savvas70 Δημοσίευσε 3, Ιουνίου 2022 Αναφορά Share Δημοσίευσε 3, Ιουνίου 2022 Ξεκίνησε σήμερα να εκπέμπει και στον HellaSat το πακέτο τροφοδοσίας της Digea. Στη συχνότητα 12338Η εκπέμπουν τα κανάλια Alpha HD, Skai HD, ANT1 HD, Open HD. Στην 12353Η τα Star HD, Mega HD, m.TV HD και στην 12415Η όλα μαζί τα κανάλια σε SD. To σήμα εδώ στην Κύπρο και στους 3 αναμεταδότες είναι πολύ ισχυρό (με 80άρι πιάτο τους λαμβάνω με L 99% και Q 90%. Τα κλειδιά παραμένουν τα ίδια όπως και στις 3.1. Το πρόβλημα όμως είναι άλλο. Και εδώ τα HD εκπέμπουν σκόπιμα χωρίς flag κωδικοποίησης, κάτι που σημαίνει ότι σε πολλούς δέκτες (μεταξύ αυτών και ο δικός μου AMIKO Mira 1) δεν ανοίγουν ακόμα και με την εισαγωγή των κλειδιών και θα χρειαστούν πάλι νέα αναβάθμιση... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 4, Ιουνίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 4, Ιουνίου 2022 Σάββα πρώτα-πρώτα σε ευχαριστούμε για την καλή είδηση που μας έφερες ήταν αυτό που έλεγα πάντα ότι η Digea πρέπει να μετακομίσει στον Hellas Sat....όπερ και εγένετο . Λοιπόν σε δέκτες της EDISION ..όπως Piccollo.....Piccollino παίζουν κανονικά η ΕΡΤ HD Καθώς και η Digea SD θα περιμένουμε ασφαλώς αναβάθμιση που ευελπιστώ να έρθει σύντομα. Σε δέκτη όμως που δοκίμασα Edision Headspeed δεν παίζει η ΕΡΤ γιατί το λογισμικό είναι αρχαίο παίζουν όμως τα sd της Digea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas70 Δημοσίευσε 4, Ιουνίου 2022 Συγγραφέας Αναφορά Share Δημοσίευσε 4, Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Να σε καλά Γιάννη! Αυτό έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως... Ο HellaSat (σε αντίθεση με τον Eutelsat 3B) έχει ισχυρό και σταθερό σήμα, και με ένα μικρών διαστάσεων πιάτo όλα τα ελληνικά επίγεια κανάλια (κρατικά - ιδιωτικά) θα είναι πλέον εύκολα προσβάσιμα δωρεάν. Υπόψιν ότι ακόμα και με 60άρι πιάτο ο ελληνικός δορυφόρος λαμβάνεται άνετα σε όλα τα Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο! Και εγώ έχω βάλει τα κλειδιά στη συχνότητα 12415Η με τα SD και μου τα άνοιξε αμέσως, περιμένω όμως και εγώ νέα αναβάθμιση για τα HD. Επεξεργάστηκε 4, Ιουνίου 2022 από savvas70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 5, Ιουνίου 2022 Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Ιουνίου 2022 Να ρωτήσω εγω κατι. Ποιος ο λόγος της ταυτόχρονης εκπομπής και από 3,1 και από 39? Θα φύγουν κάποια στιγμή από 3,1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas70 Δημοσίευσε 5, Ιουνίου 2022 Συγγραφέας Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Λογικό είναι ότι πολύ σύντομα, όταν όλα τα κέντρα εκπομπής συντονιστούν με τις 39 Ε η μετάδοση στις 3.1 Ε θα σταματήσει. Επεξεργάστηκε 5, Ιουνίου 2022 από savvas70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 5, Ιουνίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Ιουνίου 2022 Το γεγονός ότι όλα τα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια είναι πιά μαζί σε έναν δορυφόρο είναι για μας εδώ έξω πάρα πολύ θετικό. Δεν χρειάζεται πιά να γυρίζω το κάτοπτρο με το μοτεράκι των 36 βολτ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 6, Ιουνίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 6, Ιουνίου 2022 Παρατήρησα ότι κάπου ..κάπου κάνει κάποια μωσαϊκά σε όλα τα κανάλια προφανώς να οφείλεται στις δοκιμές που κάνουν ....ας ελπίσουμε ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί και θα παίζουν ξανά κανονικά όπως στις 3,1 μοίρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas70 Δημοσίευσε 6, Ιουνίου 2022 Συγγραφέας Αναφορά Share Δημοσίευσε 6, Ιουνίου 2022 7 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε Παρατήρησα ότι κάπου ..κάπου κάνει κάποια μωσαϊκά σε όλα τα κανάλια προφανώς να οφείλεται στις δοκιμές που κάνουν ....ας ελπίσουμε ότι το πρόβλημα θα διορθωθεί και θα παίζουν ξανά κανονικά όπως στις 3,1 μοίρες. Είναι η αλήθεια Γιάννη, υπάρχει ένα ελαφρύ πιξελιάρισμα στην εικόνα σε όλα τα κανάλια SD από τις 39 μοίρες που ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες να φτιαχτεί. Για τα HD δεν μπορώ να ξέρω αφού ως γνωστόν ο δέκτης μου δυστυχώς δεν τα ανοίγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 9, Ιουνίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 9, Ιουνίου 2022 Μετά και την αναμενόμενη έλευση των νέων λογισμικών για δέκτες Edision έχουμε λήψη σε HD σε όλα τα κρατικά αλλά και ιδιωτικά κανάλια με ικανοποιητική εικόνα .... είναι πλέον θέμα χρόνου να ανέβουν λογισμικά και για δέκτες ΑΜΙΚΟ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas70 Δημοσίευσε 9, Ιουνίου 2022 Συγγραφέας Αναφορά Share Δημοσίευσε 9, Ιουνίου 2022 Η Edision βγάζει γρήγορα νέα λογισμικά, δυστυχώς η ΑΜΙΚΟ συνήθως αργεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 9, Ιουνίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 9, Ιουνίου 2022 Γι,αυτό τον επόμενο δέκτη που θα πάρεις κοίτα να είναι Edision....πλάκα κάνω....πάρε ότι θέλεις Σάββα μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas70 Δημοσίευσε 10, Ιουνίου 2022 Συγγραφέας Αναφορά Share Δημοσίευσε 10, Ιουνίου 2022 Το MEGA HD στη συχνότητα 12352Η προσωρινά ελεύθερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 11, Ιουνίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 11, Ιουνίου 2022 Έχουμε ενεργοποίηση στον Hellas Sat της συχνότητας 12156 Η 28332 χωρίς για την ώρα να μεταφέρει κάποιο κανάλι.......αναμένουμε λοιπόν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas70 Δημοσίευσε 11, Ιουνίου 2022 Συγγραφέας Αναφορά Share Δημοσίευσε 11, Ιουνίου 2022 Κλείδωσε ψες για λίγες ώρες το MEGA HD, αλλά σήμερα άνοιξε πάλι και εκπέμπει FTA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 12, Ιουνίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 12, Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Λήψη των καναλιών ΕΡΤ και DIGEA στον Hellas Sat. Το κινητό μου δεν έχει και την καλύτερη ανάλυση και ως εκ τούτου δεν έχω και τις τέλειες εικόνες. Επεξεργάστηκε 12, Ιουνίου 2022 από ioanis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 17, Ιουνίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 17, Ιουνίου 2022 Εξακολουθούν να κάνουν κάποια `` Μωσαίκά - στιγμιαίο παγωμα εικόνας ´´ τα κανάλια ( αναφέρομαι στα HD) παρ , ότι η ισχύς και η ποιότητα σήματος είναι στο 90% με 95% ελπίζω κάποια στιγμή να στρώσει η εικόνα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas70 Δημοσίευσε 17, Ιουνίου 2022 Συγγραφέας Αναφορά Share Δημοσίευσε 17, Ιουνίου 2022 3 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε Εξακολουθούν να κάνουν κάποια `` Μωσαίκά - στιγμιαίο παγωμα εικόνας ´´ τα κανάλια ( αναφέρομαι στα HD) παρ , ότι η ισχύς και η ποιότητα σήματος είναι στο 90% με 95% ελπίζω κάποια στιγμή να στρώσει η εικόνα. Αυτό θα πρέπει να σημαίνει Γιάννη ότι ακόμα θα γίνονται δοκιμές, δεν έχουν γυρίσει ακόμα τα κάτοπτρα στα κέντρα εκπομπής στις 39Ε. Επίσης τα κανάλια Mega και Alpha ξεκλειδώνουν και κλειδώνουν τακτικά καθημερινά για κάποιες ώρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 18, Ιουλίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 18, Ιουλίου 2022 Συνεχίζουν τα παγώματα στα κανάλια της Digea και είναι πολύ ενοχλητικό ......να δούμε πότε θα.....στρώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas70 Δημοσίευσε 18, Ιουλίου 2022 Συγγραφέας Αναφορά Share Δημοσίευσε 18, Ιουλίου 2022 4 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε Συνεχίζουν τα παγώματα στα κανάλια της Digea και είναι πολύ ενοχλητικό ......να δούμε πότε θα.....στρώσουν. Μάλλον όταν οι μεταδόσεις στις 3.1Ε σταματήσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2022 Εξακολουθούν τα σπασίματα στην Digea και πολύ σπάνια στην ΕΡΤ προφανώς να οφείλεται στο λογισμικό και όχι στις δοκιμές δεν θα το απέδιδα στις καιρικές συνθήκες γιατί ο καιρός εδώ είναι πάρα πολύ καλοκαιρινός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2022 Αυτά είναι τα σήματα που κατεβάζω και επομένως τα σπασίματα ΔΕΝ οφείλονται στην κακή ποιότητα τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2022 Παιδιά μην δίνετε και πολύ σημασία στα ψιλοσπασίματα .....ψιλοπαγώματα δεν είναι δα και τόσα πολλά κάπου ....κάπου γίνονται άλλωστε τζάμπα λήψη κάνουμε χωρίς συνδρομή αυτό μετράει....θα στρώσουν ελπίζω σιγά....σιγά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 23, Αυγούστου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 23, Αυγούστου 2022 Παραμένουν τα ψιλοσπασίματα όπως έχω πεί και παραπάνω αλλά δεν δείνω και πολύ σημασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος Δημοσίευσε 5, Σεπτεμβρίου 2022 Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Σεπτεμβρίου 2022 Kαλησπερα έβαλα της συχνότητα της digea και δεν μου βγάζει σήμα καθόλου.. Στον Hellas sat σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος Δημοσίευσε 12, Σεπτεμβρίου 2022 Αναφορά Share Δημοσίευσε 12, Σεπτεμβρίου 2022 Στής 4/6/2022 καί ώρα 8:05 ΜΜ, Ο savvas70 έγραψε Να σε καλά Γιάννη! Αυτό έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως... Ο HellaSat (σε αντίθεση με τον Eutelsat 3B) έχει ισχυρό και σταθερό σήμα, και με ένα μικρών διαστάσεων πιάτo όλα τα ελληνικά επίγεια κανάλια (κρατικά - ιδιωτικά) θα είναι πλέον εύκολα προσβάσιμα δωρεάν. Υπόψιν ότι ακόμα και με 60άρι πιάτο ο ελληνικός δορυφόρος λαμβάνεται άνετα σε όλα τα Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο! Και εγώ έχω βάλει τα κλειδιά στη συχνότητα 12415Η με τα SD και μου τα άνοιξε αμέσως, περιμένω όμως και εγώ νέα αναβάθμιση για τα HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος Δημοσίευσε 12, Σεπτεμβρίου 2022 Αναφορά Share Δημοσίευσε 12, Σεπτεμβρίου 2022 Σάββα όταν λες νέα αναβάθμιση που στα κανάλια η στον δέκτη.... Έχω edision progressiv HD c 2 κομμάτια και ένα Argus δεν ανοίγει η συχνότητα 12352.... Ενώ σε ένα edision progressiv ο ένας τα ανοίγει οι άλλοι δύο δεν ανοίγει η συχνότητα 12352... Παράξενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 13, Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 13, Σεπτεμβρίου 2022 Ο καλός φίλος μας Σάββας έχει ένα μικρό ζόρι με τον δέκτη του γιατί η εταιρεία ΑΜΙΚΟ δεν έβαλε ακόμα λογισμικό για τους δέκτες της που να υποστηρίζουν το άνοιγμα των καναλιών στις 39 μοίρες. Σάββα θα πάρω τηλ. τον Βυζαρέλη στην Θεσσαλονίκη μήπως έχουν κανένα νεότερο επι του θέματος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος Δημοσίευσε 13, Σεπτεμβρίου 2022 Αναφορά Share Δημοσίευσε 13, Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα σας σε όλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος Δημοσίευσε 13, Σεπτεμβρίου 2022 Αναφορά Share Δημοσίευσε 13, Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά όλα καλά με τα edision ήταν θέμα στης συχνότητες ανοίγουν όλα μία χαρά.... Και σας ευχαριστώ για την αποδοχή.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
savvas70 Δημοσίευσε 13, Σεπτεμβρίου 2022 Συγγραφέας Αναφορά Share Δημοσίευσε 13, Σεπτεμβρίου 2022 Γιώργο, όπως έγραψε και ο Γιάννης πιο κάτω, η τελευταία αναβάθμιση σε δέκτες ΑΜΙΚΟ είναι από τον περασμένο Φλεβάρη και έτσι δεν ανοίγουν τα HD κανάλια της Digea για το λόγο ότι (όπως κάνει και η ΕΡΤ εδώ καιρό) έχουν αφαιρέσει επίτηδες τα flag κωδικοποίησης, με αποτέλεσμα τα κανάλια να φαίνονται σαν ελεύθερα και οι δέκτες να μπερδεύονται και να μην μπορούν να τα ανοίξουν ακόμα και αν βάλεις τα κλειδιά. Περιμένουμε νέες αναβαθμίσεις για να λυθεί το πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα