Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 1, Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 1, Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιο λάθος έκανες φίλε Γιάννη? Όλοι κάνουμε λάθη "ουδεις αλάθητος" Επεξεργάστηκε 1, Δεκεμβρίου 2018 από tasos.cz
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 1, Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 1, Δεκεμβρίου 2018 Μην στενοχωριέσαι για το λάθος σου Γιάννη. Λάθη δεν κάνει μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα.
Μέλος transporter245 Δημοσίευσε 1, Δεκεμβρίου 2018 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 1, Δεκεμβρίου 2018 4 ωρες πριν , Ο tasos.cz έγραψε Ποιο λάθος έκανες φίλε Γιάννη? Όλοι κάνουμε λάθη "ουδεις αλάθητος" Βασικά έχω κάνει πολλά λάθη. Το πρώτο λάθος μου είναι, που δεν ρώτησα πρώτα κάποιους δορυφορομανής σε κάποιο φόρουμ για την αγορά πιάτου. Πήγα σαν τον τυφλό. Μπορούσα να πάρω μεγαλύτερο, αλλά, ήμουν τυφλός. Θα το έκανα κινητό, και θα ήμουν καλύτερα σε σχέση με τώρα. Το δεύτερο λάθος μου είναι η επιλογή του καταστήματος που τους ζήτησα για αγορά τις ΟΡ120 . Δεν ρώτησα για τιμές, και για μέγεθος και απολαβή.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 2, Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 2, Δεκεμβρίου 2018 Δεν πειράζει Γιάννη δεν είναι τοσο μεγάλο το λάθος σου γιατί η ΟΡ120 θα σου χρειαστεί και όταν θα πάρεις το τρίμετρο θηρίο. Γιατί όμως θέλεις να βάλεις τόσο μεγάλο κάτοπτρο σταθερό για τις 28,2 μοιρες ανατολικά? Σε ενδιαφέρουν τόσο πολυ τα εγγλέζικα κανάλια? Βέβαια έχει στις 28,2Ε κάποια κανάλια κινηματογραφικά και αρκετά μουσικά κανάλια. Άν είχε ποδόσφαιρο όπως και πρίν τότε θα ήτανε τέλεια η θέση των 28,2Ε. 1
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2021 Sat World Τοποθέτηση toroidal wave frontier με τέσσερα Quattro lnb για 16 χρήστες με πολυδιακόπτη Lemco. Πηγή : Digitaltvinfo
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα