Μέλος ioanis Δημοσίευσε 9, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 9, Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.de/dp/B00KXJY1DA?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=apde-ysm1-21&ascsubtag=yMR2myFw30ARL_0OkcDE6w Παιδιά θέλω την γνώμη σας για αυτό εδώ το μηχανάκι , έχω ξεμείνει απο πεδιόμετρο και είμαι στό ψάξιμο. Επεξεργάστηκε 9, Απριλίου 2019 από ioanis
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 9, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 9, Απριλίου 2019 Γενικώς τα Satlink είναι πολύ καλά πεδιόμετρα !!!!! Το τελευταίο που είχα πάρει από αυτή την εταιρεία ήταν το 6980.
Technology News Δημοσίευσε 10, Απριλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 10, Απριλίου 2019 Ο τίτλος ειναι λάθος (satfinder) ψάχνεις οχι πεδιόμετρο! Πολλοί τείνουν να τα μπερδεύουν αυτά τα δυο.Καλά ειναι τα satlink για ερασιτεχνική χρήση. Το συγκεκριμένο εχει ένα + το ότι εχει μεγαλη οθονη.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 11, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 11, Απριλίου 2019 Στής 9/4/2019 καί ώρα 4:46 ΜΜ, Ο ioanis έγραψε https://www.amazon.de/dp/B00KXJY1DA?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=apde-ysm1-21&ascsubtag=yMR2myFw30ARL_0OkcDE6w Παιδιά θέλω την γνώμη σας για αυτό εδώ το μηχανάκι , έχω ξεμείνει απο πεδιόμετρο και είμαι στό ψάξιμο. Τι έγινε Γιάννη, το AMIKO X FINDER έπαυσε να δουλεύει, δεν κάνεις πια την δουλειά σου με αυτό?
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 12, Απριλίου 2019 Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 12, Απριλίου 2019 Το xfinder είναι σχετικά ακριβό satfinder και με μετρήσεις όχι τόσο ακριβείας.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 12, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 12, Απριλίου 2019 Εγω φίλε Pd1 το ΑΜΙΚΟ xfinder 2 το χρησιμοποιω κατα κορο στις εγκαταστασεις μου και με εχει βοηθησει να κανω ευκολα την δορυφορικη εγκατασταση Επιπλεον το ΑΜΙΚΟ xfinder 2 το χρησιμοποιω και σαν φορητο δορυφορικο δεκτη στο τροχοσπιτο
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 17, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 17, Απριλίου 2019 Στής 11/4/2019 καί ώρα 4:08 ΠΜ, Ο tasos.cz έγραψε Τι έγινε Γιάννη, το AMIKO X FINDER έπαυσε να δουλεύει, δεν κάνεις πια την δουλειά σου με αυτό? το AMIKO X FINDER τάσο το έχω αφήσει στην Ελλάδα...δεν το έχω εδώ, άλλωστε είναι μεγάλο και δεν μπορώ να το έχω πάνω στην στέγη...ποιό πολύ το αγόρασα να το έχω και σαν δέκτη. Στής 12/4/2019 καί ώρα 5:11 ΜΜ, Ο Pd1 έγραψε Το xfinder είναι σχετικά ακριβό satfinder και με μετρήσεις όχι τόσο ακριβείας. Τό έχω περάσει ένα σπασμένο λογισμικό και οι μπάρες σήματος ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 17, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 17, Απριλίου 2019 Μέχρι τώρα δούλευα αυτό εδώ και 10 χρόνια Satlink 6912 S S2....αλλά στο τουνερ δεν έχω ποιά ταση και επόμενο είναι να μην δουλευουν οι μπάρες....με άλλα λόγια το μηχανάκι είναι νεκρό προφανος η ζημιά είναι απο βραχυκύκλωμα.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 17, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 17, Απριλίου 2019 Μόλις βρώ λίγο χρόνο θα το στείλω στην αντιπροσωπεία για επισκεύη...αν βέβαια συμφέρει η επισκεύη....μήν μας βγεί ο κούκος αηδόνι.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 18, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 18, Απριλίου 2019 Στής 17/4/2019 καί ώρα 12:36 ΜΜ, Ο ioanis έγραψε το AMIKO X FINDER τάσο το έχω αφήσει στην Ελλάδα...δεν το έχω εδώ, άλλωστε είναι μεγάλο και δεν μπορώ να το έχω πάνω στην στέγη...ποιό πολύ το αγόρασα να το έχω και σαν δέκτη. Τό έχω περάσει ένα σπασμένο λογισμικό και οι μπάρες σήματος ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά. Στείλε Γιαννάκη το λογισμικό αυτο για να βλέπω και εγώ στο δικο μου AMIKO X FINDER οι μπάρες σήματος να ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 18, Απριλίου 2019 Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 18, Απριλίου 2019 Δεν εννοούσα της μπάρες αλλά η ακρίβεια στης μετρήσεις δηλαδή οι ενδείξεις σήματος.,,Ίσως με το λογισμικό που έχεις βάλει να είναι βελτιωμένες.Παλια που το είχα δεν μου άρεσε Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 19, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 19, Απριλίου 2019 Στής 9/4/2019 καί ώρα 4:46 ΜΜ, Ο ioanis έγραψε https://www.amazon.de/dp/B00KXJY1DA?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=apde-ysm1-21&ascsubtag=yMR2myFw30ARL_0OkcDE6w Παιδιά θέλω την γνώμη σας για αυτό εδώ το μηχανάκι , έχω ξεμείνει απο πεδιόμετρο και είμαι στό ψάξιμο. Το Satlink WS 6951 HD είναι ένας φορητός μετρητής SAT (DVB-S, DVB-S2) με έγχρωμη οθόνη για εύκολη ευθυγράμμιση δορυφορικών κεραιών και φωτογραφικών μηχανών. Satlink WS 6951 HD είναι πλήρως συμβατό HDTV διαθέτει οθόνη LCD 4,3 «HD και είναι εύκολο στη χρήση. Satlink WS έχει 6951 HD με ενσωματωμένη μπαταρία και θύρα USB για την ενημέρωση του λογισμικού. Τεχνικά στοιχεία: Εύρος τοπικής συχνότητας 950MHz έως 2150MHz οθόνη TFT LCD υψηλής ευκρίνειας 4,3 ιντσών Πλήρως συμβατό με DVB-S / DVB-S2, MPEG-2 / MPEG-4 Αποκωδικοποίηση υλικού MPEG-2 / H.264 Ψηφιακή οθόνη για την ένταση και την ποιότητα του σήματος Υποστηρίζει αυτόματη σάρωση, τυφλή, χειροκίνητη ή NIT Ειδοποίηση ήχου και φωτός για σήμα αποκλεισμού Το αυτοκίνητο υπολογίζει τις γωνίες από την AZ, EL Υποστήριξη DiSEqC 1.0 / 1.1 / 1.2, 0/22 kHz Ενσωματωμένα ηχεία Υποστηρίζει τόσο την έξοδο AV όσο και την AV-in Προστατέψτε το LNB από το σύντομο Συμπεριλαμβάνεται μπαταρία ιόντων λιθίου 7.4V / 3000mAh Αναβάθμιση λογισμικού μέσω θύρας USB Γλώσσες: Γερμανικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πολωνικά, Ολλανδικά, Σουηδικά, Δανέζικα, Τσεχικά ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 19, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 19, Απριλίου 2019 23 ωρες πριν , Ο tasos.cz έγραψε Στείλε Γιαννάκη το λογισμικό αυτο για να βλέπω και εγώ στο δικο μου AMIKO X FINDER οι μπάρες σήματος να ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά Δέν ξέρω που το έχω αποθηκεύει....μόλις το βρώ θα στο στείλω.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 Από χθές έχω το μηχανάκι στα χέρια μου......Εντυπώσεις : Θα έλεγα ότι είναι ένα ( Μέτριο Sat Finder) , η ανταπόκριση μπάρας στην ανευρεση σήματος είναι λίγο .....τεμπέλικη δεν ανταποκρίνεται αστραπιαία, έχει μεγάλη ΄οθόνη, κάνει τυφλή σάρωση αλλά δυστυχώς αποσιάζει η φασματική ανάλυση αλλά αυτό δεν επιρεάζει άμεσα την εύρεση σήματος , καλό θα ήταν να υπήρχε για να μπορεί κάποιος να ψάχνει για Feeds. Γενικά θα έλεγα ότι εμένα δεν με πολυκαλύπτει αλλά πρέπει να πορευτώ με αυτό.
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 Καλορίζικο φίλε μου και καλές λήψεις !!!!
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 Στής 18/4/2019 καί ώρα 7:01 ΜΜ, Ο tasos.cz έγραψε Στείλε Γιαννάκη το λογισμικό αυτο για να βλέπω και εγώ στο δικο μου AMIKO X FINDER οι μπάρες σήματος να ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά Τασούλη πες μου πιό λογισμικό έχεις στον ΑΜΙΚΟ Χ FINDER.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 Στον ΑΜΙΚΟ Χ FINDER εχω το 2.0.23 EMU
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 20, Απριλίου 2019 11 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε Από χθές έχω το μηχανάκι στα χέρια μου......Εντυπώσεις : Θα έλεγα ότι είναι ένα ( Μέτριο Sat Finder) , η ανταπόκριση μπάρας στην ανευρεση σήματος είναι λίγο .....τεμπέλικη δεν ανταποκρίνεται αστραπιαία, έχει μεγάλη ΄οθόνη, κάνει τυφλή σάρωση αλλά δυστυχώς αποσιάζει η φασματική ανάλυση αλλά αυτό δεν επιρεάζει άμεσα την εύρεση σήματος , καλό θα ήταν να υπήρχε για να μπορεί κάποιος να ψάχνει για Feeds. Γενικά θα έλεγα ότι εμένα δεν με πολυκαλύπτει αλλά πρέπει να πορευτώ με αυτό. Καλορίζικο το νεο σου "μηχανάκι" Γιαννάκη
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 21, Απριλίου 2019 14 ωρες πριν , Ο tasos.cz έγραψε Στον ΑΜΙΚΟ Χ FINDER εχω το 2.0.23 EMU Θα σου στείλω το 2. 0. 48... δοκιμασέ το....αλλά για καλό και για κακό κράτα αντίγραφο απο το παλιό.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 21, Απριλίου 2019 X-Finder X-Finder 2 X-Finder 3 X-Finder Plus Ποιό απο τα τρία έχεις Τάσο; αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είσαι κάτοχος του X-Finder 2....έτσι δεν είναι ;
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 21, Απριλίου 2019 Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 21, Απριλίου 2019 Καλορίζικο το μηχανημα ιωαννη καλές μετρήσεις!
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 22, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 22, Απριλίου 2019 21 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε X-Finder X-Finder 2 X-Finder 3 X-Finder Plus Ποιό απο τα τρία έχεις Τάσο; αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είσαι κάτοχος του X-Finder 2....έτσι δεν είναι ; Πράγματι έχω το ΑΜΙΚΟ X-Finder 2
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 22, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 22, Απριλίου 2019 1 ωρα πριν , Ο tasos.cz έγραψε Πράγματι έχω το ΑΜΙΚΟ X-Finder 2 Ωραίος.....δοκίμασες το λογισμικό που σου έστειλα ; προσπάθησα να το ανεβάσω εδώ στο φορουμ αλλά δεν μου το επιτρέπει γιατι είναι μεγάλο το αρχείο.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 23, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 23, Απριλίου 2019 Θα το δοκιμάσω αγόρι μου με την πρωτη ευκαιρια. Τωρα προεχει το κτημα και οι αγροτοδουλειές
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Μαΐου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 25, Μαΐου 2019 Στής 17/4/2019 καί ώρα 12:46 ΜΜ, Ο ioanis έγραψε Μέχρι τώρα δούλευα αυτό εδώ και 10 χρόνια Satlink 6912 S S2....αλλά στο τουνερ δεν έχω ποιά ταση και επόμενο είναι να μην δουλευουν οι μπάρες....με άλλα λόγια το μηχανάκι είναι νεκρό προφανος η ζημιά είναι απο βραχυκύκλωμα. Χθές έστειλα μειλ στην εταιρεία αν μπορούν να αναλάβουν την επισκευή αλλά δεν μου απάντησαν......το πρόβλημα είναι στο τούνερ δεν στέλνει τάση στο lnb....δεν γνωρίζω αν στην Ελλάδα υπάρχει κάποια αντιπροσωπία που να διακινεί αυτά τα μηχανάκια.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 25, Μαΐου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 25, Μαΐου 2019 Με τις επισκευες στα ηλεκτρονικα ετσι οπως τωρα βγαινουνε φασον ολα τα μηχανηματα δεν συμφερει η επισκευη, καλυτερα να αγορασεις καινουργιο μηχανημα για να εχεις εγγυηση
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Μαΐου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Μαΐου 2019 8 ωρες πριν , Ο tasos.cz έγραψε Με τις επισκευες στα ηλεκτρονικα ετσι οπως τωρα βγαινουνε φασον ολα τα μηχανηματα δεν συμφερει η επισκευη, καλυτερα να αγορασεις καινουργιο μηχανημα για να εχεις εγγυηση Έχω αγοράσει αυτό εδώ αλλά θα ήθελα να επισκευάσω και το παλιό.
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα