Jump to content

Recommended Posts

• Μέλος
Δημοσίευσε (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum για καλύτερη στόχευση κεραίας στο χωριό μου με ασθενές ψηφιακό σήμα στην Ορεινή Τριφυλία για τα hd digea,αξίζει αυτό;.

image.thumb.png.7201aca4eab9095a038c54792d8355bb.png

Επεξεργάστηκε από Δημητρης
Edit στον τίτλο
  • Μέλος

Επειδή είμαι λίγο αρχάριος φίλε μου Δημήτρη με τα πολύμετρα στην κεραία δίπλα συνδέω αυτό από κάτω ant in κάτω αριστερά στην φωτογραφία και αυτό που πάει στην τηλεόραση δεξιά στην φωτογραφία αυτό που είναι με f βύσματα,και μετά γυρίζω την κεραία και άμα δω 90 με το μέγιστο σήμα την αφήνω εκεί,και τέλος πρέπει να έχω κάποια συχνότητα στην tv συντονισμένη για να μετρήσει σωστά το πολύμετρο;.

Επεξεργάστηκε από Michaeldx
  • Μέλος

Η κεραία είναι η dat75 η παλιά η τρίαινα Televes πορτοκαλί η μεγάλη και ο ενισχυτής ιστού 36 db Fracarro.

Επεξεργάστηκε από Michaeldx
  • Super Συντονιστής

Καλημέρα σε ολους! Συγγνώμη αλλα απο που διαβάσατε οτι μπορεί με ενα πολύμετρο να μετρηθεί RF σημα? Δεν υπάρχει αυτό και είναι πέρα για πέρα λάθος.. Για αυτόν τον σκοπό υπάρχουν ειδικά όργανα (πεδιόμετρα - sat finder). Αλλάζω και τον τίτλο του ποστ καθώς δεν ευσταθεί.

• Like 1
  • Ο Δημητρης άλλαξε τον τίτλο σε Αγορά οργάνου για μέτρηση ψηφιακού σήματος dvb-t
  • Μέλος
14 ωρες πριν , Ο Michaeldx έγραψε

Καλησπέρα στο forum για καλύτερη στόχευση κεραίας στο χωριό μου με ασθενές ψηφιακό σήμα στην Ορεινή Τριφυλία για τα hd digea,αξίζει αυτό;.

image.thumb.png.7201aca4eab9095a038c54792d8355bb.png

Αυτό Δημήτρη κάνει για απλή χρήση;.  https://www.skroutz.gr/s/33648031/Tele-Analogiko-Pediometro-TST-950-DVB-T.html

Η αυτό όπως ανέφερα στο πρώτο post,ή πάμε για καλύτερα αποτελέσματα με ποιό ακριβό;. 

image.png.09d176bffd8d2d856ff42d16f66078d2.png

• Super Συντονιστής

Καλύτερα να διαθέσεις κάποιο μεγαλύτερο ποσό να πάρεις κάτι να αξίζει. Ποσα χρήματα διαθέτεις συνολικά¨?

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...