Jump to content

Recommended Posts

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Στους 107,7 εχει ανοίξει μαλλον ο by sigma με ελληνικά, άκουσα διαφήμιση που αφορά την περιοχή μου. Εχω απορία που είναι το κέντρο εκπομπής του. 

• Απαντήσεις 597
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Κορυφαία μηνύματα σε αυτό το θέμα

Στατιστικά ανα ημέρα

Κορυφαία μηνύματα σε αυτό το θέμα

Πρόσφατες Αναρτημένες εικόνες

• Μέλος
Δημοσίευσε
5 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε

Στους 107,7 εχει ανοίξει μαλλον ο by sigma με ελληνικά, άκουσα διαφήμιση που αφορά την περιοχή μου. Εχω απορία που είναι το κέντρο εκπομπής του. 

Κάπου Δυτικά είναι μάλλον,τον λαμβάνεις με δυνατό σήμα στους 107.7;. 

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε
10 ωρες πριν , Ο Michaeldx έγραψε

Κάπου Δυτικά είναι μάλλον,τον λαμβάνεις με δυνατό σήμα στους 107.7;. 

Ναι αρκετά δυνατά τόσο στο αμάξι αλλά και σε έναν δέκτη που εχω στο εργαστήριο. Αν συγκρίνω με άλλους παλιούς ερασιτέχνες που έχουν εκπέμψει κατά καιρούς στην περιοχή μου, είναι ο ποιο δυνατός. Εχει αρκετά καλή διαμόρφωση ήχου και απ οτι φαίνεται εχει επενδύσει σε σωστά μηχανήματα. Χθες πάντως ήταν χωρείς RDS και χωρείς στέρεο.

Και εγω δυτικά είμαι.΄Μάλλον δεν εκπέμπει μέσα στην πόλη αλλά από κάποιο ύψωμα. 

• Like 1
  • Μέλος
Δημοσίευσε (επεξεργασμένο)

Φέρον ο Κρήτη fm 87.5 με το rds να παίζει κανονικά μάλλον από την ζέστη,ακόμα κλειστός ο ράδιο Αργοσαρωνικός 106.4 μάλλον βλάβη.Και τέλος επανήλθε ο 108.0 από Αιγάλεω Όρος.Update επανήλθε ο Κρήτη fm 87.5.

Επεξεργάστηκε από Michaeldx
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Επανήλθε ο ράδιο Αργοσαρωνικός 106.4.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Blackman στους 107.7 αυτή την στιγμή,που δεν είναι ο ίδιος ο blackman που είναι στους 103.3. 

• Μέλος

Μετακινήθηκε ο Παλμός 102.7 Δαρδίτσα σήμερα,στους 91.8,αλλά δεν είναι η συχνοτητά του στους 91.8,στους 102.7 είναι,σύμφωνα με το fmscan.org.Και τέλος off ο ράδιο Μύθος 107.4,από την ζέστη μάλλον.Update επανήλθε ο ράδιο Μύθος 107.4.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Από τι φαίνεται μάλλον θα γυρίσει στην παλιά συχνότητα ο Παλμός στους 102.7.Μας άφησε χρόνους ο Λαϊκός 107.8.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Με πολύ χαμηλή ισχύ ο blackman 103.3,με φέρον ο Μύθος 107.4 από την ζέστη.Μου χάλασε το dx σποραδικό ε,και τροποσφαιρική διάδοση ο Παλμός στους 91.8 που είτανε κενή η συχνότητα.Πάντως αύριο θα κάνω σύγκριση με το πως ακούγεται στους 91.8,και πριν λίγο καιρό στους 102.7.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Και ναι,καλύτερα ακουγότανε ο Παλμός στους 102.7,από ότι στους 91.8 που έκανα σύγκριση προηγουμένος. 

• Μέλος
Δημοσίευσε

Επανήλθε ο Blackman 103.3.

• Μέλος

Off,ο Μύθος 107.4,και ο 108.0.Και τέλος μετακινήθηκε σήμερα ο Ντίρλα από τους 95.8,στους 102.7.Update επανήλθε ο ράδιο Μύθος 107.4.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Μετακινήθηκε σήμερα ο Στυλ fm 104.9 στους 96.0 μάλλον από την Εεττ από Υμηττό και ακούγεται καμπάνα παντού.Και η Ερα Σπορ στους 105.0 από Γεράνεια Όρη ακούγεται καμπάνα και με rds σε κάποια σημεία εδώ στο σπίτι μου στο Δάσος Χαϊδαρίου.

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε
1 ώρα πριν, Ο Michaeldx έγραψε

Μετακινήθηκε σήμερα ο Στυλ fm 104.9 στους 96.0 μάλλον από την Εεττ από Υμηττό και ακούγεται καμπάνα παντού.Και η Ερα Σπορ στους 105.0 από Γεράνεια Όρη ακούγεται καμπάνα και με rds σε κάποια σημεία εδώ στο σπίτι μου στο Δάσος Χαϊδαρίου.

O stil fm ειναι ο παλιος sok fm? Eδω παντως στην περιοχή μου stil fm δεν έπιανα ποτέ. Τώρα ακούγετε αλλά με κακή διαμόρφωση και σίγουρα παίζει χωρείς κομπρέσορα η με κακές ρυθμίσεις καθώς ξύνουν οι υψηλές συχνότητες. 

• Μέλος
Δημοσίευσε
1 ώρα πριν, Ο Δημητρης έγραψε

O stil fm ειναι ο παλιος sok fm? Eδω παντως στην περιοχή μου stil fm δεν έπιανα ποτέ. Τώρα ακούγετε αλλά με κακή διαμόρφωση και σίγουρα παίζει χωρείς κομπρέσορα η με κακές ρυθμίσεις καθώς ξύνουν οι υψηλές συχνότητες. 

Δημήτρη είναι ο παλιός Champion που έπαιζε 93 και κάτι,ο σημερινός Στυλ fm.Την ΕΡΑ Σπορ 105 την ακούς δυνατά τώρα στην περιοχή σου;

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Ετσι κι αλλιώς τα Γεράνια τα εχω φάτσα (τα εχω δυτικά μου ) και το κρατικό περνάει και χωρείς κεραία! Γι αυτό ο stil δεν πέρναγε καθόλου. 

• Like 1
  • Μέλος

Επανήλθε ο 108.0,φέρον ο Λύρα fm 91.4,και off ο Επικοινωνία 94.0 από Υμηττό.Update επανήλθαν και οι δύο. 

• Μέλος
Δημοσίευσε

Off ο ράδιο Αργοσαρωνικός 106.4,εδώ και 5 μέρες,και σήμερα off από Πάρνηθα 91.6 Πρώτο,και 102.9 Δεύτερο Πρόγραμμα.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Επανήλθαν το Πρώτο 91.6,και Δεύτερο Πρόγραμμα 102.9,και τέλος νέο δυνατό φέρον αυτή την στιγμή,στους 107.7 μάλλον από βουνό.

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Στους 107,7 μαλλον πρέπει να ειναι ο star αν καταλαβαίνω σωστά απο την μουσική που παίζει. 

• Like 1
  • Μέλος
Δημοσίευσε
1 ωρα πριν , Ο Δημητρης έγραψε

Στους 107,7 μαλλον πρέπει να ειναι ο star αν καταλαβαίνω σωστά απο την μουσική που παίζει. 

Σωστά τα λες Δημήτρη είναι ο Λαϊκός 107.7 πρώην Star fm έχει και rds ,σήμερα που σύγκρινα το σήμα καμπάνα παντού μάλλον από Υμηττό 99%.

• Like 1
  • Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Παίζει μονοφωνικα πάντως.Στους 108. δεν ξέρω ποιος είναι περνάει πολύ χαμηλά.

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Τελικά ο Λαικος ειναι μάλλον ερασιτέχνης. Εχει εδώ και ώρα που μιλάει στο μικρόφωνο, δινει και τηλέφωνο. Είπε και 2 ονόματα που κάνουν εκπομπή. Όνομα παντως σταθμού δεν εχει αναφερει μέχρι στιγμης. Απ τον τρόπο που μιλάει καταλαβαινω οτι δεν ειναι επαγγελματίας. 

λ

• Like 1
  • Μέλος
Δημοσίευσε
6 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε

Παίζει μονοφωνικα πάντως.Στους 108. δεν ξέρω ποιος είναι περνάει πολύ χαμηλά.

Τον 107.4 ράδιο Μύθος τον ακούς στην περιοχή σου Δημήτρη στα Μέγαρα,88.3 Μεράκι με τα παλιά Ελληνικά;.Στους 108.0 μάλλον παίζει να είναι ο πρώην Ηχόραμα τώρα ο 108.0 αν δεν κάνω λάθος από Αιγάλεω Όρος που ακούς με χαμηλό σήμα γιατί στα Μέγαρα δεν περνάει το Αιγάλεω Όρος.Σκαι Αργολίδας από Δίδυμα Αργολίδας ακούς στους 102.0;,info radio 95.8 τώρα που είναι καθαρή η συχνότητα από Σοφικό;.Ράδιο Γοητεία 106.8 ακούς στην περιοχή σου;.Τον Blue space 107.2 τον ακούς καλύτερα τώρα από Υμηττό;,γιατί κάνει πλευρικές λίγες σε λίγα σημεία στον ράδιο Μύθος 107.4,και τέλος δεν τρώει πλευρικές από τον Κόσμο 107.0 στην περιοχή μου,αλλά έχει λίγο ποιό δυνατό σήμα ο Κόσμος 107.0,από οτι ο Blue space 107.2,αλλά ακούγεται καλύτερα από οτι παλιά. 

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Απο τους 107,2 και κάτω γίνετε χαμός τελευταία. Ανοίγουν , κλείνουν, αλλάζουν συχνότητες και ονόματα.

0 108 αυτή την στιγμή παίζει σποτ super star. Στο αμάξι ακούγετε καλά τελικά, στο σπιτι στον σταθερό δέκτη εχω παράσιτα ίσως από άλλον στην ίδια συχνότητα.

Ο 107,7 εχει κλείσει 

107,8 τώρα δυνατό σήμα

107,4 δεν περνάει τίποτα

106,8 τίποτα

102 τίποτα

95,8 αρκετά καλό σήμα.

Τον bluespae τον ακούω καλά στο αμάξι και χωρείς διαλείψεις που είχα παλιά. Θα πρέπει κάποια στιγμη να διορθώσει και τον ήχο καθώς παίζει ελαφρά 1-2db παρακάτω ο ήχος του σε σχέση με τους άλλους.  

ΥΣ Eιμαι σε γούβα περιοχή και οχι με καλή οπτική επαφή. Ίσως αλλού να περνάνε οι ποιο πάνω. 

• Like 1
  • Μέλος
Δημοσίευσε
4 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε

Απο τους 107,2 και κάτω γίνετε χαμός τελευταία. Ανοίγουν , κλείνουν, αλλάζουν συχνότητες και ονόματα.

0 108 αυτή την στιγμή παίζει σποτ super star. Στο αμάξι ακούγετε καλά τελικά, στο σπιτι στον σταθερό δέκτη εχω παράσιτα ίσως από άλλον στην ίδια συχνότητα.

Ο 107,7 εχει κλείσει 

107,8 τώρα δυνατό σήμα

107,4 δεν περνάει τίποτα

106,8 τίποτα

102 τίποτα

95,8 αρκετά καλό σήμα.

Τον bluespae τον ακούω καλά στο αμάξι και χωρείς διαλείψεις που είχα παλιά. Θα πρέπει κάποια στιγμη να διορθώσει και τον ήχο καθώς παίζει ελαφρά 1-2db παρακάτω ο ήχος του σε σχέση με τους άλλους.  

ΥΣ Eιμαι σε γούβα περιοχή και οχι με καλή οπτική επαφή. Ίσως αλλού να περνάνε οι ποιο πάνω. 

Ευχαριστώ για τι πιάνεις στην περιοχή σου Δημήτρη.Μάλλον σοβαρή βλάβη ο ράδιο Αργοσαρονικός 106.4 από Δαρδίτσα,στον πομπό του για να είναι off τόσες μέρες,πάντως στο ίντερνετ παίζει κανονικά.

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Ο λαικος ξανα 107,7 με εκπομπή και τηλέφωνο.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Screenshot_20240721-231059.jpeg

• Like 1
  • Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Πάντως ο λαϊκός παίζει παλιά λαϊκά τραγούδια που δεν παίζουν σε άλλον σταθμό στην Αττική. Αν συνεχίσει έτσι θα πάει καλά.

Μικρό διακοπές κάνει ο ήχος του.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Ο Παλμός από Δαρδίτσα μετακόμισε σήμερα από τους 91.8,στους 93.4 και ακούγεται καμπάνα στα ποιό πολλά σημεία καλύτερα και από τους 102.7 που είτανε παλιά εδώ στο σπίτι μου στο Δάσος Χαϊδαρίου.Νομίζω θα μείνει εκεί για πάντα.Ναι Δημήτρη μάλλον μόνιμος θα είναι ο Λαικός 107.7 ήρθε για να μείνει ο χρόνος θα δείξει.

• Like 1

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...