Jump to content

Recommended Posts

Δημοσίευσε

Η γνωστή - βραβευμένη με Όσκαρ - ηθοποιός φωτογραφίζεται στο αεροπλάνο με την μάσκα της και προειδοποιεί: «τα έχω ξανά ζήσει όλα αυτά». Η Gwyneth Paltrow αναφέρεται σε ταινία που θυμίζει σε τρομαχτικό βαθμό τον Κορωνοϊό.

Η 47χρονη πρωταγωνίστησε στην ταινία του Steven Sonderbergh, Contagion (2011), όπου ένας φονικός ιός προκαλεί παγκόσμια πανδημία. Η πλοκή της ταινίας μοιάζει πολύ με την σημερινή κατάσταση μετά την έξαρση του κοροναϊού COVID - 19. Στην εν λόγω ταινία, η χαρακτήρας της Gwyneth είναι ο Ασθενής 0 που μεταφέρει τον ιό από την Κίνα στις ΗΠΑ.

Διαβάστε εδώ για τις ομοιότητες της ταινίας "Contagion" με τον πραγματικό Κορωναϊό COVID - 19

56216988_56216987-1.jpg

Στιγμιότυπο από την ταινία "Contagion" του 2011. Η Gwyneth Paltrow νοσεί από τον φονικό ιό που θυμίζει τον σημερινό Κορωνοϊό.

«Έχω παίξει ήδη σε αυτήν την ταινία» - η Paltrow από τον λογαριασμό της στο instagram

Οι οδηγίες της Gwyneth Paltrow για τον Κορωνοϊό

H Gwyneth Paltrow σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφέρεται στον ιό που μας απασχολεί τους τελευταίους μήνες. Απεικονίζεται φορώντας μάσκα.

Στην λεζάντα της, μεταξύ άλλων γράφει: «Η Paltrow θα κοιμηθεί με την μάσκα ... Μείνετε ασφαλείς. Μην κάνετε χειραψίες. Πλένετε συχνά τα χέρια σας».

Άλλες 7 ταινίες που θυμίζουν σε επικίνδυνο βαθμό την έξαρση του Κορωνοϊού: Διαβάστε περισσότερα εδώ

The post Gwyneth Paltrow για Κορωνοϊό: «Τα έχω ζήσει ήδη στα γυρίσματα του "Contagion"» appeared first on Digital Life!.

Πηγή Είδησης

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...