Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου Καλώς ήρθες στην παρέα μας,Ευαγγελία,να περνάς καλά.
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ωρες πριν , Ο η τράτα μας ή κουρελού... έγραψε Καλώς σας βρήκα και αυτό είναι το πρώτο μου post. Πλέον μετά από πάρα πολλά χρόνια επανήλθε στην παλιά του καλή ισχύ, έγινε στερεοφωνικό με καλό ήχο και RDS ο Πειρατικός 99.5 αλλά δυστυχώς οι παρεμβολές με την ΕΡΑ 2 Δεύτερο Πρόγραμμα 99.4 παραμένουν αδιάλειπτα και μόνιμα. Στο ραδιόφωνο μου βλέπω ότι ανάβει κάποιες φορές το φωτάκι του RDS αλλά δυστυχώς το RDS του είναι πολύ αναίσθητο και πολύ προβληματικό (μου έβγαλε ένα 99 κολλημένο και μια περίεργη μια λέξη με ορθογραφικά μάλλον... από κάποιον μπερδεμένο αναγραμματισμό), αλλά το PI είναι το γνωστό και εργοστασιακό... 0000!! Σε εμένα δεν βγάζει καθόλου rds ο 99.5 Πειρατικός από Υμηττό,ούτε στο κινητό μου,ούτε στο sdr sharp.Αυτή την στιγμή ερασιτέχνης με ξένη μουσική στους 107.5,με σήμα καμπάνα σε κάποια σημεία,οι λήψεις με το κινητό. Επεξεργάστηκε 6 Σεπτεμβρίου από Michaeldx
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου Σε εμένα που μένω στο Πάτημα Χαλανδρίου τα πίο δυνατά σήματα που λαμβάνω είναι 1 - Ταυτίσου 101,3 79dB 2 - Music 89,2 74dB 3 - Ρυθμός 94,9 74dB 4 - Μέντα 88 70dB 5 - ΕΡΑ 1 Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 68dB 6 - Mad 106,2 64dB 7 - Εν Λευκώ 87,7 64dB 8 - Πειρατικός 99,5 62dB 9 - ΕΡΑ Zeppelin 106,7 61dB 10 - Λάμψη 92,3 61dB 2
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου O 99,5 από αρχή σε μένα εδώ δυτική Αττική ερχόταν αρκετά καλά, stereo και χωρείς rds πάντα. 1
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πάντως απο τους 107,2 και πάνω, γινετε πάρτυ. Ανοίγουν κλείνουν αλλάζουν ονόματα, αλλάζουν συχνότητες, αλλάζουν ρεπερτόριο όλοι και δεν συμμαζεύεται. Επεξεργάστηκε 7 Σεπτεμβρίου από Michaeldx 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου Σύμφαση κάνει ο 106.5 από Υμηττό στους 107.5,όχι πάρα πολύ,όπως και στους 106.8 που έχω πει στο παρελθόν στο forum εδώ.Δεν θα ξανακούσουμε τον ράδιο Μύθο 107.4 ποτέ ή αν ανοίξει έτσι ξαφνικά.Επίσης σύμφαση κάνει ο kiss 92.9 στους 91.8 χαμηλή,ο Ελληνικός 93.2 στους 93.8 δυνατή σύμφαση,και ο best 92.6 στους 93.8.Μεγάλη σύμφαση έχουμε στους 102.7 εδώ και χρόνια από τον love 97.5 και Λάμψη 92.3.Η περιοχή μου έχει πολύ καλή οπτική επαφή τον Υμηττό. 1
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 8 Σεπτεμβρίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 8 Σεπτεμβρίου Ο 108.0 εχει βάλει RDS με όνομα RADIO108 αντίθετα με σποτ που αναφέρει superstar fm, άντε τώρα βγάλε άκρη. Και οπως πάντα με την απαίσια διαμόρφωση. 2
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 9 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 9 Σεπτεμβρίου Με rds ο πρώην Ηχόραμα 108.0,και μετακόμισε ο Αρτ fm 90.6 στους 102.7 χωρίς rds. 2
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 9 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 9 Σεπτεμβρίου Στο Χαλάνδρι στους 102,7 ακούγετε με παράσιτα ο ΑΡΤ, να γυρίσει πίσω στους 90,6.
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 9 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 9 Σεπτεμβρίου Στην παλαιά του συχνότητα (90,6) τον λαμβάνα 40dB, ενώ στο 102,7 με το ζόρι 20dB.
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 9 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 9 Σεπτεμβρίου Ενώ τα πίο χαμηλά σήματα που έχω στο Πάτημα Χαλανδρίου είναι : 1 - Μελωδία 99,2 - 41dB 2 - ΕΡΑ 3 Τρίτο Πρόγραμμα 95,6 - 38dB 3 - Pride 98,6 - 37dB 4 - ΕΡΑ 1 Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 - 33dB 5 - Μινόρε 106,5 - 29dB 6 - ΕΡΑ Κόσμος 93,6 - 24dB 7 - Blackman 103,3 - 22dB 8 - ΕΡΑ 2 Δεύτερο Πρόγραμμα 102,9 - 22dB 9 - ΑΡΤ 102,7 - 20dB 10 - ΕΡΑ Σπόρ 105,0 - 16dB
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου Ένας που παίζει παραδοσιακά και λαϊκά ακούγετε από τα ξημερώματα στην πρώην συχνότητα του Α.Ρ.Τ., 90.7 για την ακρίβεια. 49dB τον λαμβάνω στο Πάτημα Χαλανδρίου και σε ένα σημείο δέχεται μικρή παρεμβολή μάλλον από το Cool. 2
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου Όταν σίγησε ένα τραγούδι του Voice 102,5, ο Α.Ρ.Τ. 102,7 ακουγόταν τέλεια. 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου Ευαγγελία ευχαριστούμε για το τι πιάνεις στην περιοχή σου.Από Χαλκίδα πιάνεις τον Σοκ 104.8;,Νεα Στύρα 95.4,τον Ανάμνηση 103.5,Extra 93.8 από Κόρινθο,Σκαι Αργολίδας 102.0.Με τι δέκτη κάνεις τις λήψεις;.Λαμβάνω κάποιον με παλιά Ελληνικά καμπάνα σε κάποια σημεία στους 90.7 άγνωστο από που. 2
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου 2 ωρες πριν , Ο Michaeldx έγραψε Ευαγγελία ευχαριστούμε για το τι πιάνεις στην περιοχή σου.Από Χαλκίδα πιάνεις τον Σοκ 104.8;,Νεα Στύρα 95.4,τον Ανάμνηση 103.5,Extra 93.8 από Κόρινθο,Σκαι Αργολίδας 102.0.Με τι δέκτη κάνεις τις λήψεις;.Λαμβάνω κάποιον με παλιά Ελληνικά καμπάνα σε κάποια σημεία στους 90.7 άγνωστο από που. Ναι τα πιάνω κανονικά...με κινητό ραδιόφωνο τα κάνω...το 90.7 τελικά είναι το μουσικό ραδιόφωνο από Γεράνεια..
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου Tον 90,7 τον είχα πετύχει 2-3 φορές πριν μέρες στούς 107,7 τα βράδια και πάλι με αρκετά καλό σήμα. Πάντως το σήμα δεν είναι και τόσο ισχυρό για να είναι από τα Γεράνια που τα εχω απέναντί μου. Ισως να παίζει με χαμηλή ισχύ. 1
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 10 Σεπτεμβρίου 7 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε Tον 90,7 τον είχα πετύχει 2-3 φορές πριν μέρες στούς 107,7 τα βράδια και πάλι με αρκετά καλό σήμα. Πάντως το σήμα δεν είναι και τόσο ισχυρό για να είναι από τα Γεράνια που τα εχω απέναντί μου. Ισως να παίζει με χαμηλή ισχύ. Σίγουρα παίζει από τα Γεράνεια αλλά με πολύ χαμηλή ισχύ...
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 11 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 11 Σεπτεμβρίου 19 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε Tον 90,7 τον είχα πετύχει 2-3 φορές πριν μέρες στούς 107,7 τα βράδια και πάλι με αρκετά καλό σήμα. Πάντως το σήμα δεν είναι και τόσο ισχυρό για να είναι από τα Γεράνια που τα εχω απέναντί μου. Ισως να παίζει με χαμηλή ισχύ. 2 ωρες πριν , Ο η τράτα μας ή κουρελού... έγραψε Σίγουρα παίζει από τα Γεράνεια αλλά με πολύ χαμηλή ισχύ... Τελικά είναι από Γεράνεια με αρκετά χαμηλή ισχύ
Διαχειριστής Admin Δημοσίευσε 11 Σεπτεμβρίου Διαχειριστής Αναφορά Δημοσίευσε 11 Σεπτεμβρίου Δηλαδή ειναι πειρατικός που εκπέμπει από τα Γεράνεια? Νομιζω δεν εχει ξανασυμβεί αυτό!
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 12 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 12 Σεπτεμβρίου 22 ωρες πριν , Ο Admin έγραψε Δηλαδή ειναι πειρατικός που εκπέμπει από τα Γεράνεια? Νομιζω δεν εχει ξανασυμβεί αυτό! Είχε ξανασυμβεί, ως Λαϊκός Παλμός το 2017 στους 106 και το 2021 ως μουσικό ραδιόφωνο στους 93.4. 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 13 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 13 Σεπτεμβρίου Ο Blackman παίζει ξανά με πολύ χαμηλή ισχύ στους 103.3 από Υμηττό.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 14 Σεπτεμβρίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 14 Σεπτεμβρίου . Σε μενα 103,3 δεν περνάει καθόλου. Ο 103,1 μαλλον εχει ανεβασει ισχύ γιατί περνάει αρκετά καλύτερα απο παλιά. 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 14 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Με χαμηλή ισχύ ο 106.5 από Υμηττό δεν βγάζω ίχνος σήματος από τον ράδιο Αργοσαρωνικό 106.4 από Δαρδίτσα.Και ο ερασιτέχνης με τα Ελληνικά τραγούδια by Sigma στους 107.7 πριν λίγες ώρες έπαιζε,καμπάνα σε κάποια σημεία.Είναι δυο Πέννα fm πλέον και τον βγάζω καμπάνα στους 103.1 από Υμηττό παράνομο με rds,τον άλλο τον Κορίνθιο τον νόμιμο δεν τον βγάζω στους 103.1 από Σοφικό άμα είναι κλειστός του Υμηττού.Δηλαδή δεν έχουν καμία σχέση στους 103.1 διαφορετικοί σταθμοί. Επεξεργάστηκε 15 Σεπτεμβρίου από Michaeldx
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 15 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 15 Σεπτεμβρίου Σήμερα λαμβάνω ξανά τον ράδιο Αργοσαρωνικό 106.4 καμπάνα χωρίς rds,αλλά συνεχίζει να εκπέμπει με χαμηλή ισχύ ο 106.5 από Υμηττό.
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 15 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 15 Σεπτεμβρίου Μάλλον βλάβη ο blackman 103.3,από Υμηττό,και βγαίνει ένας άλλος blackman με λίγα χιόνια στους 107.8.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 15 Σεπτεμβρίου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 15 Σεπτεμβρίου 1 ωρα πριν , Ο Michaeldx έγραψε Μάλλον βλάβη ο blackman 103.3,από Υμηττό,και βγαίνει ένας άλλος blackman με λίγα χιόνια στους 107.8. Νομίζω ειναι ο κανονικός. Αυτός εχει γεμίσει την μπάντα με αναμεταδότες! 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 15 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Γέμισε η μπάντα με ερασιτέχνες στις κενές συχνότητες αυτή την στιγμή,100.0 ξένη μουσική καμπάνα σε κάποια σημεία,100.1 φέρον του εικοσιτετράωρου radio aquarius,101.1 ξένη μουσική με λίγες πλευρικές από τον Δίεση 101.3,106.0 ξένη μουσική ο οποίος έκλεισε τώρα με λίγα χιόνια και πλευρικές από το Πρώτο της Ερτ 105.8 του Υμηττού,και 107.7 ξένη μουσική καμπάνα σε κάποια σημεία.Μάλλον μόνιμος έγινε ο 90.7 που διαφημίζει το στικάκι και βάζει παλιά Ελληνικά τραγούδια,από τα Γεράνεια Όρη είναι. Επεξεργάστηκε 15 Σεπτεμβρίου από Michaeldx 2
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 16 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 16 Σεπτεμβρίου Και ναι επανήλθε με την κανονική ισχύ ο ράδιο Αργοσαρωνικός 106.4,τον βγάζω όπως παλιά σε κάποια σημεία καμπάνα,και ο 106.5 με την κανονική ισχύ που κάνει λίγες πλευρικές στον Zeppelin 106.7. 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 16 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Επανήλθε ο Blackman 103.3 με την κανονική του ισχύ από Υμηττό.Και τέλος εκπέμπει ο ερασιτέχνης με τα ξένα στους 100.1 ο Aquarius,καμπάνα σε κάποια σημεία,που χθες είχε φέρον.Λήψεις με το κινητό. Επεξεργάστηκε 16 Σεπτεμβρίου από Michaeldx
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 17 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Off ο 108,ο Μεράκι 88.3,αυτή την στιγμή και φέρον ο Λύρα fm 91.4.Update επανήλθε μόνο ο Μεράκι 88.3,από χθες το βράδυ. Επεξεργάστηκε 18 Σεπτεμβρίου από Michaeldx 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα