Super Συντονιστής WebMaster Δημοσίευσε 27, Δεκεμβρίου 2018 Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 27, Δεκεμβρίου 2018 To site από εχθές εχει συνδεθεί με την γνωστή εφαρμογή tapatalk. Για όσους δεν γνωριζουν το tapatalk είναι μια εφαρμογή για κινητά - tablet που δινει πρόσβαση σε forums και την χρησιμοποιούν ήδη πάνω από 100.000 forums. Η πλοήγηση στο forum γινετε γρήγορα και ποιο εύκολα απ ότι απ ευθείας μέσω browser. Λόγο που ίσως δεν γνωριζουν όλοι της κινήσεις που πρέπει να κάνουν, παρακάτω θα αναφερθώ σε αυτό. Μπαίνουμε play store και στην αναζήτηση γράφουμε tapatalk.Από αυτά που θα μας βγάλει επιλέγουμε το πρώτο. Το επιλέγουμε και πατάμε εγκατάσταση της εφαρμογής. Οταν εγκατασταθεί και πατήσουμε άνοιγμα θα δούμε αυτή την εικόνα. Εδω πατάμε get starter. To επόμενο μενού ειναι αυτό εδώ απ το οποίο μετακινούμαστε μέχρι το τέλος κάτω και πατάμε το skip Από το επόμενο μενού πατάμε not now Oταν ανοίξει το tapatalk θα δούμε πάνω δεξιά ένα φακό που ειναι η αναζήτηση, τον πατάμε και γράφουμε την λέξη newsat To δικό μας φορουμ είναι αυτό στην φώτο στο οποίο κάνουμε κλικ. Δεν υπάρχει προς το παρών λογότυπο ακόμα εκεί αλλα θα μπει σύντομα. Τέλος θα δούμε την γνωστή επιλογή για login η για εγγραφή.Δεν χρειάζεται να κάνουμε νέα εγγραφή αλλά βάζουμε τα στοιχεία μας που ήδη έχουμε (user name και κωδικό) από το forum. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. ΥΣ Οι εικόνες ειναι από emulator android σε pc, αλλα και σε κινητό θα δείτε πάνω κάτω τα ίδια πράγματα. Αν υπάρχουν κάποιες απορίες απαντήστε εδώ με μήνυμα. Ευχαριστώ. 1
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 28, Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 28, Δεκεμβρίου 2018 Μπραβο Δημήτρη, εκανες πολυ καλα που ανηρτησες το θεμα στο φορουμ μας, βλεπω απο τα άλλα φόρουμ οτι τα μέλη χρησιμοποιούνε πάρα πολύ την εφαρμογή tapatalk. 1
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 16, Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 16, Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτή την εφαρμογή δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα ....θέλω λοιπόν να ρωτήσω είναι δωρεάν ή σε χρεώνει κάθε φορά που την κάνεις χρήση. Επεξεργάστηκε 16, Σεπτεμβρίου 2019 από ioanis
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 16, Σεπτεμβρίου 2019 Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 16, Σεπτεμβρίου 2019 Αυτή την εφαρμογή δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα ....θέλω λοιπόν να ρωτήσω είναι δωρεάν ή σε χρεώνει κάθε φορά που την κάνεις χρήση.Η εφαρμογή είναι δωρεαν.Δεν χρεώνει κατα την χρήση της αν έχεις wifi. αν έχεις data όμως θα χρεωθείς ανάλογα Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 16, Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 16, Σεπτεμβρίου 2019 Η εφαρμογή είναι δωρεαν.Δεν χρεώνει κατα την χρήση της αν έχεις wifi. αν έχεις data όμως θα χρεωθείς ανάλογα Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε ευχαριστώ... ήδη την πέρασα στο κινητό μου και βλέπω τα μηνυματα του φορουμ μεσα απο την εφαρμογή.....σε ευχαριστώ και πάλι.Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1
Διαχειριστής Admin Δημοσίευσε 10, Δεκεμβρίου 2022 Διαχειριστής Αναφορά Δημοσίευσε 10, Δεκεμβρίου 2022 Η εφαρμογή Tapatalk για τεχνικούς λόγους είναι εκτός λειτουργίας στο forum και προς το παρών δεν μπορείτε να συνδεθείτε. Οταν βρεθεί λύση θα γίνει ενημέρωση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα