Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 27, Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 27, Δεκεμβρίου 2018 Ενας ενδιαφέρον δορυφόρος λόγω της θέσης και του inclination του. Ολες οι λήψεις ευπρόσδεκτες με ενδιαφέρον !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 29, Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 29, Δεκεμβρίου 2018 Για σενα Κύπρο που βρισκεσαι τοσο πολυ ανατολικα σε σχεση με μας και με τα μεγαλα κατοπτρα που διαθετεις οι ληψεις σου προβλεπω να ειναι σχετικα ανετες στις 80.1°. Εμεις ΓΙΟΚ στην ληψη των 80.1° East. Εγω με το μικρο μου κατοπτρακι τωρα φτανω μεχρι τις 50.0 East. Του χρονου ομως με την Gibertini 100 OP σιγουρα θα διευρυνω το δορυφορικο μου τοξο προς τα Ανατολικά και προς τα Δυτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 Επιστροφή των 2 Τ2-ΜΙ tps RTRN Packages ( 11151 & 11187 Ver ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 Μπράβο γιατρέ, ισχυρότατες οι λήψεις σου οπως ακριβώς το προέβλεψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Ο tasos.cz έγραψε Μπράβο γιατρέ, ισχυρότατες οι λήψεις σου οπως ακριβώς το προέβλεψα Καλημέρα Τάσο από την Μεγαλόνησο. Μία ισχυρή λήψη ήταν η 11077 Ver - 60E όπου βρίσκεται αυτή την στιγμή η μεγάλη κεραία μου και είχα κατεβάσει το Βουλγάρικο Πακέτο Nurts ( 03/17 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 Πράγματι Κύπρο, στην συχνότητα αυτή εχεις πολυ ισχυρή λήψη SNR 24,1db Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Ο tasos.cz έγραψε Πράγματι Κύπρο, στην συχνότητα αυτή εχεις πολυ ισχυρή λήψη SNR 24,1db Είχα γιατί το πακέτο έχει φύγει από το συγκεκριμένο δορυφόρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 30, Δεκεμβρίου 2018 Αυτο συμβαινει συχνα στους δορυφορικους οριζοντες. Οι πλατφορμες και τα καναλια πολλες φορες σαν τους γυρολογους αλλαζουνε δορυφορους ή αλλαζουνε τις συχνότητες ή κωδικοποιουνται η κλείνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα