Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 5 Αυγούστου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 5 Αυγούστου Εχω 50αρα σύνδεση απο cosmote με πολλά προβλήματα αποσυνδέσεις πολλα error και πολλά παράσιτα στο σταθερό λόγο χαλκού. Αποφάσισα να καταργήσω τον χαλκό και πάω σε double play sim 4g με το router που δινει η cosmote μήπως και ησυχάσω. Εχει 400gb οριο για την μαχ ταχύτητα και μετά πάει στα 15. Μου φτάνουν άνετα για την χρήση που κανω. Το μαχ που μπορεί να παει είναι download 600mbps, για το upload δεν γνωρίζω. Και αν υπάρχει ανεφικτότητα δικτύου οπως εχω εγω δηλαδή, η τιμη του πάει στα 25 ευρώ τον μήνα. Περιμένω την τέταρτη να το παραλάβω να δούμε τι ψάρια θα πιάσω. https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod3290032_prod&skuId=mtb_604 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 5 Αυγούστου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 5 Αυγούστου Θα μας πείς εντυπώσεις Δημήτρη προχώρα το.Το upload που διάβασα είναι αν δεν κάνω λάθος 150 mbps.
Red Δημοσίευσε 6 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 6 Αυγούστου Στής 5/8/2024 καί ώρα 11:25 ΠΜ, Ο Δημητρης έγραψε Εχω 50αρα σύνδεση απο cosmote με πολλά προβλήματα αποσυνδέσεις πολλα error και πολλά παράσιτα στο σταθερό λόγο χαλκού. Αποφάσισα να καταργήσω τον χαλκό και πάω σε double play sim 4g με το router που δινει η cosmote μήπως και ησυχάσω. Μια απο τα ιδια και εδω περα, προχθες ηρθε τεχνικος και λεει στην μητερα μου οτι φταιει το ρουτερ για της αποσυνδεσεις (εγω δεν ημουν σπιτι ). Μου εβαλε το Speedport Plus2 και πηρε πισω το Η1600, την επομενη μερα και ωρα ξανα παλι αποσυνδεσεις.... Καλου κακου κρατησα και το παλιο κουτι του Η1600 γιατι δεν ξερω αν θα μου το χρεωσουν και αυτο οταν φυγω... Υπομονη αλλο ενα χρονο και μεταβαση στην starlink 2
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 6 Αυγούστου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 6 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, Ο Red έγραψε Μια απο τα ιδια και εδω περα, προχθες ηρθε τεχνικος και λεει στην μητερα μου οτι φταιει το ρουτερ για της αποσυνδεσεις (εγω δεν ημουν σπιτι ). Μου εβαλε το Speedport Plus2 και πηρε πισω το Η1600, την επομενη μερα και ωρα ξανα παλι αποσυνδεσεις.... Καλου κακου κρατησα και το παλιο κουτι του Η1600 γιατι δεν ξερω αν θα μου το χρεωσουν και αυτο οταν φυγω... Υπομονη αλλο ενα χρονο και μεταβαση στην starlink Για να σε βοηθήσω φίλε μου βρήκα αυτό για starlink https://www.starlink.com/gr/residential 40 ευρώ τον μήνα,για οικιακή χρήση. 1
Red Δημοσίευσε 7 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 7 Αυγούστου 9 ωρες πριν , Ο Michaeldx έγραψε Για να σε βοηθήσω φίλε μου βρήκα αυτό για starlink https://www.starlink.com/gr/residential 40 ευρώ τον μήνα,για οικιακή χρήση. Το γνωρίζω το κόστος, είχε και πριν λίγο καιρό μια προσφορά να αγοράσεις των εξοπλισμό με δόσεις και έβγαινε στα 60ε για 1 χρόνο, καλύτερα εκεί και απροβλημάτιστο νετ παρά στον χαλκό με συχνές αποσυνδέσεις.
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 7 Αυγούστου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 7 Αυγούστου Στής 5/8/2024 καί ώρα 11:25 ΠΜ, Ο Δημητρης έγραψε Εχω 50αρα σύνδεση απο cosmote με πολλά προβλήματα αποσυνδέσεις πολλα error και πολλά παράσιτα στο σταθερό λόγο χαλκού. Αποφάσισα να καταργήσω τον χαλκό και πάω σε double play sim 4g με το router που δινει η cosmote μήπως και ησυχάσω. Εχει 400gb οριο για την μαχ ταχύτητα και μετά πάει στα 15. Μου φτάνουν άνετα για την χρήση που κανω. Το μαχ που μπορεί να παει είναι download 600mbps, για το upload δεν γνωρίζω. Και αν υπάρχει ανεφικτότητα δικτύου οπως εχω εγω δηλαδή, η τιμη του πάει στα 25 ευρώ τον μήνα. Περιμένω την τέταρτη να το παραλάβω να δούμε τι ψάρια θα πιάσω. https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod3290032_prod&skuId=mtb_604 Τελικά το παρέλαβες Δημήτρη σήμερα από την Cosmote;.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 7 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 7 Αυγούστου Οχι αυριο μάλλον θα το εχω. Το starlink αρκετά ακριβό 350 ο εξοπλισμός και 40 η συνδρομή. Κάνει σαν λύση μόνο αν δεν υπάρχει κάλυψη από 4g - 5g Η φτηνή λύση ειναι router 4g η 5g εξωτερική κεραία και τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο.. Και δεν μιλάω για router κάτι tplink και βλακείες αλλά router των 150 - 200 ευρώ. Οι ταχύτητες που μπορείς να πιάσεις είναι και πάνω από 1gbps. Μια κάρτα με unlimited data και καθάρισες.
Red Δημοσίευσε 8 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 8 Αυγούστου 7 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε Το starlink αρκετά ακριβό 350 ο εξοπλισμός και 40 η συνδρομή. Κάνει σαν λύση μόνο αν δεν υπάρχει κάλυψη από 4g - 5g Καλυψη εδω περα υπαρχει, αλλα το προβλημα ειναι οτι μερικες φορες κατι συμβαινει πανω στο βουνο που ειναι η κεραιες και κοβεται το σημα και γυρναει στο παλιο 1g - 2g συγνωμη για αυτη την "ορολογια" αλλα προσπαθω να εξηγησω τι συμβαινει εδω περα, οπως καταλαβες για μικρο διαστημα δουλευουν μονο τα πολυ παλια γεννας κινητα τηλ, για αυτο των λογο αποφασισα να βαλω starlink, αν ειναι να καθομαι να περιμενω ποτε η κοσμοτε θα παρει στα σοβαρα να φτιαξει σωστο δικτυο "ζησε μαη μου να φας τριφυλλι" που λενε...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 8 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 8 Αυγούστου 2 ωρες πριν , Ο Red έγραψε Καλυψη εδω περα υπαρχει, αλλα το προβλημα ειναι οτι μερικες φορες κατι συμβαινει πανω στο βουνο που ειναι η κεραιες και κοβεται το σημα και γυρναει στο παλιο 1g - 2g συγνωμη για αυτη την "ορολογια" αλλα προσπαθω να εξηγησω τι συμβαινει εδω περα, οπως καταλαβες για μικρο διαστημα δουλευουν μονο τα πολυ παλια γεννας κινητα τηλ, για αυτο των λογο αποφασισα να βαλω starlink, αν ειναι να καθομαι να περιμενω ποτε η κοσμοτε θα παρει στα σοβαρα να φτιαξει σωστο δικτυο "ζησε μαη μου να φας τριφυλλι" που λενε... Δεν εχει σχέση η λήψη που κάνεις με ένα κινητό με το να βάλεις καλό router σε εξωτερικό χώρο μαζί με κεραία οπως είπα. Μπορεί στο κινητό σου να έχεις πχ 1 γραμμή σήμα η ακόμα και τίποτα, και με το σύστημα που αναφέρω μπορεί να πάει και τέρμα. Εχω πολλές αναφορές που έβαλαν 4-5g και ησύχασαν. Αν θες μου στέλνεις σε pm την περιοχή σου και διεύθυνση να δω σε ειδικό software ποια κεραία σε καλύπτει στην περιοχή σου και με τι σήμα.
Red Δημοσίευσε 8 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 8 Αυγούστου 10 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε Δεν εχει σχέση η λήψη που κάνεις με ένα κινητό με το να βάλεις καλό router σε εξωτερικό χώρο μαζί με κεραία οπως είπα. Μπορεί στο κινητό σου να έχεις πχ 1 γραμμή σήμα η ακόμα και τίποτα, και με το σύστημα που αναφέρω μπορεί να πάει και τέρμα. Εχω πολλές αναφορές που έβαλαν 4-5g και ησύχασαν. Αν θες μου στέλνεις σε pm την περιοχή σου και διεύθυνση να δω σε ειδικό software ποια κεραία σε καλύπτει στην περιοχή σου και με τι σήμα. Εδω που ειμαι ζω σε περιτριγυρισμενη περιοχη απο βουνα, καλυπτει την περιοχη 2 κεραιες που ειναι στο βουνο κοσμοτε και βονταφον, οπως καταλαβες αν πεφτει η κοσμοτε χανουμε σε ολο το χωριο οσοι εχουν συνδρομη στην κοσμοτε για βονταφον δεν γνωριζω γιατι δεν ασχολουμε οπως παλια που ειχα συνδρομη αλλα και εκει εχει αλλα κολπα που αν ξεπερασεις καποιο οριο σου ριχνει την ταχυτητα σε σχεση με της κοσμοτε.Ασε που αν ριχνει καρεκλες η πιασει καμια φωτια η περιοχη που περναει το ρευμα για της κεραιες (αν και σπανια) εχει διακοπη ρευματος στο βουνο με οτι αυτο συνεπαγεται. Για αυτο για μενα ειναι καλυτερα το δορυφορικο ιντερνετ.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 8 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 8 Αυγούστου Το router το παρέλαβα σήμερα. Αλλα θα πρέπει να περιμένω εως και 24 ωρες απ οτι μου είπαν για να γίνει η ενεργοποίηση.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 9 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 9 Αυγούστου Ακομα δεν εχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση. Παράγγειλα παντως καλού κακού μια εξωτερική κεραία 4-g διπλή για να ενισχύσω το σήμα. https://www.fruugo.gr/12dbi-2g-3g-4g-lte-omni-κεραια-4g-κεραια-24ghz-εξωτερικη-ceilling-5m-καλωδιο-698-2700mhz-κεραια-τ/p-293047017-654893679?language=el&ac=KelkooCSS&asc=pmax&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw_Na1BhAlEiwAM-dm7KEfw93YKWGog_G5wqNrvBA7_AxagyxNE81n8z3Q99Zo3g2Yk85CuBoCSBcQAvD_BwE 1
Red Δημοσίευσε 10 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 10 Αυγούστου Στής 8/8/2024 καί ώρα 12:28 ΠΜ, Ο Δημητρης έγραψε Η φτηνή λύση ειναι router 4g η 5g εξωτερική κεραία και τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο.. Και δεν μιλάω για router κάτι tplink και βλακείες αλλά router των 150 - 200 ευρώ. Οι ταχύτητες που μπορείς να πιάσεις είναι και πάνω από 1gbps. Μια κάρτα με unlimited data και καθάρισες. Δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα να ρωτησω εδω η να κανω νεο θεμα, με αφορμη αυτο που λες για τα ρουτερ, ισως να ειμαι Αθηνα για 8 μηνες και δεν θελω να κανω νεα συνδεση και μπλεξω με παγια κτλ, σκεφτηκα σαν λυση προσωρινη το καρτοιντερνετ αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα αν θα επιλεξω αυτο που δινει η κοσμοτε η να παρω κατι απο το εμποριο, αν επιλεξω απο το εμποριο ποιο με συμβουλευεις να αγορασω, μιλαμε για κεντρο Αθηνας και οχι περιφερειακα. 10 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε Ακομα δεν εχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση. Παράγγειλα παντως καλού κακού μια εξωτερική κεραία 4-g διπλή για να ενισχύσω το σήμα. https://www.fruugo.gr/12dbi-2g-3g-4g-lte-omni-κεραια-4g-κεραια-24ghz-εξωτερικη-ceilling-5m-καλωδιο-698-2700mhz-κεραια-τ/p-293047017-654893679?language=el&ac=KelkooCSS&asc=pmax&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw_Na1BhAlEiwAM-dm7KEfw93YKWGog_G5wqNrvBA7_AxagyxNE81n8z3Q99Zo3g2Yk85CuBoCSBcQAvD_BwE Λογο μακρους του καλωδιου δεν θα εχει απολεια σηματος;
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 10 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 10 Αυγούστου Απ οτι ξέρω ολα τα πακέτα sim+router τα δίνουν με συμβόλαιο. Παλαιά έδιναν κάρτες εξτρα sim με data, τώρα αν εχει αλλαξει κάτι δεν γνωρίζω καλύτερα θα ήταν να επικοινωνήσεις μαζι τους. Ναι το καλώδιο ειναι κάπως μακριό, θα δω τι θα κανω ίσως το κοντίνο.
Red Δημοσίευσε 11 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 11 Αυγούστου Εχουν την υπηρεσια καρτοιντερνετ, χωρις δεσμευσεις αλλα δεν ξερω αν αξιζει η αγορα της συσκευης που δινουν.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 12 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 12 Αυγούστου Με ενα καλό 4g router της τάξης 150-200 ευρω, σιγουρα θα κάνεις καλύτερη δουλειά απ οτι με τα εταιρικά. Αν μπει και εξωτερική κεραία ακόμα καλύτερα. Στο δικο μου ακόμα δεν εχει γινει η ενερ/ση μάλλον αυριο θα ειναι οκ απ οτι μου είπαν πριν λιγο και δεν ξέρω να σου πω τι ψάρια πιάνει το ZTE.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 12 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 12 Αυγούστου Λοιπών πρίν λιγο επιτέλους ενερ/κε το 4g router. Το εχω στο υπόγειο που εχω το εργαστήριο προς το παρών που ειναι από μπετό.. Το σήμα είναι 3 στης 5 γραμμές που ειναι το full και η ισχύς είναι στα -102 dBm. Kατεβάζει λιγο πάνω απο τα 50mbps και 13mbps το upload. Αρκετά καλύτερα από τα 20mbps της προβληματικής vdsl. Θα κανω της δοκιμές μου και θα τοποθετηθεί ειτε πάνω σε ιστο κάπως ψηλά, είτε σε εξωτερικό χώρο για καλύτερο σημα. 1
Red Δημοσίευσε 12 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 12 Αυγούστου [ Με 50αρα γραμμη εχω αυτο το αποτελεσμα, δεν με χαλαει αλλα ειναι αυτο που παθαινεις και εσυ συχνες αποσυνδεσης χωρις λογο, βεβαια ως δια μαγεια της τελευταιες ημερες δεν μου το κανει τοσο εντονα. 1
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 13 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 13 Αυγούστου Σήμερα άλλαξα θέση του router, το τοποθέτησα σε εξωτερικό χώρο για δοκιμή.Το σήμα ανέβηκε στης 5 γραμμές και η ισχύς στα -84 dBm. Αποτέλεσμα διπλάσια απόδοση! Γι αυτο επιμένω οτι το σήμα στην 4g - 5g παίζει πολυ μεγάλη σημασια. Περιμένω να έρθει η εξωτερική κεραία να δούμε πόσο θα το ανεβάσει ακόμα. 2
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 14 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 14 Αυγούστου Εχω παρατηρήσει κάποια μικροπροβλήματα. Ενω στα speedtest τοσο της cosmote αλλά και στο by ookla είναι περίπου 123mbps το download, οταν κατεβαζω αρχεία απο οπουδήποτε δεν ειναι σταθερά και εχει αυξομείωσες. Και το άλλο οτι ενώ οι σελίδες ανοίγουν πολυ γρήγορα, κάποια στιγμή όχι πάντα, τραβάει ένα κόλλημα για μερικά sec και δεν φορτώνουν οι σελίδες. Τώρα αυτά δεν ξέρω που μπορεί να οφείλονται.... 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 14 Αυγούστου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 14 Αυγούστου 6 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε Εχω παρατηρήσει κάποια μικροπροβλήματα. Ενω στα speedtest τοσο της cosmote αλλά και στο by ookla είναι περίπου 123mbps το download, οταν κατεβαζω αρχεία απο οπουδήποτε δεν ειναι σταθερά και εχει αυξομείωσες. Και το άλλο οτι ενώ οι σελίδες ανοίγουν πολυ γρήγορα, κάποια στιγμή όχι πάντα, τραβάει ένα κόλλημα για μερικά sec και δεν φορτώνουν οι σελίδες. Τώρα αυτά δεν ξέρω που μπορεί να οφείλονται.... Αυτό που κολλάνε οι ιστοσελίδες μερικά δευτερόλεπτα το είχα πριν 4 χρόνια με την Cyta με το ρούτερ zte adsl.Όταν πήγα στην Cosmote λύθηκε το πρόβλημα με Speedport plus το παλιό το άσπρο.Αν έχεις Zte 4g router πάρτους τηλέφωνο να το ρυθμίσουν ή να αλλάξεις ρούτερ.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 14 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 14 Αυγούστου Eιναι το ZTE MF297D το μαύρο. Δεν ξέρω αν δίνουν άλλο στην cosmote.
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 14 Αυγούστου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 14 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, Ο Δημητρης έγραψε Eιναι το ZTE MF297D το μαύρο. Δεν ξέρω αν δίνουν άλλο στην cosmote. Του έκανες ολική επανεκκίνηση με την οδοντογλυφίδα για 10 δευτερόλεπτα;.Για δοκιμασέ το και πες μου.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 14 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 14 Αυγούστου Όχι reset δεν του έκανα καθώς είναι καινούργιο.θα το δοκιμασω
Red Δημοσίευσε 14 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 14 Αυγούστου 11 ωρες πριν , Ο Δημητρης έγραψε Εχω παρατηρήσει κάποια μικροπροβλήματα. Ενω στα speedtest τοσο της cosmote αλλά και στο by ookla είναι περίπου 123mbps το download, οταν κατεβαζω αρχεία απο οπουδήποτε δεν ειναι σταθερά και εχει αυξομείωσες. Και το άλλο οτι ενώ οι σελίδες ανοίγουν πολυ γρήγορα, κάποια στιγμή όχι πάντα, τραβάει ένα κόλλημα για μερικά sec και δεν φορτώνουν οι σελίδες. Τώρα αυτά δεν ξέρω που μπορεί να οφείλονται.... Μήπως εκτός από των η/υ έχεις συνδεμένες και άλλες συσκευές που τραβάνε για αυτό και τα μικρο κολλήματα;
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 15 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 15 Αυγούστου Εχω tablet - tv κτλπ αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό. Με τα 20mbps δούλευαν μια χαρά. Παίρνω τηλ το 13788 να αναφέρω τα προβλήματα καθώς σήμερα παρατήρησα οτι στο interface του router, ενώ με βάζει κανονικά, δεν βγάζει το μενού αλλά μια λευκή σελίδα. Το αναφέρω στην υπάλληλο και με ρωτάει τι ειναι το interface του router που μου λέτε???? Ηθελα να της πω αν εσυ κατέχεις από τεχνική υποστήριξη τότε εγω να σκίσω το πτυχίο του ηλεκτρονικού.. Περιττό να πω οτι έκλισα αμέσως το τηλ. 1 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 15 Αυγούστου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Για ανέβασε τα στατιστικά της σύνδεσης σου θα μπεις Δημήτρη αν δεν κάνω λάθος στην διεύθυνση url πληκτρολογόντας 192.168.1.1 να δεις αν έχει σφάλματα η σύνδεσή σου.Αν βγάζει λευκή σελίδα δοκίμασε με άλλο browser. Επεξεργάστηκε 15 Αυγούστου από Michaeldx
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 15 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 15 Αυγούστου Το router δεν ειναι vdsl, δεν υπάρχουν στατιστικά και σφάλματα. Απο την τεχνική υποστήριξη μου είπαν να το πάω στην cosmote η στον Γερμανό να τσεκάρουν το router. Ισως το πάω αυριο. Αυτοί πάντως δεν έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση στο μενού του router, το ρώτησα. 1
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 22 Αυγούστου Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 22 Αυγούστου Σήμερα παρέλαβα την κεραία τελικά. Ανοίγω την συσκευασία και αντι να δω ts9 conector βλεπω sma... που δεν κουμπώνει στο router, Λεω θα έκανα λάθος στην παραγγελία, ελα ομως που δεν έκανα και στην περιγραφή το αναφερει κανονικα ts9?? Αντε τώρα να δω τι θα κανω, με βλέπω να κάνω πατέντα.
Red Δημοσίευσε 22 Αυγούστου Αναφορά Δημοσίευσε 22 Αυγούστου Πριν κανεις καποια πατεντα, μηπως υπαρχει στο εμποριο καποιος μετατροπεας απο sma σε ts9, αλλα δεν ξερω και αν συμφερει με τα εξοδα αποστολης να το αγορασεις
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα