Μέλος ioanis Δημοσίευσε 24, Μαρτίου 2023 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 24, Μαρτίου 2023 Δεν ακούγεται σε όλο το λεκανοπέδιο ο Zeppelin 106,7 Ο Zeppelin 106,7, ο οποίος μεταδίδει ξένη ροκ μουσική, είναι ο πλέον ανερχόμενος σταθμός της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ωστόσο υπάρχει πρόβλημα με το σήμα του στο λεκανοπέδιο. Εκπέμποντας από την Πάρνηθα, αδυνατεί να καλύψει τις όλες της περιοχές της Αττικής, ενώ δεν μπορεί, προς το παρόν, να γίνει η μεταφορά του στο Πάρκο Κεραιών Υμηττού. typologies.gr 1
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου Σε εμένα που μένω Βριλήσσια ακούγεται με πολύ τέλειο σήμα :) 1
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου 2 ωρες πριν , Ο η τράτα μας ή κουρελού... έγραψε Σε εμένα που μένω Βριλήσσια ακούγεται με πολύ τέλειο σήμα :) Εδώ που είμαι Δυτική Αττική τον ακούω σε 2 σημεία καμπάνα μόνο με το κινητό μου και με rds τον Zeppelin 106.7 από Πάρνηθα,αλλά τρώει λίγες πλευρικές από τον 106.5 του Υμηττού.Έχει μικρή σκιά η περιοχή μου από Πάρνηθα λόγο Ποικίλο Όρος.
η τράτα μας ή κουρελού... Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου Αναφορά Δημοσίευσε 6 Σεπτεμβρίου Εμένα ο 106,5 τρώει παρεμβολές από το Αργοσαρωνικό.
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα