Μέλος ioanis Δημοσίευσε 17 Ιουνίου Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 17 Ιουνίου Alert με Σ.Χίο Γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Alert TV ανέλαβε ο Στέφανος Χίος. typologies.gr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 17 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 17 Ιουνίου O ποιο αντιπαθητικός ανθρωπος που εχω γνωρίσει. Τώρα θα πάει το κανάλι σίγουρα μπροστά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 17 Ιουνίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 17 Ιουνίου Είναι αρκετά αθυρόστομος....όντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
neoktistos Δημοσίευσε 17 Ιουνίου Αναφορά Share Δημοσίευσε 17 Ιουνίου Επειδή... θα εκτροχιαστεί το θέμα, εφ' όσον είναι αρνητικά τα συναισθήματα προς το πρόσωπο του δημοσιογράφου, θα πρέπει να διευκρινιστεί αν είναι πολιτικός ή μη, ο λόγος! Καλό είναι να εκφράζουμε την όποια διαφωνία, θα πρέπει να την εκφέρουμε μ' επιχειρήματα! Εξάλλου, νομίζω ότι... Παρότι μας αρέσει η Δημοκρατία, όμως, όταν δεν μας αρέσει η άποψη κάποιου, όλως τυχαίως, ξεχνούμε την σωστή συμπεριφορά μας, ως προς την λειτουργία του πολιτεύματος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 17 Ιουνίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 17 Ιουνίου Πολιτικός λόγος σε καμιά περίπτωση απλά κατεβάζει κάποιες φορές... καντήλια που εγώ δεν θα το έκανα ....γι,αυτό είπα ότι είναι αθυρόστομος. Αντίθετα Κωνσταντίνε σε κάποια πράγματα που λέει έχει δίκιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 17 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 17 Ιουνίου Δεν με ενδιαφέρει αν ειναι πολιτικός ο λόγος του η οχι. Σίγουρα απο όλα αυτά που λέει κατά καιρούς σε κάποια να έχει δίκιο. Θα μπορούσε όμως όμορφα και ωραία να τα παρουσιάζει και όχι με της φωνές που βγάζει σαν μανιασμένος ταύρος Ετσι νομίζει οτι θα πάει μπροστά? Είχα προσπαθήσει να ακούσω τοτε κάποιες εκπομπές που έκανε στην tv και πραγματικά δεν μπορούσα να τον ακούσω. Μια φορά να λεει για κατι και να μιλάει νορμάλ χωρείς να σπάει τα μικρόφωνα δεν εχω δει. Και αφού τον έδιωξαν από όλα τα κανάλια, έκανε μετά την εκπομπή του στο site του. Εκει τα ιδια και χειροτέρα, ολο φωνές και απο ουσία τίποτα. Κάποια στιγμη που τον άκουγα φοβήθηκα να μην πάθει κανένα εγκεφαλικό ο άνθρωπος. Εχετε δει άλλο δημοσιογράφο να εχει τέτοια έκφραση λόγου? Και δεν ειναι τυχαίο που εχει διαγραφεί οριστικά από μέλος της EΣΗΕΑ. Αντε του εύχομαι με το καλό να αγοράσει και το kontra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 5 Αυγούστου Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εδώ και 20 μέρες δεν βγαίνει στο Alert ο Στέφανος Χίος και ο Γρηγόρης Σερέτης 103.6 focus fm,τι να έγινε;.Λένε αλήθειες και τους παρακολουθώ χρόνια.Βγαίνει το ανατρεπτικό δελτίο και στην Πελοπόννησο στο Super ψηφιακά,όταν είμαι στο χωριό μου. Επεξεργάστηκε 5 Αυγούστου από Michaeldx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 5 Αυγούστου Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 5 Αυγούστου 2 ωρες πριν , Ο Michaeldx έγραψε Εδώ και 20 μέρες δεν βγαίνει στο Alert ο Στέφανος Χίος και ο Γρηγόρης Σερέτης 103.6 focus fm,τι να έγινε;.Λένε αλήθειες και τους παρακολουθώ χρόνια.Βγαίνει το ανατρεπτικό δελτίο και στην Πελοπόννησο στο Super ψηφιακά,όταν είμαι στο χωριό μου. Ίσως κάπου δεν τα βγήκανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα