Satellite Δημοσίευσε 12, Φεβρουαρίου 2020 Αναφορά Share Δημοσίευσε 12, Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το κανάλι MEGA ξημερωματα τετάρτης βγήκε ξανά στον αέρα μετά από περίπου 2 χρόνια μαύρου! Παίζει ένα μικρο τρέιλερ διαρκείας περίπου 5 λεπτών. Το παρακάτω video ειναι από κάρτα DVB-T υπολογιστή. Επεξεργάστηκε 12, Φεβρουαρίου 2020 από Satellite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 13, Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 13, Φεβρουαρίου 2020 Σήμερα μετά από μέρες απουσίας μου έκανα ένα σκανάρισμα την 12720 και μου κατέβασε και το MEGA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satellite Δημοσίευσε 13, Φεβρουαρίου 2020 Συγγραφέας Αναφορά Share Δημοσίευσε 13, Φεβρουαρίου 2020 6 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε Σήμερα μετά από μέρες απουσίας μου έκανα ένα σκανάρισμα την 12720 και μου κατέβασε και το MEGA. Στην 12720? Σε τι αναφέρεσαι σε δορυφορική λήψη του mega? δεν κατάλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 13, Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 13, Φεβρουαρίου 2020 Ναί σε δορυφορική λήψη μέσω DIGEA.Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα