Jump to content

Δέκτης AMIKO 8265+ DVB-S2 / T2 /C  combo HD

Recommended Posts

• Μέλος

Σημειωσα απλα τις εκδοσεις που διαβασα στο ιντερνετ οτι υπαρχουνε για τον ΑΜΙΚΟ 8265+. Δεν ξερω τα λινκ, αν τα ξερεις εσυ Γιαννάκη τοτε βαλε τα.

• Μέλος
  • Μέλος

O ΑΜΙΚΟ 8265+ συνδεόμενος με το Ιντερνετ διαθέτει το πιο αξιόπιστο webTV από όλους τους δορυφορικούς μου δέκτες. Είναι ο μόνος δορυφορικός δέκτης μου που διάβασε αμέσως την webtvlist με τα free greek tv channel. Κάποτε μου έπαιξε  100 ελεύθερα IPTV ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια βλέπε συνημμένη Φώτο.

4.-GREEK-CHANNELS-1-100.jpg

• Like 1
  • 5 years later...
  • Μέλος

Μήπως βγήκε νέα αναβάθμιση για τον ΑΜΙΚΟ COMBO 8265+ ?
Ο δεύτερος καταξιωμένος δορυφορικός δέκτης μου ΑΜΙΚΟ COMBO 8265+ παίζει όλα τα κανάλια της ΕΡΤ σε ΗD ποιότητα εκτός της ERT3 HD που δεν την ανοίγει. Επίσης παίζει όλα τα κανάλια της DIGEA αλλά μόνο σε SD ανάλυση. Μήπως βγήκε νέα αναβάθμιση για τον ΑΜΙΚΟ COMBO 8265+ που να ανοίγει τα κανάλια της DIGEA και σε ΗD ποιότητα και επίσης το κανάλι ΕRT3 HD? Μήπως μπορεί να μας διαφωτίσει ο παντογνώστης φίλος μας Γιαννάκης πρώην Ελληνογερμανός και τώρα πλέον καθαρόαιμος Έλλην εν Ελλάδι? Χαχαχα...

• Like 1
  • Μέλος

Αν βρώ κάτι θα είσαι ο πρώτος που θα το .....μάθει.....για την ώρα πάντος Het. :classic_biggrin:

• Like 1
  • Μέλος

Δεν ξέρω αν αυτή εδώ το λογισμικό είναι παλιό ή καινούργιο ή αν στο παρελθόν το έχεις ξαναδοκιμάσει.

Amiko_HD8265_1.5.87_conax.rar

αν δεν σου κάνει εγώ συνεχίζω να είμαι στην διαδικασία αναζήτησης.

• Like 2
  • Μέλος
Δημοσίευσε (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ Γιαννάκη για το μηνυμα σου. Όποιος ψάχνει βρίσκει. Βρήκα τελικα  την νέα αναβάθμιση 1.5.95 για τον ΑΜΙΚΟ 8265+ με την οποία  ο δέκτης παίζει σε HD ποιότητα όλα τα ελληνικά κανάλια της ΕΡΤ και της DIGEA στις 39Ε . Ετσι ολα τα κρατικα της ΕΡΤ (ERT1 HD,ERT2 HD,ERT3 HD, ERTWORLD HD, ERTNEWS HD) και ολα τα καναλια της DIGEA (ALPHA HD, SKAI HD, ANT1 HD, OPEN BEYOND HD, STAR HD, MEGA HD, MAK TV HD) ο ΑΜΙΚΟ 8265+ τα παιζει με φανταστικη εικονα  σε HD με το 1.5.95_emu βλεπε συνημμενα

Amiko_HD8265_1.5.95_emu.zip

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
  • Like 3
  • Μέλος

Περιπέτεια με τον τρίτο δορυφορικό μου δέκτη ΑΜΙΚΟ 8265+

Έχω στο εξοχικό μου δυο αξιόπιστους δορυφορικούς δέκτες ΑΜΙΚΟ 8265+ έναν δέκτη σε κάθε όροφο του εξοχικού συνδεδεμένους με δυο κάτοπτρα στις 23,5Ε και 39Ε με κάθε κάτοπτρο να έχει διπλό lnb. Πριν ένα χρόνο είχα αγοράσει μόλις με 150 κορόνες (6 ευρώ) έναν τρίτο δορυφορικό δέκτη ΑΜΙΚΟ 8265+ για να τον έχω σαν εφεδρικό δέκτη σε περίπτωση βλάβης. Ο λόγος που τον αγόρασα σχεδόν τσάμπα ήτανε το γεγονός ότι ο δέκτης ήτανε χωρίς τηλεκοντρόλ και είχε καμένο τον μετασχηματιστή τροφοδοσίας, κατά τα άλλα όμως ήτανε πλήρως λειτουργικός. Ενθουσιασμένος μετά την τελευταία αναβάθμιση 1.5.95 emu με την οποία ο combo δέκτης ΑΜΙΚΟ 8265+ παίζει σε HD ποιότητα όλα τα ελληνικά κανάλια της ΕΡΤ και της DIGEA στις 39Ε είπα τον τρίτο δέκτη ΑΜΙΚΟ 8265+ να τον αξιοποιήσω σαν δεύτερο δορυφορικό και επίγειο δέκτη στο σπίτι μου όπου σαν κύριο δέκτη έχω τον πολύ καλό combo δέκτη ΑΜΙΚΟ 4Κ.

Χρησιμοποίησα σαν τηλεκοντρόλ ένα παλιό τηλεκοντρόλ από τον παροπλισμένο ΑΜΙΚΟ 8320 που είναι πια ξεπερασμένης τεχνολογίας. Το καλό με τους περισσοτέρους δέκτες ΑΜΙΚΟ είναι ότι έχουνε πανομοιότυπο τηλεκοντρόλ βλέπε συνημμένη φώτο. Το παλιό τηλεκοντρόλ που χρησιμοποίησα πράγματι χειρίζεται πλήρως όλες τις δυνατότητες λειτουργίας του δέκτη. Μόνο πρόβλημα είναι ότι το τηλεκοντρολ δεν ανοίγει και κλείνει τον δέκτη και ετσι τον δέκτη ανοίγω και κλείνω απλα με τον διακόπτη ON-OFF στην μπροστινή όψη του δέκτη.

Για μετασχηματιστή τροφοδοσίας χρησιμοποίησα έναν μετασχηματιστή τροφοδοσίας που πήρα από ένα μικρο επίγειο δέκτη της Edision που ταίριαζε το βύσμα εισόδου τροφοδοσίας και είδα ότι έβγαζε την ίδια απαραίτητη ένταση ισχύος 2Α. Πράγματι ο δέκτης ΑΜΙΚΟ 8265+ με το τροφοδοτικό αυτό άνοιγε και έμπαινα παντού σε όλα τα μενού του δέκτη.Μέχρι εδώ όλα καλά αλλά από εδώ και πέρα άρχισε το πρόβλημα. Διαπίστωσα ότι ο δέκτης στο usal δεν μετακινούσε το κάτοπτρο. Σύνδεσα την κεραία στον ΑΜΙΚΟ XFINDER να ελέγξω την δορυφορική μου εγκατάστασή και ο ΑΜΙΚΟ XFINDER χωρίς προβημα στο usal περιστρέφει το κάτοπτρο. Διαπίστωσα επίσης ότι ο τρίτος αυτός δέκτης ΑΜΙΚΟ 8265+ δεν έβρισκε κανένα κανάλι στον συντονισμό.

Μετά τα πολλά μην ξέροντας πια τι συμβαίνει έλεγξα το τροφοδοτικό που χρησιμοποίησα από τον επίγειο Edision και διαπίστωσα που έκανα την " γκάφα" . Το τροφοδοτικό έβγαζε μεν την απαιτουμένη ισχύ 2Α αλλά με τάση μόλις 5V αντί της απαραίτητης 12V. Πάλι καλά που δεν έκαψα τον τρίτο δέκτη μου ΑΜΙΚΟ 8265+ . Τώρα χρησιμοποιώ σαν τροφοδοτικό ένα παλιό τροφοδοτικό 12V/2A στο οποίο προσάρμοσα σαν έξοδο το καλώδιο του καμένου τροφοδοτικού. Εντύπωσή μου προκαλεί πάντως πως ο δέκτης άνοιγε, φώτιζε το καντράν του και δούλευε κανονικά το μενού του με μόλις μισή τάση 5V έναντι της απαιτούμενης 12V! Μυστήρια πράγματα ή με άλλα λόγια "Διδάσκων και αεί διδασκόμενος" :classic_biggrin:

• Like 2
  • Μέλος

Καλά να πάθεις.......αν ήταν έτσι να δουλεύουν όλα τα  μηχανάκια στην εντέλεια τότε τι θα κάνανε εκεί στην ΑΜΙΚΟ ? πατάτες θα πωλούσαν ? Ρε παλιοχαρακτήρα να πάρεις καινούργιο μηχανάκι.:classic_biggrin::classic_biggrin::classic_biggrin:

• Μέλος

Δεν υπάρχει μια, ούτε τσακιστή δεκάρα δεν περισσεύει και εσύ Γιαννάκη μου λες να πάρω καινούργιο μηχανάκι? ΑΜΙΚΟ 8265+ και ξερό ψωμί  ρε παλιοχαρακτήρα :classic_biggrin::classic_biggrin::classic_biggrin:

• Διαχειριστής

Δεν μου κάνει εντύπωση που άνοιγε στα 5v! Kαθώς τα κυκλώματα στους δέκτες δουλεύουν συνήθως στα 5v.Ομως σίγουρα τα 13.8 και 18 του lnb δεν μπορούσαν να παραχθούν. Με μικρότερη τάση δεν γίνετε ζημιά απλά υπολειτουργεί,μόνο με μεγαλυτερη

• Like 1

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...