Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 31, Μαρτίου 2021 Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 31, Μαρτίου 2021 Το ηλεκτρονικό κατάστημα tronix.gr ίσως το γνωρίζεται, δορυφορικά κ.τ.λ.π. Πριν περιπου 20 ημέρες κανω μια online παραγγελία ενα μοτέρ συγκεκριμενα για το πιάτο μου μια και θελω να το αλλάξω. Την ιδια ημέρα λαμβανω απαντηση οτι η εταιρία λογο COVIDt θα ειναι κλειστή για περίπου 10 ημέρες. Απαντάω με εμαιλ και ζητάω ακύρωση της παραγγελίας λόγο που το βιαζόμουν. Μου απαντούν οκ στο εμαιλ. Πριν 3-4 ημέρες με καλούν στο κινητό για την εν λόγο παραγγελία να τους δώσω κάτι στοιχεια!! Μα την παραγγελία την ακύρωσα τους λεω την ιδια ήμερα κι ολας, α οκ μου απάντησε κανένα προβλημα. Εχθες λαμβανω ενα τηλέφωνο απο την γενική ταχυδρομική οτι υπαρχει ένα δέμα για μένα λεει με αντικαταβολή 44,90. Το κουλό ειναι οτι στο παραστατικό το όνομά μου ηταν σωστό, ενο στο πακέτο ειχαν γραψει αλλο άσχετο όνομα αλλα το κινητό μου ηταν σωστό..Ρωτάω να μου πουν όνομα αποστολέα ενα τηλέφωνο ενα site ωστε να καταλάβω περι τίνος πρόκειται γιατί δεν περίμενα καποιο δεμα. Αποστολέας λεει ειναι απο βουλγαρία!! και με το όνομα Inet2011. Σκέφτομαι ξανασκεφτομαι έσπαγα το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να καταλάβω τι γινετε, αν ειναι δικο μου το δέμα η οχι. Λεω στην κοπέλα άστο να το ψάξω και θα σας καλέσω εγω. Απο τα πολλά λέω να κανω μια αναζήτηση στο google μηπως και βγάλει κάτι. Τελικά τι ήταν?? Επικοινωνία | Tronix.gr https://www.tronix.gr › contact Inet 2011 Ltd. MSN: info@alphatronix.de. Πόλη: Burgas Bulgaria. Skype: nickalphatronix Skype Me™! Διεύθυνση: ul . Debelt 23. ,et.3. Ταχ. Κώδικας: 8000 Η εταιρία tronix.gr εχει την εδρα στην βουλγαρια προφανος λογο μικρού συντελεστή φπα. Και δηλαδη εγω τωρα τι θα έπρεπε να κανω? Να μυρίσω τα νύχια μου που λενε ωστε να καταλάβω οτι έκαναν λάθος από τον tronix και μου έστειλαν την παραγγελία ενω την ειχα ακυρώσει??? Τι να πω έλεος ποια με ολα αυτά που βλέπουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 1, Απριλίου 2021 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 1, Απριλίου 2021 Πώς τα κατάφερες και ξανα μπλέχτηκες ρε φίλε....σε πάει η αναποδιά και σένα σερεί κορδόνι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα