Red Δημοσίευσε 2, Αυγούστου 2022 Αναφορά Δημοσίευσε 2, Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω εδω και 3 εβδομαδες που δεν χτυπαει τηλ στο σταθερο, αν και τα λαμπακια στο ρουτερ ολα σταθερα αναμενα, μετα απο εποικινωνια με το τεχνικο τμημα και αφου εκανα κατα γραμα βγαλε βαλε καλωδια πριζες ρευματος κτλ, τελικα το τεχνικο τημημα της κοσμοτε μου λεει οτι φταιει το ρουτερ.... αυριο το περιμενο το περιεργο στην υποθεση ειναι οτι μεχρι πριν λιγες ωρες μπορουσα να μιλησω στο τηλ με κληση δικη μου το ιδιο και με των συγγενη μου αλλα μονο πρωι η απογευμα μετα δεν ξανα λειτουργει η συσκευη, σας εχει συμβει κατι τετοιο Επεξεργάστηκε 2, Αυγούστου 2022 από Red
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 2, Αυγούστου 2022 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 2, Αυγούστου 2022 Οχι δεν μου ειχε συμβει τετοιο πραγμα την εποχη που ειχα σταθερη συνδεση, τωρα την εχω καταργησει. Περιεργο μου φαινεται. Αυριο μας λες τα νεα αν στο επισκευασε το συνεργειο με αλλαγη ρουτερ
Red Δημοσίευσε 3, Αυγούστου 2022 Συγγραφέας Αναφορά Δημοσίευσε 3, Αυγούστου 2022 Μετα απο αλλαγη του εξοπλισμου το προβλημα αποκαταστηθηκε, μου εδωσαν το νεο ZTE H1600 και μεχρι στιγμης ολα καλα. Θα ελεγα οτι ειναι και λιγο ποιο γρηγορο στον συγχρονισμο γιατι το προηγουμενο ηθελε αρκετο χρονο να κλειδωσει την dsl. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα