Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Νοεμβρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 25, Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί να μην είμαι κάτοχος αυτών των κατόπτρων ; πρέπει να έχουν διάμετρο γύρο στα 8 με 9 μέτρα.Κανονικά η ΝΑΣΑ πρέπει να βγάζει σε δημοπρασία μεταχειρισμένα μεγάλα πιάτα. Επεξεργάστηκε 25, Νοεμβρίου 2019 από ioanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 25, Νοεμβρίου 2019 Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 25, Νοεμβρίου 2019 Κάπου εχω φώτο από πολλυ μεγαλύτερα, αν της βρω θα της ανεβασω! Για να βάλεις ένα τετοιο θες και μέρος για να το στίσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Νοεμβρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 25, Νοεμβρίου 2019 Ας είναι καλά το χωριό και από μέρος να φάνε και οι κότες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 15, Μαΐου 2020 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 15, Μαΐου 2020 Στής 25/11/2019 καί ώρα 10:01 ΠΜ, Ο Δημητρης67 έγραψε Κάπου εχω φώτο από πολλυ μεγαλύτερα, αν της βρω θα της ανεβασω! Για να βάλεις ένα τετοιο θες και μέρος για να το στίσεις! Περιμένουμε ακόμα να δούμε τις ....φώτο.....έχουμε υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 6, Μαρτίου 2022 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 6, Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μεγάλα κάτοπτρα κάπου στην Αφρική προφανώς για την μπάντα C. Επεξεργάστηκε 6, Μαρτίου 2022 από ioanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα