Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 22 Ιουλίου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αν και δεν έχω κάνει,το εμβόλιο 28 ετών που είμαι του κορονοιού,και ούτε πρόκειται,γιατί η γιαγιά μου πέθανε από το εμβόλιο της Pfizer,το 2022 ηλικία 83 ετών από βαρύ εγκεφαλικό όταν έκανε την τρίτη δόση,το είπε ο γιατρός και τώρα μπορεί να ζούσε χωρίς να το κάνει.Μακάρι αυτοί που το έκαναν να μην πάθουν τίποτα δεν θέλω να σας τρομάξω.Μια φορά το 2022 Αύγουστο πέρασαμε κορονοιό ήπια όλη η οικογενειά μου μέχρι 38 πυρετό για 10 μέρες μετά πέρασε.Και τέλος από σήμερα κυκλοφορούσα έξω με μάσκα,και κανείς δεν φόραγε πολύ λίγοι άνθρωποι φορούσαν μάσκα έξω.Σαν την γρίπη είναι τώρα με ήπια συμπτώματα,ανάλογα και τον οργανισμό.Η οικογένεια τα αδέλφια μου που είναι άλλα 2,η μητέρα μου και ο πατέρα μου δεν έχουνε κάνει εμβόλιο του κορονοιού,μόνο της γρίπης το παλιό κάνουμε κάθε Οκτώμβριο.Και τέλος ξέρω πως και ο Τάσος.cz,δεν το έχει κάνει το εμβόλιο του κορονοιού και μπράβο του,για τον Ιωάννη και τον φίλο μας Δημήτρη δεν ξέρω. Επεξεργάστηκε 22 Ιουλίου από Michaeldx
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 23 Ιουλίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 23 Ιουλίου Ουτε εγω το εχω κάνει, και προσέχω παντού με μάσκα πάω και ας με βλέπουν και κοροϊδεύουν. Τα εμβόλια βγήκαν γρήγορα χωρείς τον απαιτούμενο χρόνο δοκιμών για παρενέργειες και ολα τα σχετικά. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα