Jump to content

Recommended Posts

• Διαχειριστής
Δημοσίευσε

Aπο σήμερα εχω ενεργ/σει μια εφαρμογή για το forum που μπορείτε να την κατεβάσετε στο pc σας η ακόμα και στο κινητό σας. Τι ακριβώς κάνει αυτή η εφαρμογή? Αποκτάτε πρόσβαση στο forum χωρείς να χρειάζεται να ανοίξετε κάποιον browser px chrome k.t.l.p. Επίσης ειναι πολυ ελαφριά από θέμα μνήμης και αρκετά γρήγορη σε σχέση με τον browser.

Πάνω δεξιά στον broswer θα δειτε ένα αντίστοιχο εικονίδιο σαν αυτό που εχω κυκλώσει στη φώτο. Το πατάτε, επιλέγετε εγκατάσταση εφαρμογής και αυτό ήταν ολο. Μετά εχετε κανονική πρόσβαση στο forum οπως και με browser.

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την εφαρμογή, γράψτε εδώ. 

Η εφαρμογή εχει δοκιμαστεί και κατεβαίνει σε edge και chrome. Στους άλλους browser ίσως να μην κατεβαίνει.

image.png

efarmogi2.png

efarmogi3.png

• Like 1
Δημοσίευσε (επεξεργασμένο)

Να κάνω μια ερώτηση;

Το κυκλωμένο εικονίδιο, για το κατέβασμα της εφαρμογής, εμφανίζεται μόνο σε λάπτοπ ή Η/Υ;

Γιατί, το ψάχνω καί στους δύο φυλλομετρητές (σ.σ. browser), στο κινητό μου και δεν...

Screenshot_20240622_172903_Edge.jpg

Επεξεργάστηκε από neoktistos
Συμπλήρωση
  • Διαχειριστής
Δημοσίευσε

Η εφαρμογή ειναι συμβατή μόνο σε chrome και edge. Με chrome στο κινητό θα στο βγάλει σίγουρα. 

Δημοσίευσε

Καλημέρα, Δημήτρη.

Και πάλι, παραθέτω στιγμιότυπο κινητού, από Chrome!

Δεν βλέπω το ίδιο εικονίδιο!

Την προηγούμενη φορά, σχετικά με το στιγμιότυπο, είχα κάνει την ίδια διαδικασία καί από Microsoft Edge!

Μάλιστα, είχα κάνει καί διαγραφή cookies, χωρίς αποτέλεσμα!

Δεν βλέπω και από άλλους, κάποια αναφορά, σχετική με το θέμα!

* Επίσης, δεν πιστεύω να έχει να κάνει με το κινητό που έχω, δηλαδή το Samsung Galaxy A14 5G!

Screenshot_20240623_083049_Chrome.thumb.jpg.e9542f5279983003874a0f999edceab8.jpg

• Διαχειριστής
Δημοσίευσε

Πάνω δεξιά το τετράγωνο που γράφει 1 το τσέκαρες μήπως ειναι αυτό? 

Δημοσίευσε (επεξεργασμένο)

ΔΕΝ βλέπω (ή καλύτερα, δεν φαίνεται), το "1", εκεί που μου υποδεικνύεις!

Τί να πω;

* Τελικά... μετά από ανανέωση της σελίδας, μου εμφανίστηκε η επιλογή στο κινητό (μέσω Google Chrome)!

Το παράδοξο ήταν ότι, όποτε έκανα "refresh", στην σελίδα, δεν μου εμφανιζόταν το "παράθυρο" της εφαρμογής!

Επίσης, η λειτουργία της αποθήκευσης της σελίδας ως εφαρμογής, μου φαίνεται ότι είναι σαν την λειτουργία του Microsoft Edge, στα Windows 11, στο laptop!

Επεξεργάστηκε από neoktistos
Συμπλήρωση
  • Διαχειριστής
Δημοσίευσε

Το παράδειγμα στην αρχή ειναι απο σταθερό pc, εκει τα βγάζει κάπως διαφορετικά. Την διεγραψα για δοκιμή από το κινητό, δοκίμασα να την κατεβάσω και δεν την έβγαλε ούτε σε μένα! Ισως πρόκειται για καποιο bug της εφαρμογής. Θα κάνω μια αναφορά στην κοινότητα του invision power board να το διορθώσουν σε κάποιο update. 

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...