Jump to content

Μπάντα C

ioanis

Recommended Posts

• Μέλος
Δημοσίευσε

Θέλω να ρωτήσω τον φίλο Κύπρο που έχει μεγάλο κάτοπτρο αν κάνει λήψεις και από την μπάντα  C και αν ναί ποιούς δορυφόρους  κατεβάζει.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Ακόμη όχι δεν έχω ασχοληθεί
Μπορεί από τον ερχόμενο Απρίλιο να βάλω C-Band LNB στην 3η motorised κεραία μου η οποία θα καλύπτει περισσότερο τους ανατολικούς δορυφόρους

• Μέλος
Δημοσίευσε

s-l1600.thumb.jpg.ceb541bea050d8a308f33d57c8bdb775.jpgΕΔΩ

Η τιμή των C BAND  lnbs βλέπω ότι  κάποια είναι πανάκριβα και κάποια από Malaysia αρκετά προσιτά.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Για μένα αυτό είναι το καλύτερο. (πάντα προσωπική γνώμη )

http://www.titaniumsatellite.com/c2wpll

• Μέλος
Δημοσίευσε

Αυτό μήπως είναι για  C και  KU  BAND ; γιατι ξέρω κάποια απο αυτά τα lnb κατεβάζουν και τίς δύο μπάντες  αλλά  μάλλον την KU  όχι ολόκληρη.

• Μέλος
Δημοσίευσε
1 λεπτό πριν, Ο ioanis έγραψε

Αυτό μήπως είναι για  C και  KU  BAND ; γιατι ξέρω κάποια απο αυτά τα lnb κατεβάζουν και τίς δύο μπάντες  αλλά  μάλλον την KU  όχι ολόκληρη.

Δεν θα το συνιστούσα Γιάννη γιατί θα έχεις απώλειες πάνω στην Ku Band

• Like 1
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Φαντάζομαι ότι η ελάχιστη διάμετρος για την λήψη της C BAND  πρέπει να είναι η 1,20 Μ.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Σίγουρα θα έχει να κάνει και ο τόπος που μένει ο καθένας. Σε συζητήσεις που έχω δει στα σιτε, κάτοπτρα κάτω από 1.80m δεν προτείνεται .

• Μέλος
Δημοσίευσε
58 λεπτά πριν, Ο GEORGE M. έγραψε

Σίγουρα θα έχει να κάνει και ο τόπος που μένει ο καθένας. Σε συζητήσεις που έχω δει στα σιτε, κάτοπτρα κάτω από 1.80m δεν προτείνεται .

Εννοείται ότι το μέρος που ζεί ο καθένας μας είναι παρα πολύ σημαντικό αφού μπορεί κάποιος να είναι και εκτος δέσμης αλλά όπως λες και εσύ η C BAND θέλει μεγάλα κάτοπτρα και βέβαια C BAND lnb .

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...