neoktistos Δημοσίευσε 2 Ιουνίου Αναφορά Δημοσίευσε 2 Ιουνίου Καλημέρα και καλή σας, εβδομάδα! Ήδη, εδώ και δύο ημέρες, έχω στα χέρια μου, το πεδιόμετρο της AMIKO (TSC1270)! Πρώτα σκέφτηκα να το δοκιμάσω, συνδέοντάς το, στο καλώδιο που μπαίνει στην τηλεόραση, για τα επίγεια ψηφιακή λήψη! Να σημειώσω ότι, στον τόπο κατοικίας μου, έχω λήψη από κεντρική κεραία, από την ταράτσα, που είναι πάνω από τον 5ο όροφο, ενώ εγώ μένω στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας! Πρώτα θέλω να επισημάνω ότι, η πόλη που διαμένω, βάσει του χάρτη κάλυψης, της DIGEA, λαμβάνει από το κέντρο του Χορτιάτη, ενώ κατά διαστήματα (όχι όλες τις ώρες, αλλά ούτε κι όλο το χρόνο) λαμβάνει σήμα καί από τα κανάλια της 1ης τηλεοπτικής περιφερειακής ζώνης (νομίζω από Θάσο ή πιό κοντά, δεν γνωρίζω), που αναμεταδίδει κανάλια, από Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τις συχνότητες 35 και 41! Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως, η τηλεόραση όποτε λαμβάνει τα προαναφερόμενα κανάλια, πιό εύκολα, λαμβάνει την 41 και πιό δύσκολα, την 35!!! Στο πεδιόμετρο όμως, παρατηρώ το αντίθετο! Ενώ κατά τις ώρες που δεν έχουν καθόλου σήμα στην τηλεόραση, στο πεδιόμετρο, εμφανίζει κανονικά σήμα! Θα ήθελα κάποιος που είναι πιό έμπειρος, να μου απαντήσει, αν έχει προσέξει ανάλογη περίπτωση με οποιοδήποτε πεδιόμετρο και αν γνωρίζει, να μου εξηγήσει, πού οφείλεται αυτή η διαφορά λήψης, μεταξύ πεδιομέτρου-τηλεόρασης και πώς μπορεί να υπάρξει το ίδιο αποτέλεσμα που δείχνει το εν λόγω όργανο, στην τηλεόραση; Εκτός δηλαδή που σίγουρα (θα) είναι θέμα καλωδίων, θα μπορούσε, με καλύτερο μικροσυντονισμό κεραίας ή ακόμη ρύθμισης του ενισχυτή, για πιό ομαλή λειτουργία στην λήψη; * Να σημειώσω ότι φυσικά, δεν σκοπεύω να... βρω τον μπελά μου, στην οικοδομή και άνοιξα το θέμα, για να πάρω καλύτερες πληροφορίες, για μια σωστή εγκατάσταση, μια που το ίδιο είχα δοκιμάσει και στο πατριό μου, με το ίδιο αποτέλεσμα! ** Στην οικοδομή, η κεραία είναι μάρκας TELEVES (η δεύτερη πιό ακριβή, της εταιρίας, με το δίπολο, που πιθανόν, να είναι ανενεργό), μ' ενισχυτή (όχι κεντρικό, κάτι που διαπίστωσα, την στιγμή που ήμουν στην ταράτσα και πραγματοποιούσε ο τεχνικός την εγκατάσταση), μάρκας IKUSI.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 3 Ιουνίου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 3 Ιουνίου Το πιθανότερο είναι ότι το tuner του πεδιομέτρου να έχει μεγαλύτερη ευαισθησία σε σχέσει με το tuner της τηλεόρασης αλλά ο ποιό κατάλληλος για να δώσει μια εμπεριστατωμένη απάντηση είναι ο Δημήτρης. Για ανέβασε όμως και μια φωτο από το πεδιόμετρο να δω το μηχανάκι σου.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 3 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 3 Ιουνίου Καλορίζικο το πεδιόμετρο! Οταν λέμε οτι στο πεδιόμετρο έχεις σημα, για ποια μέτριση αναφέρεσαι? Αν εννοείς απλά μέτριση ποσοστού ποιότητας (level db) επι της 100 αυτό δεν μας λέει τίποτα. Και επειδή εχω ακούσει να λένε, γιατί να δώσω ενα καρο λεφτά να αγοράσω ενα πχ promax ενώ μπορώ να μετράω με ενα των πχ 100 ευρώ? Αυτο ειναι μεγάλο λάθος. Στα επίγεια η παράμετρος που μας ενδιαφέρει ειναι το MER -C/N. Ειδικά το πρώτο ειναι πολυ βασικό. Και οχι μόνο να το μετράει το όργανο αλλα να δείχνει και σωστό level. Εχει τύχει σε εγκατάσταση ολα να ειναι σωστά το level πάνω απο 90% (ποσοστό και ποιότητα) αλλά το mer να ειναι κάτω από τα stantar επίπεδα και να παρουσιαζεται πρόβλημα στην λήψη. Τα ακριβά πεδιόμετρα μετράνε παράγοντες οπως πχ ανακλάσεις σήματος, παρεμβολές απο LTE - 5G κ.τ.λ.π που τα απλά δεν μπορούν να το κάνουν. Τέλος αλλη ευαισθησία έχουν τα πεδιόμετρα στο tυner και αλλη οι τηλεοράσεις. 1
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 3 Ιουνίου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 3 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, Ο neoktistos έγραψε Αυτό ακριβώς, είναι! Δεν ξέρω πόσο το αγόρασες αλλά το βλέπω ΕΔΩ στα 139 ευρώ.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 3 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 3 Ιουνίου Στα 115 ευρώ υπάρχει το παρακάτω με καλύτερα χαρακτηριστικά καθώς μετράει S2X αλλά και H.265/HEVC). Το amiko όταν και αααααν η digea πάει σε Τ2 δεν θα μπορεί να το μετράει. Megasat 1
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 4 Ιουνίου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 4 Ιουνίου 9 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε Στα 115 ευρώ υπάρχει το παρακάτω με καλύτερα χαρακτηριστικά καθώς μετράει S2X αλλά και H.265/HEVC). Το amiko όταν και αααααν η digea πάει σε Τ2 δεν θα μπορεί να το μετράει. Megasat Δεν είναι καινούργιο ...είναι μεταχειρισμένο λέει. ( Gebraucht =μεταχειρισμένο).Γι,αυτό το έχει σε αυτή την τιμή. 1
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 4 Ιουνίου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 4 Ιουνίου Γι,αυτό εγώ απόκτησα αυτό ΕΔΩ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 4 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 4 Ιουνίου Χωρεις να θελω να κατηγορήσω εταιρεία, το edision ειναι απο τα χειρότερα που κυκλοφορούν. Αργο στης μετρήσεις και καθόλου αξιόπιστες. Πολλές φορες δείχνει αλαντλον. Ξέρω 2 επαγγελματίες εγκαταστάτες που το πήραν και σε λίγες μέρες το πέταξαν. Ο ενας πήγε σε μια εγκατάσταση να εντοπίσει ενα προβλημα, και ενω η tv έκανε παγώματα στα κανάλια, το edision δεν ειχε καθόλου σημα και δεν έβγαλε ακρη! Στην κυριολεξία το πέταξε από την ταράτσα. Φυσικα εχει περάσει και απο τα χερια μου το συγκεκριμένο, και ειχε την ιδια τύχη! Την επόμενη κι όλας ημέρα πουλήθηκε. Neoktistos πόσο το αγόρασες τελικά το μηχάνημα αυτό?
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 4 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 4 Ιουνίου 1 ωρα πριν , Ο ioanis έγραψε Δεν είναι καινούργιο ...είναι μεταχειρισμένο λέει. ( Gebraucht =μεταχειρισμένο).Γι,αυτό το έχει σε αυτή την τιμή. Δεν το ειχα προσέξει οτι δεν είναι καινούργιο!
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 4 Ιουνίου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 4 Ιουνίου Το είχα αγοράσει αν θυμάμαι καλά πριν 2...3 χρόνια κάπου στα 3+ κατοστάρικα εδώ στην Γερμανία αλλά τα λεφτά του μου τα έφερε πολλαπλά πίσω.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 4 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 4 Ιουνίου Για ερασιτεχνική χρήση ειναι οκ, οχι για επαγγελματική. 1
neoktistos Δημοσίευσε 5 Ιουνίου Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 5 Ιουνίου Στής 4/6/2024 καί ώρα 10:26 ΠΜ, Ο Δημητρης έγραψε "neoktistos" πόσο το αγόρασες τελικά το μηχάνημα αυτό; Καλησπέρα Δημήτρη, καλησπέρα παιδιά! Δεν σας απάντησα, γιατί, τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησα να μαζεύω κεράσια! Το Amiko, μου κόστισε 139€, με τα έξοδα αποστολής (μέσα και το Φ.Π.Α.)!
neoktistos Δημοσίευσε 5 Ιουνίου Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 5 Ιουνίου Στής 4/6/2024 καί ώρα 8:29 ΠΜ, Ο ioanis έγραψε Δεν είναι καινούργιο ...είναι μεταχειρισμένο λέει. (Gebraucht =μεταχειρισμένο).Γι' αυτό το έχει σε αυτή την τιμή. Κάτι που σημαίνει... (καί) "κακο-μεταχειρισμένο"!!! Με ό, τι συνεπάγεται, αυτό!!!
neoktistos Δημοσίευσε 5 Ιουνίου Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 5 Ιουνίου Στής 3/6/2024 καί ώρα 10:51 ΜΜ, Ο Δημητρης έγραψε Στα 115 ευρώ υπάρχει το παρακάτω με καλύτερα χαρακτηριστικά καθώς μετράει S2X αλλά και H.265/HEVC). Το amiko όταν και αααααν η digea πάει σε Τ2 δεν θα μπορεί να το μετράει. Megasat Εγώ βλέπω... 198€!!! Μήπως... με βάρεσε στο χωράφι, ο ήλιος; 🤔🤔🤔🤔🤔
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 6 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 6 Ιουνίου 15 ωρες πριν , Ο neoktistos έγραψε Εγώ βλέπω... 198€!!! Μήπως... με βάρεσε στο χωράφι, ο ήλιος; 🤔🤔🤔🤔🤔 Δεν το πρόσεξα οτι ειναι δημοπρασία και οχι άμεση αγορά! Τώρα εχει ανέβει στα 206 ευρώ. 1
neoktistos Δημοσίευσε 8 Ιουνίου Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 8 Ιουνίου Στής 3/6/2024 καί ώρα 10:51 ΜΜ, Ο Δημητρης έγραψε Το amiko όταν και αααααν η DIGEA πάει σε "Τ2" δεν θα μπορεί να το μετράει! Μήπως το "DVB-T2", που βλέπω ως επιλογή ένδειξης στο μενού του οργάνου (που δεν μου βγάζει σήμα), δεν θα μπορούσε να κριθεί ως εμπιστευτική του, δυνατότητα; Γιατί, αυτό είδα στ' όργανο! Στο DVB-T, κανονικά βγάζει σήμα!
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 9 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 9 Ιουνίου Υπάρχει σύστημα H.264\HEVC και H.265/HEVC. Η digea επιλέγει το δεύτερο. 1
neoktistos Δημοσίευσε 9 Ιουνίου Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 9 Ιουνίου Στής 3/6/2024 καί ώρα 10:51 ΜΜ, Ο Δημητρης έγραψε Υπάρχει σύστημα H.264\HEVC και H.265/HEVC. Η Digea επιλέγει το δεύτερο. Συμφωνώ ως προς την συμπίεση που αναφέρεις ότι επέλεξε η Digea, όμως... επειδή τ' όργανο, χρησιμοποιείται για ένδειξη σήματος και όχι απεικόνισης των καναλιών, μήπως προτρέχεις λίγο;
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 10 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 10 Ιουνίου Εχω την εντύπωση οτι αν δεν υποστηρίζει Η/265 oτι δεν θα μπορεί να λάβει καθόλου σημα αρα ούτε και μετρήσεις. Δεν ξέρω ίσως να κάνω και λάθος. 1
neoktistos Δημοσίευσε 11 Ιουνίου Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δημήτρη, ΔΕΝ αναφέρεται στα στοιχεία του, περί απεικόνισης καναλιών, καθώς, η όποια αναφορά στα χαρακτηριστικά του οργάνου, έχει να κάνει με το είδος μέτρησης σήματος, δηλαδή DVB-T/T2, DVB-C/C2, DVB-S/S2 Amiko TSC 1270 Επεξεργάστηκε 11 Ιουνίου από neoktistos Συμπλήρωση
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 12 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 12 Ιουνίου Μπερδευτήκαμε! Εννοώ μετρήσεις και οχι προβολή εικόνας που άλλωστε δεν διαθέτει το όργανο αυτό.
neoktistos Δημοσίευσε 12 Ιουνίου Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν... Κάποια στιγμή, θα κοιτάξω να πάρω μέτρηση από δορυφόρο που σε συχνότητά του, να εκπέμπει μόνο με συμπίεση "H.265" και θα σου αναφέρω αποτέλεσμα! Επεξεργάστηκε 12 Ιουνίου από neoktistos Διόρθωση 1
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 16 Ιουνίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 16 Ιουνίου Στής 12/6/2024 καί ώρα 4:50 ΜΜ, Ο neoktistos έγραψε Λοιπόν... Κάποια στιγμή, θα κοιτάξω να πάρω μέτρηση από δορυφόρο που σε συχνότητά του, να εκπέμπει μόνο με συμπίεση "H.265" και θα σου αναφέρω αποτέλεσμα! Ειναι το καλύτερο για να μας λυθούν και οι απορίες! 1
sat3x1 Δημοσίευσε 10 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 10 Αυγούστου Ενδιαφέρον όργανο για ερασιτεχνική χρήση, μικρό σε μέγεθος. Το έχει πάρει πρόσφατα γνωστός μου! Λίγο που είδα τα μενού του όσον αφορά τις δορυφορικές συχνότητες κάθε δορυφόρος παίρνει μέγιστο 8 αναμεταδότες. Θέλω να ρωτήσω το φίλο Νεόκτιστο το cd στην συσκευασία είχε κάποιον έντιτορ υπολογιστή για επεξεργασία των δορυφορικών αναμεταδοτών; Το παιδί μου είπε ότι το cd έχει μόνο τον οδηγό χρήσης, έψαξε αλλά δεν βρήκε κάτι στην σελίδα του προϊόντος του κατασκευαστή.
neoktistos Δημοσίευσε 10 Αυγούστου Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 10 Αυγούστου Σωστά σ' ενημέρωσε ο φίλος σου. Και εγώ προσπάθησα να βρω πρόγραμμα επεξεργασίας των δεδομένων του οργάνου, αλλά δεν βρήκα σχετικό. Ακόμη-ακόμη, ούτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.
sat3x1 Δημοσίευσε 21 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 21 Αυγούστου Καλησπέρα! Σχετικά με τον μετρητή σημάτων Amiko 1270 μετά από πολύ ψάξιμο βρήκαμε πρόγραμμα επεξεργασίας αναμεταδοτών, και πρόγραμμα για την αναβάθμιση του firmware. Το συμπιεσμένο αρχείο που βρήκαμε, έχει και μία αναβάθμιση βέρσιον 2.8 (το όργανο είχε 2.6). Τα προγράμματα αυτά δουλεύουν στα win 10 (κάπου διαβάσαμε ότι δεν δουλεύουν στα win 11. Όμως δεν ξέρω τι δεν κάναμε σωστά και παρ’ ολίγον να το χαλάσουμε! Μετά την αναβάθμιση δεν άνοιγε και αναβόσβηνε ένα λαμπάκι. Το κάναμε reset από το κουμπάκι στο κάτω μέρος και ευτυχώς επανήλθε! Από το μενού είδαμε ότι αναβαθμίστηκε στην 2.8 Μετά κάναμε κάποιες διορθώσεις στους αναμεταδότες των δορυφόρων και το περάσαμε στο όργανο. Κάναμε δοκιμές 4 φορές και έκανε επανεκκίνηση κανονικά! Το αρχείο 2.8 του .zip το άνοιγε ο editor κάναμε κάποιες αλλαγές τις αποθηκεύσαμε και μέσου υπολογιστή το περάσαμε στο 1270. Μήπως έπρεπε να το περάσουμε πριν κάνουμε αλλαγές με το πρόγραμμα αναβάθμισης και μετά να κάνουμε αλλαγές με τον editor; Δεν ξέρω. Οπότε μεγάλη προσοχή στην αναβάθμιση. Σε κάποια πολωνική ιστοσελίδα είχε κριτικές (μηχανική μετάφραση) και κάποιο παιδί έλεγε ότι υπερτιμά το MER (firm 2.7) Άλλος πάλι γράφει ότι έχει αρκετά αποτελεσματικό CBER. Επίσης και σε άλλο παιδί μπλόκαρε και το άνοιξε και αποσύνδεσε την μπαταρία για να κάνει επαναφορά και να επανέλθει. Για σύγκριση πήρα μετρήσεις των επίγειων σημάτων που λαμβάνω στην περιοχή μου στο σπίτι με το drhd1000 combo και με το amiko 1270. 2
neoktistos Δημοσίευσε 21 Αυγούστου Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 21 Αυγούστου 8 ωρες πριν , Ο sat3x1 έγραψε Καλησπέρα! Σχετικά με τον μετρητή σημάτων Amiko 1270 μετά από πολύ ψάξιμο βρήκαμε πρόγραμμα επεξεργασίας αναμεταδοτών, και πρόγραμμα για την αναβάθμιση του firmware. Το συμπιεσμένο αρχείο που βρήκαμε, έχει και μία αναβάθμιση βέρσιον 2.8 (το όργανο είχε 2.6). Τα προγράμματα αυτά δουλεύουν στα win 10 (κάπου διαβάσαμε ότι δεν δουλεύουν στα win 11. Όμως δεν ξέρω τι δεν κάναμε σωστά και παρ’ ολίγον να το χαλάσουμε! Μετά την αναβάθμιση δεν άνοιγε και αναβόσβηνε ένα λαμπάκι. Το κάναμε reset από το κουμπάκι στο κάτω μέρος και ευτυχώς επανήλθε! Από το μενού είδαμε ότι αναβαθμίστηκε στην 2.8 Μετά κάναμε κάποιες διορθώσεις στους αναμεταδότες των δορυφόρων και το περάσαμε στο όργανο. Κάναμε δοκιμές 4 φορές και έκανε επανεκκίνηση κανονικά! Το αρχείο 2.8 του .zip το άνοιγε ο editor κάναμε κάποιες αλλαγές τις αποθηκεύσαμε και μέσου υπολογιστή το περάσαμε στο 1270. Μήπως έπρεπε να το περάσουμε πριν κάνουμε αλλαγές με το πρόγραμμα αναβάθμισης και μετά να κάνουμε αλλαγές με τον editor; Δεν ξέρω. Οπότε μεγάλη προσοχή στην αναβάθμιση. Σε κάποια πολωνική ιστοσελίδα είχε κριτικές (μηχανική μετάφραση) και κάποιο παιδί έλεγε ότι υπερτιμά το MER (firm 2.7) Άλλος πάλι γράφει ότι έχει αρκετά αποτελεσματικό CBER. Επίσης και σε άλλο παιδί μπλόκαρε και το άνοιξε και αποσύνδεσε την μπαταρία για να κάνει επαναφορά και να επανέλθει. Για σύγκριση πήρα μετρήσεις των επίγειων σημάτων που λαμβάνω στην περιοχή μου στο σπίτι με το drhd1000 combo και με το amiko 1270. Καλημέρα φίλε! Μπορείς να επισυνάψεις το σχετικό αρχείο, καθώς καί τον σύνδεσμο (link), στην περίπτωση που χρειαστεί μελλοντικά; 1
sat3x1 Δημοσίευσε 22 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Το θέμα είναι ότι αν κάποιος δεν θέλει για κάποιο λόγω να περάσει την αναβάθμιση , το πρόγραμμα επεξεργασίας των αναμεταδοτών δεν δίνει την δυνατότητα να κάνεις λήψη των δεδομένων από το όργανο. Μόνο στέλνει σ αυτό. Άρα για να κάνεις επεξεργασία πρέπει με κάποιο τρόπο να βρεις την βερσιόν που έχεις (αρχείο .bin) ή αν κάποιος με κάποιο flash utility μπορέσει και διαβάσει την μνήμη. Αν υποθέσουμε ότι με τον κατάλληλο εξοπλισμό, γίνεται το δεύτερο, πρέπει να ανοιχτεί με ότι συνεπάγεται αυτό για την εγγύηση… στην περίπτωση που αυτή δεν έχει λήξει. Παρ όλα αυτά το οργανάκι εμένα με κέρδισε. Αν δεν είχα θα το αγόραζα! Το ,zip με τα αρχεία το βρήκαμε εδώ: https://www.ab-forum.info/viewtopic.php?t=79764 ή απευθείας https://datoid.cz/tj9F0E/new-zip έχω προσθέσει και το μάνουαλ και το έχω ανεβάσει εδώ: https://terabytez.org/login?redirect=061jt6hu4lul Επεξεργάστηκε 22 Αυγούστου από Δημητρης Edit link 1
neoktistos Δημοσίευσε 22 Αυγούστου Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 22 Αυγούστου Καλημέρα και πάλι, φίλε. Παρέλειψα να ρωτήσω, ποιο είδος καλωδίου χρησιμοποίησες, για την μεταφορά των δεδομένων και την αναβάθμισή του. Αν γίνεται, ανέβασε μία εικόνα (φωτογραφία) του καλωδίου. Νομίζω πως ξεχωριστά, το αγόρασες, σωστά; * Κατά πρώτο λόγο, μ' ενδιαφέρει να επεξεργαστώ (προσθέσω, αν μου το επιτρέπει) τα δεδομένα, δηλαδή τις συχνότητες-πομπούς των δορυφόρων, καθώς, όπως αναφέρθηκε πιό πάνω, είναι περιορισμένα. Να ρωτήσω κάτι: Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 2.8 (την 2.7 έχω), δίνεται η δυνατότητα, να πραγματοποιώ, την παραπάνω δυνατότητα που ανέφερα; Και πάλι ευχαριστώ, για τα αρχεία.
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα