Red Δημοσίευσε 14 Μαΐου Αναφορά Δημοσίευσε 14 Μαΐου Χρειαστηκε να γυρισω την καμερα μερικα εκατοστα με σκοπο να βλεπει την αυλη και οχι το τμημα του δρομου (οσο γινεται γιατι αυλη και δρομος ειναι διπλα διπλα), το προβλημα ειναι οτι εχω παρατηρηση μετα το γυρισμα οτι η υπερυθρες το βραδυ δεν καλυπτουν ολοι την αυλη καθως πεφτουν πανω στον λευκο τοιχο και η εικονα ειναι μαυρη. Αν αλλαζα χρωμα στον τοιχο και των εκανα γκρι θα συνεχιζε το προβλημα; Δεν βλεπω αλλη λυση περα απο την αλλαγη χρωματος στον τοιχο. 1
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 15 Μαΐου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 15 Μαΐου Ναι ειναι λόγο του λευκού χρώματος αυτό που περιγράφεις. Η κάμερα μπερδεύεται και νομίζει οτι εκεί στον τοίχο υπάρχει φως ημέρας. Η αλλάζεις χρώμα η την θέση της κάμερας. 1
Red Δημοσίευσε 16 Μαΐου Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 16 Μαΐου Για θέση είναι αδύνατων, για το χρώμα κάτι μπορεί να γίνει. Σκέφτομαι το γκρι αλλά δεν ξέρω αν γκρι ανοικτό θα έχω πρόβλημα η πρέπει να βάλω γκρι σκούρο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. 1
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 17 Μαΐου Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 17 Μαΐου Νομίζω οτιδήποτε εκτός του λευκού θα κάνει δουλειά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα