Jump to content

Recommended Posts

• Super Συντονιστής
Δημοσίευσε

Οσοι χρησιμοποιείτε το site ventora για να αγοράσετε - πουλήσετε κάτι, να είσαστε προσεκτικοί με της συναλλαγές σας εκεί γιατί κυκλοφορούν spamers.

Της προάλλες βάζω μια αγγελία να πουλήσω ένα μηχάνημα. Στο καπάκι σχεδων με το που την δημοσιεύω, λαμβάνω το ακόλουθο μήνυμα που έλεγε πάνω κάτω το εξης.

Ενδιαφέρομαι για το μηχάνημα αλλά οι φωτογραφίες στην διαφήμισή σας δεν ανοίγουν. Παρακαλώ αν μπορείτε να της στείλετε στο παρακάτω νούμερο viper (μου έδωσε ένα ελληνικό νούμερο) και να στειλω μαζί και το λινκ της δημοσίευσης. Τσεκάρω της φώτο και ολα καλα δεν είδα κανένα πρόβλημα.

Εγω λόγο που πριν χρονια την είχα πατήσει με phishing από face paypal και έχασα ετσι ένα netbook, από τότε είμαι υποψιασμένος και πάντα προσέχω πολυ. Τσεκάρω το προφίλ του και βλέπω ότι έκανε εγγραφή στο venrora την ιδια μέρα που έβαλα την αγγελία εγω. Επισης δεν είχε και καμιά αξιολόγηση.

Του ζητάω να δώσει ενα email για να του στείλω φώτο, αλλα δεν απαντάει. Την επόμενη μέρα η ventora τον είχε μπλοκάρει (μάλλον εχει αυτόματο σύστημα που κάνει ελεγχο spam). Μαζί διέγραψε και τα μηνύματά του.

Γι αυτό μεγάλη προσοχή.

• Like 2

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...