Μέλος ioanis Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Η μυθοπλασία σαρώνει τα reality παιχνίδια 28/02/2019 Η επιστροφή των ελληνικών σειρών στους αδειούχους τηλεοπτικούς σταθμούς έφερε πίσω το τηλεοπτικό κοινό και έβγαλε εκτός ανταγωνισμού τα ακριβοπληρωμένα reality παιχνίδια. Είναι ενδεικτικό ότι στο καθημερινό top τηλεθέασης οι ελληνικές σειρές καταλαμβάνουν τουλάχιστον τις πρώτες πέντε θέσεις, ενώ τα reality μόλις μία. Αυτήν τη στιγμή μεταδίδονται στα τέσσερα πανελλαδικά κανάλια συνολικά 15 ελληνικές σειρές, έξι στον ΑΝΤ1, τέσσερις στον Alpha, μία στον ΣΚΑΪ και άλλες τέσσερις στο Open. Από τις 15 σειρές οι δέκα βρίσκονται καθημερινά στα δέκα πρώτα προγράμματα τηλεθέασης, προσελκύοντας περισσότερους από 600.000 τηλεθεατές. Τη μεγαλύτερη επιτυχία στη μυθοπλασία αυτήν τη σεζόν καταγράφουν οι τέσσερις σειρές του Alpha, με κοινό άνω του ενός εκατομμυρίου τηλεθεατών σχεδόν καθημερινά. Αμέσως μετά βρίσκονται τρεις ελληνικές σειρές του ΑΝΤ1, με επίσης πολύ υψηλά ποσοστά θεαματικότητας. Πηγή Τυπολογίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Πολυ προτιμοτερες οι ελληνικες σειρες απο εκεινα τα ανεκδιγητα reality παιχνίδια. Μερικες σειρες μαλιστα ειναι πολυ επιτυχημενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Πές μας ποία σου αρέσει ποία βλέπεις; Εγώ δεν πολυ βλέπω σειρές βλέπω Γερμανικά ντοκιμαντερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν βλεπω καμμια σειρα. Ειδα πριν 2 μηνες 2 επεισοδια απο μια σειρα στην Μακεδονια TV που μου αρεσε αλλα δεν την ξαναειδα. Επεξεργάστηκε 28, Φεβρουαρίου 2019 από tasos.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Σου λέω ούτε εγώ βλέπω τέτοιες ....σαχλαμάρες Τασούλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Μια σειρα ομως του Αλφα το "Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ" γυρισμενη το 2005-2006 μου αρεσε πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Περσινά ξινά σταφύλια.....αυτή η σειρά είναι παμπάλαια....την εποχή εκείνη ήμουν με κοντά παντελονάκια......που την θυμήθηκες τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ητανε η μονη ελληνικη σειρα στην τηλεοραση που ειδα και που μαρεσε. Απο τις αλλες ελληνικες σειρες δεν ειδα καμμια Επεξεργάστηκε 28, Φεβρουαρίου 2019 από tasos.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα