Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Webtv List.rar Χρήστο για δοκίμασε αυτήν και δές αν ....παίζει κάποιο κανάλι ; είναι λίγο παλιά. Επεξεργάστηκε 25, Ιουλίου 2019 από ioanis
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 WebTV List(4).rar Δοκίμασε και αυτή μήπως και παίζει κάτι περισσότερο.
xristos1964 Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 α τελικα το βρηκα δεν είναι και τοσο δυσκολο οσο φαινεται
xristos1964 Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Δοκιμασα την 2η και παιζει μονο 2 καναλια τον φαρο και το ραδιο επιστροφη ψαχνω τωρα για νεωτερα link . Και ημουν ετοιμος να αγορασω τον αμικο 8265+ αλλα από ότι ειδα εχει το ιδιο μενου με τον εντισιον περιεργο αυτό οντως Ευχαριστω για την γρηγορη βοηθεια
xristos1964 Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Δοκιμαστε την προχειρη λιστα μου οποιος θελει η εχει webtv Receiver WebTV List.rar
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα αναφέρω τα αποτελέσματα.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Δέν μπορώ να την περάσω στον δέκτη,,,,,,,μου λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει.
xristos1964 Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 25, Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε Δέν μπορώ να την περάσω στον δέκτη,,,,,,,μου λέει ότι το αρχείο δεν υπάρχει. για ποιον δεκτη όμως εχεις ? ισως να μην ταιριαζει Επεξεργάστηκε 25, Ιουλίου 2019 από xristos1964
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Edision Argus miniplus highspeed ...κανονικά η λίστα πρέπει να ταιριάζει σε όλους τους δέκτες Edision.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Τασούλη όταν βρεις λίγο χρόνο αν μπορείς φτιάξε μια καινούργια web.tv liste γιατί αυτή που έχουμε δεν παίζει σχεδόν τίποτα.
xristos1964 Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 ανανεωμενη λιστα με πολλα περιφερειακα WebTV List.rar
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Χρήστο κάτι κάνεις λάθος......το αρχείο δεν ανοίγει.
xristos1964 Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Γιαννη ενοεις το rar η το WebTVlist? για δοκιμασε τωρα με αυτο WebTV List.rar
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Τό αρχείο για να το περάσω στον δέκτη πρέπει πρώτα να το αποσυμπιέσω και στην προκειμένη περίπτωση το δικό σου αρχείο δεν αποσυμπιέζεται ....ενώ οι παλιότερες λίστες απο τον καλό μου φίλο τον Τασο ανοίγουν μια χαρά...άσχετο αν δεν παίζουν πια τα καναλια.
xristos1964 Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 ποιο πρόγραμμα εχεις το winrar η τo winzip? σε μενα παντως ανοιγουν όλα αλλα το εκανα και σε winzip τωρα WebTV List.zip
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Ωραίος ...τώρα μάλιστα....φόρτωσα την λίστα κάποια παίζουν..... το θέμα όμως είναι στην αλλαγή των καναλιών απο την λίστα π.χ όταν θέλω να αλλάξω κανάλι ο δέκτης κάνει επανεκκίνηση και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο.....προσπαθώ με διάφορα λογισμικά μπας και στρώσει ο δέκτης.
xristos1964 Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 26, Ιουλίου 2019 13 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει με τον δεκτη σου Γιαννης. όταν αλλαζεις καναλι καλο είναι να είναι σε μικρογραφια η εικονα και όχι σε πληρη Οθονη. εχεις το πρόγραμμα webtv στον δεκτη σου? επισης τη λιστα δεν πρεπει να την αλλαξεις ονομα αλλοιως δεν την αναγνωριζει. όπως και τη λιστα με mu3
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 Γιαννη και Χρηστο μην παιδευεστε με την webtv για τα παλια edision. Ειναι πολυ λιγα τα καναλια της webtv που αναγνωριζουν και παιζουνε τα παλια Edision. Δωστε 40 ευρω και αγοραστε τον ΑΜΙΚΟ 8265+ που παιζει όλα τα κανάλια της webtv list με την προυποθεση βεβαια ο πάροχος του καναλιου να διατηρησε το stream του καναλιου
xristos1964 Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 για ποιο λογο να αγορασω παλι έναν νέο δεκτη ο οποιος είναι αντιγραφη του edision που είναι και Ελληνικος στο κατω κατω, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικο σου φιλε Τασο γιατι το εχεις γραψει τοσες φορες . Ο δεκτης που εχω edision picollo S2/T/C παιζει τα παντα από δορυφορικα terrestrisch ,kabel και ιντερνετικα το λοιπον εξηγα μου για να καταλαβω τι παραπανω εχει το αμικο σου. Και θα ηθελα να σβησεις τα αρχεια που ανεβασα ηδη κι αν θες με διαγραφεις κιολας δεν εχω κανενα πρόβλημα.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 Χρήστο τον δέκτη σου τον είχα στα χέρια μου λίγες μέρες πιό μπροστά.....είναι απο τους καλύτερους παίζει σχεδόν όλα τα κανάλια απο την λίστα του Τασούλη. Δεν τον κράτησα όμως γιατί το μόνο μειονέκτημα που είχε είναι ότι απουσιάζει έξοδος για τροφοδοσία δεύτερου δέκτη,η τιμή του ήταν στα 57 ευρώ και με μια αλλαγή του λογισμικού έπαιζε άψογα τα κανάλια της ERT αλλά και τα κανάλια της DIGEA. Τώρα .....για τον ΑΜΙΚΟ καλός είναι....αλλά γούστα είναι αυτά ο καθένας μας προτιμά κάτι διαφορετικό.......σημασία έχει ότι έκανες τον κόπο ανέβασες μια λίστα που μπορεί να βοηθήσει κάποιους που την έχουν ανάγκη.
xristos1964 Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 γιατι ομως χρειαζεσαι εξοδο για δευτερο δεκτη δεν μας εξηγεις και δεν νομιζω να είναι τοσο μεγαλο εξοδο το να αγορασεις ένα τροφοδοτικο που ετσι κι αλλοιως το διαθετει ο κάθε δεκτης. οποτε? by the way ο δεκτης σου Edision Argus Miniplus είναι του 2012 και ο picollo του 2019 γιατι αγορασες κατι τοσο παλιο?
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χρήστο ....τον δέκτη δεν τον αγόρασα παλιό...τον αγόρασα καινούριο το 2012 στα 119 ευρώ ....τότε που είχε ξεκινήσει η DIGEA. Τον προτιμώ τον δέκτη με δεύτερη έξοδο γιατί εγώ δίνω σήμα και σε άλλον δέκτη στο άλλο δωμάτιο ( υπνοδωμάτιο)......για να σου δώσω να καταλάβεις αν κάποιος απο την οικογένεια βλέπει Digae εγω βλέπω στο άλλο δωμάτιο τα arena sport απο τον Bulgariasat χωρίς να κατεβάζω δεύτερο καλώδιο απο το lnb. Φοβάμαι ότι ξεφεύγει η κουβέντα απο το αρχικό θέμα και είμαστε ...αλλού. Επαναλαμβάνω και πάλι ότι ο δέκτης σου είναι πολύ καλό μηχανάκι. Επεξεργάστηκε 27, Ιουλίου 2019 από ioanis
xristos1964 Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 27, Ιουλίου 2019 sorry φιλε αλλα ετσι όπως το εγραψες είναι σαν να λες δοκιμασα τον picolo και μου αρεσε αλλα επειδή δεν ειχε εξοδο προτιμησα τον miniplus. περιμενω ακομα τον τασουλη να γραψει για ποιον λογο πρεπει κανεις να αλλαξει τον δεκτη του ,γιατι αν είναι για το webtv που όπως λεει εχει βρει και 140 καναλια αυτά τα κανει κι ο πικολο .
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 13, Αυγούστου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 13, Αυγούστου 2019 Έπαψαν να παίζουν απο την λίστα του Χρήστου τα κρατικά κανάλια.........αναμενόμενο άλλωστε.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 17, Αυγούστου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 17, Αυγούστου 2019 Στής 26/7/2019 καί ώρα 9:20 ΠΜ, Ο xristos1964 έγραψε ποιο πρόγραμμα εχεις το winrar η τo winzip? σε μενα παντως ανοιγουν όλα αλλα το εκανα και σε winzip τωρα WebTV List.zip Ακούω από την λίστα Radio epistrofi... με παλιά λαικά......έχω την εντύπωση χωρίς βέβαια να είμαι σίγουρος ότι εκπέμπει από την Πάφο της Κύπρου.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 Στής 27/7/2019 καί ώρα 6:56 ΠΜ, Ο xristos1964 έγραψε για ποιο λογο να αγορασω παλι έναν νέο δεκτη ο οποιος είναι αντιγραφη του edision που είναι και Ελληνικος στο κατω κατω, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικο σου φιλε Τασο γιατι το εχεις γραψει τοσες φορες . Ο δεκτης που εχω edision picollo S2/T/C παιζει τα παντα από δορυφορικα terrestrisch ,kabel και ιντερνετικα το λοιπον εξηγα μου για να καταλαβω τι παραπανω εχει το αμικο σου. Και θα ηθελα να σβησεις τα αρχεια που ανεβασα ηδη κι αν θες με διαγραφεις κιολας δεν εχω κανενα πρόβλημα. Γεια σου Χρηστο και ηρεμησε φιλε μου. Σου απαντω τωρα γιατι ημουνα εκτος Ιντερνετ και εκτος του φορουμ λογω διακοπων. Σου απανταω ενα προς ενα σε ολα οσα εγραψες: 1. Δεν τον ξερω τον νεο δεκτη σου edision , νομιζα οτι ειναι ο παλιος edision miniplus highspeed που ειναι πολυ καλος δεκτης αλλα τις νεες λιστες webtv δεν τις παιζει 2. Εδω στην Τσεχια υπαρχουνε τα ΑΜΙΚΟ, σπανια να βρεις καποιον EDISION εξ ου αναφερω τον πολυ καλο ΑΜΙΚΟ 8265+ που παιζει απροβληματιστα τις λιστες webtv. 3. Γιατι να σβησω τα αρχεια που ανεβασες? Δεν υπαρχει λογο να το κανω, τα αρχεια σου μπορει να βοηθησουνε καποιον που εχει δεκτη σαν τον δικο σου 4.Γιατι να σε διαγραψω? Δεν εχεις παραβει σε τποτα τον κανονισμο του φορουμ. Απεναντιας σε συγχαιρω που προσφερεις στο φορουμ με ηθος και ευγενεια. Παντα φιλικα Tasos.cz
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αγόρασα τον δέκτη πριν λίγες μέρες ΕΔΩ ....αρκετά καλός δέκτης παίζει τα περισσότερα κανάλια απο την λίστα του Χρήστου αλλά όχι τα κρατικά. Εσύ τάσο αν έχεις καμιά καινούργια λίστα ....ανέβασε την φίλε μου. Επεξεργάστηκε 21, Αυγούστου 2019 από ioanis
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 Μολις χτες εχω γυρισει και ειμαι ακομη πελαγωμενος Γιαννακη. Μολις ξεπερδεψω με τις εκκρεμοτες που εχω θα το κοιταξω το θεμα
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι φίλε μου ...μην βιάζεσαι θα σου στείλω αυτήν εδώ για να συνέρθεις διότι είσαι κουρασμένος από τις........ διακοπές. Επεξεργάστηκε 21, Αυγούστου 2019 από ioanis
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 21, Αυγούστου 2019 Τωρα μαλιστα Γιαννακη ηρθε καπακι η φωτο σου με την ημιγυμνη μαγείρισσα . Μα δεν ξερεις φιλε μου οτι κανω διαιτα απο τα πολλα φαγητα? Μπουγαγααααααα
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα