Jump to content

Η DIGEA στον HELLASAT.

Recommended Posts

Δημοσίευσε

Σάββα καλησπέρα... Πάρε edision progressiv HD c να σωθείς έχει αναβάθμιση του 2014 και παίζουν όλα τζάμι.... Είναι αδιανόητο να έχει αναβάθμιση Φλεβάρη και να μην μπορείς να ανοίξεις τα hd..... 

Δημοσίευσε

Σάββα καλησπέρα... Πάρε edision progressiv HD c να σωθείς έχει αναβάθμιση του 2014 και παίζουν όλα τζάμι.... Είναι αδιανόητο να έχει αναβάθμιση Φλεβάρη και να μην μπορείς να ανοίξεις τα hd..... 

Δημοσίευσε

Καλησπέρα Γιάννη από το βουπερταλ.. .. Γιάννη τη μέγεθος πιάτο έχεις? 

Δημοσίευσε

Καλησπέρα στην ομάδα..... Υπάρχει πιθανότητα να μπει η νόβα και η cosmote στον Hellas sat? Και άκουσα ότι θα μπούνε στον ίδιο δορυφορο τοπικά κανάλια... Ξέρεις κανείς τίποτα?? Ευχαριστώ 

• Μέλος
Δημοσίευσε
15 ωρες πριν , Ο Γιώργος έγραψε

Καλησπέρα Γιάννη από το βουπερταλ.. .. Γιάννη τη μέγεθος πιάτο έχεις? 

Γιώργο έχω ένα κινητό κάτοπτρο μεγέθους 90 cm και κάνω λήψη από 45 μοίρες δυτικά μέχρι  68,2 ανατολικά .....ότι λοιπόν υπάρχει σε αυτό το γεώτοξο .......το κατεβάζω.Αλλά τώρα πια το σταθμεύω περισσότερο στις 39 μοίρες και για τα Γερμανικά καθώς και για την cosmote έχω άλλα δύο σταθερά  μεγέθους 75 cm.

• Like 1
  • Μέλος
Δημοσίευσε
14 ωρες πριν , Ο Γιώργος έγραψε

Καλησπέρα στην ομάδα..... Υπάρχει πιθανότητα να μπει η νόβα και η cosmote στον Hellas sat? Και άκουσα ότι θα μπούνε στον ίδιο δορυφορο τοπικά κανάλια... Ξέρεις κανείς τίποτα?? Ευχαριστώ 

Δεν έπεσε στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο  άλλωστε έχω φορτώσει  στον δέκτη μια web liste και τα περισσότερα τοπικά κανάλια που έχουν ενεργό  link τα βλέπω από κει.

Δημοσίευσε

Θα ήταν ευχής έργον να μπουν περιφερειακά κανάλια στον HellaSat, άλλωστε πριν μερικά χρόνια εξέπεμπαν ορισμένα συν ο ΣΚΑΪ αλλά και πολλά ιδιωτικά ραδιόφωνα. Πριν λίγους μήνες άρχισαν να εκπέμπουν ελεύθερα στις 39Ε δύο κυπριακά ραδιόφωνα από τη Λεμεσό (Κανάλι 6 και Capital Radio).

• 1 month later...
Δημοσίευσε

Καλημέρα παιδιά... Στην Ελλάδα τα επίγεια τηλεοπτικά κανάλια είναι t2?? η mpreg 4??

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε
9 ωρες πριν , Ο Γιώργος έγραψε

Καλημέρα παιδιά... Στην Ελλάδα τα επίγεια τηλεοπτικά κανάλια είναι t2?? η mpreg 4??

Καλημέρα. Είναι σε mpeg4. Ακούγετε για μεταφορά σε T2, αλλά το πότε δεν το γνωρίζει κανείς.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...