Μέλος ioanis Δημοσίευσε 31, Ιανουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 31, Ιανουαρίου 2019 Θέλω να ρωτήσω τον φίλο Κύπρο που έχει μεγάλο κάτοπτρο αν κάνει λήψεις και από την μπάντα C και αν ναί ποιούς δορυφόρους κατεβάζει.
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 31, Ιανουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 31, Ιανουαρίου 2019 Ακόμη όχι δεν έχω ασχοληθεί Μπορεί από τον ερχόμενο Απρίλιο να βάλω C-Band LNB στην 3η motorised κεραία μου η οποία θα καλύπτει περισσότερο τους ανατολικούς δορυφόρους
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 31, Ιανουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 31, Ιανουαρίου 2019 ΕΔΩ Η τιμή των C BAND lnbs βλέπω ότι κάποια είναι πανάκριβα και κάποια από Malaysia αρκετά προσιτά.
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 31, Ιανουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 31, Ιανουαρίου 2019 Για μένα αυτό είναι το καλύτερο. (πάντα προσωπική γνώμη )http://www.titaniumsatellite.com/c2wpll
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 1, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 1, Φεβρουαρίου 2019 Αυτό μήπως είναι για C και KU BAND ; γιατι ξέρω κάποια απο αυτά τα lnb κατεβάζουν και τίς δύο μπάντες αλλά μάλλον την KU όχι ολόκληρη.
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 1, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 1, Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ο ioanis έγραψε Αυτό μήπως είναι για C και KU BAND ; γιατι ξέρω κάποια απο αυτά τα lnb κατεβάζουν και τίς δύο μπάντες αλλά μάλλον την KU όχι ολόκληρη. Δεν θα το συνιστούσα Γιάννη γιατί θα έχεις απώλειες πάνω στην Ku Band 1
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 2, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 2, Φεβρουαρίου 2019 Φαντάζομαι ότι η ελάχιστη διάμετρος για την λήψη της C BAND πρέπει να είναι η 1,20 Μ.
Μέλος GEORGE M. Δημοσίευσε 2, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 2, Φεβρουαρίου 2019 Σίγουρα θα έχει να κάνει και ο τόπος που μένει ο καθένας. Σε συζητήσεις που έχω δει στα σιτε, κάτοπτρα κάτω από 1.80m δεν προτείνεται .
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 2, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 2, Φεβρουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, Ο GEORGE M. έγραψε Σίγουρα θα έχει να κάνει και ο τόπος που μένει ο καθένας. Σε συζητήσεις που έχω δει στα σιτε, κάτοπτρα κάτω από 1.80m δεν προτείνεται . Εννοείται ότι το μέρος που ζεί ο καθένας μας είναι παρα πολύ σημαντικό αφού μπορεί κάποιος να είναι και εκτος δέσμης αλλά όπως λες και εσύ η C BAND θέλει μεγάλα κάτοπτρα και βέβαια C BAND lnb .
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα