Jump to content

Recommended Posts

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Καλησπέρα σας, λοιπών πως εχει το θέμα μου.

Ειμαι σε ενοικιαζόμενη οικία και ο ιδιοκτήτης πριν ήταν στην ΔΕΗ. Οταν θέλησα να βάλω την παροχή στο ονομα μου, λόγο που είχε μερικούς ανεξόφλητους λογαριασμούς η ΔΕΗ τότε  δεν το δεχόταν. Αναγκαστικά πήγα σε ενναλακτικό και συγκεκριμένα στον ΗΡΩΝ στο πρόγραμμα ΝΧ 24/7 GOLD. Δεν είχα κανένα παράπονο μέχρι και πριν 4-5 μήνες που αρχίσαν όλα αυτά με της αυξήσεις.

Ο προηγούμενος εκκαθαριστικός λογαριασμός μου για 1505 kwh είχε χρέωση 17 ευρώ. Περιμένω τον τελευταίο που θα βγει τέλος αυτού του μηνα για να δω το ποσό.....:angry:

Ειμαι στο ΚΟΤ και εχω και σταθερές κιλοβατώρες ανα μήνα περίπου από 380-400 το πολυ. Χρέωση για 400kwh (μήνας) περίπου 10 ευρώ με τα παλιά πριν αυξήσεων, έναντι λογαριασμός του 1/5/21. Απο 9/21 μέχρι και σήμερα βλέπω σταδιακό ανέβασμα. Δηλαδή έφτασα για της ιδιες kw-h να πληρώνω 64 ευρώ και έχουμε και συνέχεια στην αύξηση σίγουρα.

Δημοσίευσε

Εμένα εδώ στην Κύπρο που η ΑΗΚ χρησιμοποιεί αποκλειστικά το πανάκριβο και ρυπογόνο (με ψηλά πρόστιμα από την  Ε.Ε) μαζουτ, για την τελευταία διμηνία με κατανάλωση 1.243 kWh μου ήρθε λογαριασμός 334,48 ευρώ... Και σίγουρα το ποσό θα αυξηθεί κατακόρυφα στον επόμενο λογαριασμό αφού ο Χειμώνας τώρα άρχισε να δείχνει τα δόντια του.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...