Μέλος ioanis Δημοσίευσε 5, Αυγούστου 2021 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Αυγούστου 2021 Προσοχή: κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από επικίνδυνη μπαλαντέζα που εντοπίστηκε στην αγορά by Cyprus1 3 Aug 2021 Όπως ενημερώνει το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, έχει εντοπιστεί στην αγορά το πιο κάτω προϊόν, το οποίo δεν συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), και εμπερικλείει ουσιαστικούς και σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας για το χρήστη. Κατόπιν τούτου, ο εισαγωγέας κλήθηκε και έχει προβεί σε εθελοντική απόσυρση και ανάκλησή του προϊόντος από την κυπριακή αγορά. Κίνδυνος: Ηλεκτροπληξία και φωτιά Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιου προϊόντος να επικοινωνήσει με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 22800522. Επίσης, προτρέπονται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το πιο πάνω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν άμεσα στον πωλητή δηλαδή από το κατάστημα από το οποίο το έχουν προμηθευτεί. www.digitallife.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 5, Αυγούστου 2021 Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Αυγούστου 2021 Τρίτωσε το κακο εκεί στην Κυπρο? Απ οτι βλεπω αφορα περίπτωση πολύμπριζου σαν αυτό που είχα αναφερει σε προηγούμενο μηνυμά μου!! Μου αρέσει που στην εικόνα με την συσκευασία αναφερει μήκος καλωδίου 5 μέτρα να φτάνει παντού και ρεύμα 13amper! Αν ειναι ιδιο καλώδιο με αυτό που εχω δει σε ανάλογο πολύμπριζο, οχι για 5 μέτρα δεν κάνει αλλα ούτε για μισο μέτρο και φυσικά ούτε καν τα 5 αμπέρ δεν φτιάνει σε μέγιστο φορτίο. Πόσο μάλιστα να συνδέσεις και της 3 πρίζες που εχει πάνω του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 5, Αυγούστου 2021 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 5, Αυγούστου 2021 Μόλις βάλει κάποιος φορτίο μεγαλύτερο από 100 watt το καλώδιο παροχής θα πάει.....περίπατο, έτσι είναι τα προιόντα που έρχονται από την Κίνα.....κακής ποιότητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα