Μέλος ioanis Δημοσίευσε 20, Νοεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 20, Νοεμβρίου 2018 Oi φωτο ειναι μεγαλύτερες απο 1,23MB δεν....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 20, Νοεμβρίου 2018 Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 20, Νοεμβρίου 2018 Μέγιστο μέγεθος αρχείου : 4,85MB Στα 5 mb υπαρχει οριο δεν μπορεί να μην της φορτώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Νοεμβρίου 2018 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 21, Νοεμβρίου 2018 Τάκη όταν προσπαθώ να ανεβάσω επιλεγμένο αρχείο ,στην προκειμένη περίπτωση Foto ( jpeg) μου βγάζει τήν ακόλουθη ένδειξη.You are only allowed to upload 1,23mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Νοεμβρίου 2018 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 21, Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το μέγεθος των foto που θέλω να ανεβάσω είναι 1,35 mb και μου επιτρέπει εως 1,23 mb....αυτό Τάκη δεν μπορεί να αλλάξει λιγάκι. Επεξεργάστηκε 21, Νοεμβρίου 2018 από ioanis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 21, Νοεμβρίου 2018 Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 21, Νοεμβρίου 2018 Για να μην χαλάμε το άλλο θέμα μετέφερα εδώ την ερώτησή σου με της φώτο. Το κοιτάζω και ενημερώνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 21, Νοεμβρίου 2018 Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 21, Νοεμβρίου 2018 Ανέβασα το οριο στα 3 mb περιπου προσωρινά. Οι φώτο που έχεις ειναι υπερβολικα μεγάλες σε mb. Έχω με ανάλυση 3000 χ 3800 και ειναι μολεις 700kb, αν μπορείς να της επεξεργαστείς? Εναλλακτικά υπάρχει η επιλογή του photosheare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα