Jump to content

REDLINE T10 HD CABLE

ioanis

Recommended Posts

• Μέλος
Δημοσίευσε

e3f24cabbc955f9c96d61b91b533d0af_XL.thumb.jpg.82fc49027449cbfd16fcc7f98e66dabb.jpg

Σε διαθεσιμότητα από την εταιρία Astra Sat ο επίγειος ψηφιακός δέκτης Redline T10 HD Cable. Πρόκειται για έναν Full High Definition δέκτη που είναι εξοπλισμένος με DVB-T2 tuner. Διαθέτει μενού σε περισσότερες από 5 γλώσσες και έχει δυνατότητα αυτόματης και χειροκίνητης ανίχνευσης καναλιών. Υποστηρίζει λειτουργίες εμφάνισης ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος (EPG) 7 ημερών και Teletext. Εξοπλίζεται με USB 2.0 θύρα που μπορεί να δεχτεί σύνδεση σκληρού δίσκου ή stick, ώστε να αποκτήσει λειτουργία media player για εγγραφές προγραμμάτων και αναπαραγωγή αποθηκευμένων ταινιών με υπότιτλους. Μπορεί να αναπαράγει αρχεία MKV, AVI, MPG, TS, MP4, VOB, DAT, SRT, SUB, BMP, JPG, JPEG, GIF και PNG. Εναλλακτικά, μπορεί να δεχτεί τη σύνδεση κατάλληλου USB Dongle (Chip Ralink MT7601 και RT5370) για να αποκτήσει δυνατότητα Wi-Fi σύνδεσης και να εκτελεί διαδικτυακές εφαρμογές, όπως YouTube, Weather και Cinema.

Πηγή: Digitaltvinfo

• Μέλος
Δημοσίευσε

Δεν υπαρχει ο δεκτης αυτος στην τσεχικη αγορα.

• Μέλος
Δημοσίευσε (επεξεργασμένο)

Η  Astrasat στην Θεσσαλονίκη διαθέτει αυτόν τον δέκτη....μάθε περισσότερα    ΕΔΩ

Επεξεργάστηκε από ioanis
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Μαλλον την Astrasat  εννοεις Ιωάννη :classic_rolleyes:

• Μέλος
Δημοσίευσε

Έγινε διόρθωση....thanks Τασούλη.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Τον ξερω το Βυζαρελλη της Αστρασατ. Ειναι χρονια στον Ευοσμο. Και ειναι πραγματι καλος, εχω μιλησει και προσωπικα μαζι του :default_akyhne_police:

• Μέλος
Δημοσίευσε

Έχει μαγαζιά 1)στην Λεωφόρο  Καραμανλή, 2)στην Π . Ιωακείμ και 3)στα Διαβατά. Από αυτόν εχω αγοράσει 3 κάτοπτρα 95 Χ 105 cm no name αλουμίνιο μπορεί και σκέτη λαμαρίνα γιατί είναι πολύ ελαφριά και τα πήρα γύρο στα 55- 60 ευρώ το καθένα.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Στο μαγαζι του στα Διαβατα εχω παει μια και ειναι πιο κοντα στην γειτονια μου στην Θεσσαλονικη , οποτε κατεβαινω στην Ελλαδα :classic_rolleyes:

• Μέλος
Δημοσίευσε

Off Topic

Γιαννακη η εκδοση του Viber που σου ελεγα ειναι το Rakuten Viber εκδοση 11.0.0 βλεπε σχετικη εικονα

Rakuten Viber 11.0.0.jpg

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...