Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 Καλά ......τότε να σου στείλω αυτή εδώ που δεν ξέρει να βράζει ούτε αβγό......απλά για να περάσεις όμορφα.
xristos1964 Δημοσίευσε 25, Αυγούστου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 25, Αυγούστου 2019 επιμενω να σβησεις τοα αρχεια που ανεβασα και αν θες τοσο πολύ να βοηθήσεις γιατι δεν ανεβάζεις δικα σου και μονο στελνεις πριβε σε αλλον?
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 25, Αυγούστου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 25, Αυγούστου 2019 Ηρέμησε φίλε Χρήστο. Δεν υπάρχει λόγος να σβήσω κατι που δεν αντικειται στον κανονισμο του φορουμ. Οσο αφορα αυτο περι αποστολης πριβε σε αλλον, απο καιρο εχω παψει να ασχολουμαι με επεξεργασια λιστων webtv και την αποστολη τους σε αλλους.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Σεπτεμβρίου 2019 Ερώτημα : Πώς μπορώ να κρατήσω αντίγραφο απο την υπάρχουσα web tv liste του δέκτη μου ; γίνεται να βάλω ενα στικάκι στόν δέκτη και να κρατήσω αντίγραφο όπως Π.Χ κρατάμε αντίγραφο απο το λογισμικό του;
Klasompanieras Δημοσίευσε 21, Απριλίου 2020 Αναφορά Δημοσίευσε 21, Απριλίου 2020 Καλησπέρα.. Έχω τον Edision nano plus led και δυστυχώς παρατήρησα ότι πλέον δεν φορτώνει κανάλια από to url στο web tv..Υπάρχει καποιος τροπος να βλεπω κατι περισσότερο απο τα ελεύθερα δορυφορικά; Δυστυχώς έκανα πλήρης αναβάθμιση και έχασα και αυτά που είχα..
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 22, Απριλίου 2020 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 22, Απριλίου 2020 Αυτόν εδώ έχεις ;
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 12, Απριλίου 2021 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 12, Απριλίου 2021 WebTV List.rar Νέα λίστα που έφτιαξε ο φίλος komhsgr. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα