Jump to content

edition

dennis1975

Recommended Posts

καλησπερα δεν μπωρο να βρω ενημερωσεις για δωριφορικους δεκτες edition  progressive c και edition proton s2.ξερει καποιος κατι?ευχαριστο!!

• Μέλος

Κατά τύχη εχθές είχα στο χέρι μου έναν  edition  progressive  HDc  ( αν εννοείς αυτόν τον δέκτη) και του πέρασα  χειροκίνητα την νέα συχνότητα καθώς και τα Bissκοτα  της Digea και όλα πήγαν μιά χαρά.

Για τον edition proton S2. πάρε το παρακάτω λογισμικό.

PROTON_S2_v.1254.zip

Αυτόν τον δέκτη εννοείς ;

s-l1600.thumb.jpg.2e09ca8bd146f5049490bd92b234b13a.jpg

Επεξεργάστηκε από ioanis

ειναι ο progressive hd c χωρις το + στο τελος.ειναι με 2 θυρες usb προστα

1 ωρα πριν , Ο dennis1975 έγραψε

ειναι ο progressive hd c χωρις το + στο τελος.ειναι με 2 θυρες usb προστα.αν μπορεις και βρεις η μου στειλης κατι .

4 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε

Κατά τύχη εχθές είχα στο χέρι μου έναν  edition  progressive  HDc  ( αν εννοείς αυτόν τον δέκτη) και του πέρασα  χειροκίνητα την νέα συχνότητα καθώς και τα Bissκοτα  της Digea και όλα πήγαν μιά χαρά.

Για τον edition proton S2. πάρε το παρακάτω λογισμικό.

PROTON_S2_v.1254.zip 2 MB · 3 downloads

Αυτόν τον δέκτη εννοείς ;

s-l1600.thumb.jpg.2e09ca8bd146f5049490bd92b234b13a.jpg

1 λεπτό πριν, Ο dennis1975 έγραψε

• Μέλος

Δεν μας είπες πόσο παλιός είναι ο δέκτης σου ; Υπάρχουν πολλά μοντέλα Progressiv και δεν ταιριάζουν όλα τα λογισμικά αλλά για δοκίμασε αυτό εδώ, αν όχι τότε εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε.....Φαντάζομαι πώς ξέρεις να περάσεις το λογισμικό.

progressiv_11.02.2015.zip

Στής 7/11/2021 καί ώρα 9:24 ΜΜ, Ο dennis1975 έγραψε

ioani  ειναι αυτος δεν εχει οθωνη

prograssive hd c.jpg

• Μέλος

Αν Θέλεις δώσε μου και το Link από το μαγαζί που το αγόρασες...ίσως καταφέρω και σου βρώ λογισμικό.

• Μέλος

Γιά δοκίμασε αυτό εδώ και πές μας..... μήπως είσαι τυχερός και ταιριάζει στον δέκτη σου.

Progressiv_Hybrid_Lite_v.1257.zip

• 8 months later...

καλο μηνα .δυστιχωσ δεν εκανα κατι με αυτον τον etision progressive hd c.πως μπωρο να βαλω τα κλειδια χειροκηνιτα?τι παταω στο κοντρολ?στο γνωστο μερως δεν βρηκα κατι κενουργιο

• Μέλος

Πρώτα - πρώτα πές μας τι λογισμικό φοράει ο δέκτης σου  γνήσιο από την εταιρεία ή πειραγμένο  (σπασμένο) και πιό. Αν φοράει γνήσιο δεν μπορείς να περάσεις κλειδιά γιατί δεν στο επιτρέπει το μενού αν όμως φοράει πειραγμένο τότε μπορεί να περάσεις ή να αλλάξεις κλειδιά αλλά....και πάλι θα έχεις μαύρη οθόνη γιατί ως γνωστό από τα κανάλια της ΕΡΤ και της Digea στον Hellas Sat απουσιάζει το flag .Επομένος θα χρειαστείς ένα φρέσκο λογισμικό που πολύ πιστεύω πώς για τον δέκτη σου δεν υπάρχει στην .....πιάτσα.:k05115:

ioani μαλλον σπσμενο απο το γνωστο σαιτ.και οπως λες δεν μπορω να τα βαλω τα κλειδια μονος μου γιατι δεν με αφηνει δεν υπαρχει καπου για να το κανω.εαν μπωρεσεις να μου βρης κενουργιο λογισμικο αν μπορεις στηλε μου μηνυμα.και αν ξερεις ποιο κωδικο παταω και βεβαια αν γινετε σε αυτο το μηχανιμα για βαλω τα κλειδια.

• Μέλος

Για τον δέκτη  edition  progressive c δεν υπάρχει κάτι καινούργιο  ώς αναφορά για τον δέκτη edition proton S2 υπάρχει το παρακάτω λογισμικό  1.2.68  που σου στέλνω.PROTON_S2_v.1268.zip

το φορτώνεις σε ένα usb στικάκι  βάζεις το στικάκι στον δέκτη  μετά πατάς menou  πάς στις ρυθμήσεις εκεί πατάς αναβάθμιση λογισμικού μέσω USB και επιλέγεις αναβάθμιση ΜΟΝΟ λογισμικό  πατάς οκ και ξεκινά η διαδικασία  αλλαγής λογισμικού και περιμένεις μέχρι να κλείσει ο δέκτης και θα ξανανοίξει πάλι από μόνος του και μετά είσαι .....έτοιμος να κάνεις θέαση τα κανάλια.

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι..

Σημείωση : Αν ο δέκτης που έχεις ΔΕΝ σου δείνει την δυνατότητα  να περάσεις τα κλειδιά τότε  έχεις το γνήσιο λογισμικό .

Ερώτημα : Απ,όταν τον αγόρασες άλλαξες ποτέ λογισμικό ; ή όπως τον αγόρασες τον έχεις μέχρι σήμερα ;

Επεξεργάστηκε από ioanis

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...