Jump to content

Recommended Posts

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Λοιπόν μερικά πράγματα είναι εντελώς απαράδεκτα.

Πχ να είσαι πρώην συνδρομητής στην cosmote, να αλλάξεις πάροχο και να μην μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικός μαζί τους??? Το αυτοματοποιημένο τηλεφωνικό σύστημα που έχουν βάλει όλοι τους προφανώς για ευκολία, εχει ένα πρόβλημα που δεν ξέρω δεν το σκεφτήκαν?

Αφού λοιπόν έφυγες πχ από cosmote, δεν σε συνδέει στην εξυπηρέτηση πελατών γατί βάζεις τον αριθμό τηλεφώνου που τώρα τον έχεις αλλού και σου λέει να πληκτρολογήσεις τον σωστό αριθμό. Μέσω της σελίδας τους με τον λογαριασμό που είχες τα ίδια και εκεί, δεν ισχύουν οι κωδικοί που είχες. Απο fecabook στον messenger  η απάντηση για τηλέφωνο ειναι, ότι θέλετε μπορούμε να το λύσουμε από το chat η στείλτε μας email.

Οχι εγω δεν γουστάρω μέσω email ούτε να κάθομαι με της ώρες να γράφω και να εξηγώ στο chat.Θελω face to face που λένε. :classic_angry:

Δημοσίευσε

Καλημερα Δημητρη τι ιδιο προβλημα ειχα και εγω με την forthnet nova ειχα δορυφορικο τηλ νετ και το διεκοψα οταν εμαθα οτι η κοσμοτε εφτιαξε γραμμες, για να διακοψω την νοβα μου εβγαλαν την ψυχη γιατι δεν δουλευε το τηλεφωνικο κεντρο οπως λες και εσυ, η μονη λυση η να παω σε καταστημα τους η μεσω τσατ, εμαιλ. Τελικα επικοινωνισα με τσατ, μαλλον ολες η εταιριες αφου φυγουμε την ιδια τακτικη εχουν.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...