Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 3, Ιουνίου 2021 Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 3, Ιουνίου 2021 Θελω κάποιος από εσάς που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Tapatalk για πρόσβαση στο forum να κάνει το εξής. Να δοκιμασει αν εχει κανονικά πρόσβαση στο forum. Και αν εχει να αναφέρει και σε ποια κατηγορία του εμφανίζει το forum? Το forum ειναι κανονικά δημοσιευμένο, δεν βλεπω κάποιο πρόβλημα από της ρυθμίσεις .Αλλά στο δικό μου κινητό τουλάχιστον δεν μου το εμφανίζει για κάποιο λόγο.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 3, Ιουνίου 2021 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 3, Ιουνίου 2021 Εδώ και πολύ καιρό έχω πάψει να χρησιμοποιώ αυτή την εφαρμογή γιατί ερχόταν ειδοποιήσεις σε ακατάλληλες στιγμές και με ενοχλούσε....την έχω αφαιρέσει από το κινητό και έτσι βρήκα την ησυχία μου.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 3, Ιουνίου 2021 Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 3, Ιουνίου 2021 Λογικό αυτό που λες καθώς σε ειδοποιούσε για θέματα που παρακολουθείς στο forum. Παρόλα αυτά εχει ρυθμισεις σχετικά με αυτό που απ ότι καταλαβαίνω δεν της έψαξες καν!
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 12, Ιουλίου 2021 Συγγραφέας Super Συντονιστής Αναφορά Δημοσίευσε 12, Ιουλίου 2021 Ενημέρωση. Η εφαρμογή δουλεύει κανονικά στο forum.
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα