4 μέρες χωρίς ρεύμα και νερό και πήγα και αγόρασα γεννήτρια 3,2KW για να δουλέψουν τα ψυγεία και να μην πετάξουμε τα πράγματα μας. 1
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 4 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Δημοσίευσε 4 Αυγούστου Oι πρώτες φώτο ειναι σήμερα το πρωι.... Σε σχέση με χθες θελω να πω οτι η κατάσταση ειναι αρκετά βελτιωμένη Είναι το ορος Πατέρας και από κάτω που καίγεται το Καντήλι και εκει κοντά η ΒΙΠΕ.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 4 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Δημοσίευσε 4 Αυγούστου Και για να πάρετε μια ιδέα, δείτε στην 1 του μηνα που ξεκίνησε στην περιοχή μου, τι έκταση περιλάμβανε η φωτιά Οι φώτο ειναι εξω από το τοπικό κατάστημα LIDL. Sorry για της χάλια φώτο αλλά ηταν βράδυ και το κινητο μου δεν βγάζει καλές χωρείς φως. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα