Jump to content

Τηλεοραση Star-Light 55SLTA8500USA 4K UHD Android LED TV

tasos.cz

Recommended Posts

• Μέλος

Star-Light 55SLTA8500USA 4K UHD Android LED TV

Σημερα η γυναικα μου σκονταψε στο σαλονι, επεσε με τετοια φορα πανω στην 42αρα LED τηλεοραση  μας που η τηλεοραση σωριαστηκε καταγης και εσπασε η οθονη της. Ητανε καλη τηλεοραση, τυπος LG 42LB550V, fuell HD, με επιγειο, καλωδιακο και δορυφορικο δεκτη. Την αγορασα το 2014 και μεχρι σημερα δεν μας εβγαλε ποτε βλαβη. Η γυναικα μου καταστεναχωρεθηκε και αρχισε να κλαει, την λατρευε την τηλεοραση  γιατι ητανε σχεδον αποκλειστικα δικη της, εγω σπανια την κοιτουσα, τις περισοτερες φορες κοιτουσα την οθονη του λαπτοπ, η την LCD fuell HD τηλεοραση στο γραφειο μου. 

Αγαπω την γυναικα μου, την φιλησα, τις ειπα εμεις να ειμαστε καλα και ..... της παρηγγειλα  :k05164:μια πολυ καλυτερη τηλεοραση με 55αρα οθονη, 4Κ, UHD, Android 9.0,LED TV.
Ειναι η πιο φτηνη τηλεοραση με Android στην αγορα, εχει καλες κριτικες απο τους αγοραστες και η μαρκα της ειναι Star-Light 55SLTA8500USA 4K UHD Android LED TV.
Οποτε την περιμενουμε αμαν και πως. Μολις φτασει θα γραψω εδω τις εντυπωσεις.Τα χαρακτηριστικα της ειναι αυτα:
https://edigital.cz/led-televizory/star-light-55slta8500usa-4k-uhd-android-led-tv-p762452

Κατασκευαστης STAR-LIGHT
Εγγύηση 2 χρόνια
Διαγώνιος  "55" "(140 cm)"
Αντίθεση 6000: 1
Αναλυση 3840x2160 pixel
Ενεργειακή κλάση G
Λειτουργίες: Έξυπνη τηλεόραση, WIFI, USB, συμβατότητα Netflix, Πρόγραμμα περιήγησης, υποστήριξη PVR
Μέγιστη ανάλυση 4K Ultra HD
Τύπος 2 020
Αριθμός εισόδων HDMI  2 τεμ
Αριθμός εισόδων USB   1 κομμάτι
Γενικά
Τύπος δέκτη
Αναλογικό, MPEG-4, ψηφιακό, DVB-T, DVB-T2, CI +, DVB-C
Υποστηριζόμενο πρότυπο DVB-T, DVB-C, CI +, DVB-T2
Άλλα χαρακτηριστικά: γονικός έλεγχος, χρονοδιακόπτης ύπνου, teletext, EPG, WI-FI, HbbTV, υποστήριξη HEVC, τεχνολογία HDR, HLG, OSD, Bluetooth
αξεσουάρ: τηλεχειριστήριο, καλώδιο δικτύου
Τύπος Smart LED TV, UHD Smart TV
Αναλογία απεικόνισης 16: 9
Τεχνολογία απεικόνισης: LED
Οπτική γωνία 178 ° / 178 °
Συνδεσεις: YPbPr, HDMI, USB, Υποδοχή 3,5 mm, Θύρα LAN Gigabit, SCART, CI +, RF, ήχος υπολογιστή, HDCP 2.2, σύνθετο βίντεο / ήχο, Ψηφιακή ομοαξονική έξοδος, VGA (D-Sub)
Ήχος Στερεοφωνικό NICAM
Ισχύς ηχείου
2 x 10 W 

Κάθε εμπόδιο για καλό.

Εγώ από την πλευρά μου, έχω (ακόμη...) από το 2012, την 40" τηλεόραση SAMSUNG UE40EH6030 μόνο μ' επίγειο ψηφιακό δέκτη

(μάλλον... μόνο DVB-T και MPEG-2 / 4) και δεν μου λέει να... χαλάσει (ας πούμε να καούν τουλάχιστον και καμιά εκατοστή... pixel).

Αλήθεια, φίλε Τάσο, πόσο κοστίζει σε... ;

Επεξεργάστηκε από neoktistos

• Μέλος

Κοστος 8200 κορονες δηλαδη  320 ευρω, μαζι με τα μεταφορικα με παραδοση μεχρι το σπιτι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Μέλος
Δημοσίευσε (επεξεργασμένο)

Η τηλεοραση ηρθε και ειναι  ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. Τοσο μεγαλη τηλεοραση με διαγωνιο σχεδον εναμισυ μετρο και με τοσο καλη αναλυση εχω πρωτη φορα στην ζωη μου. Η τηλεοραση εχει ενσωματωμενο wifi  με το οποιο συνδεθηκα αμεσως στο Ιντερνετ. Εχει επισης VGA υποδοχη μετα ηχου για συνδεση τηλεορασης με PC μεσω του οποιου η γυναικα μου εχει συνηθισει να βλεπει τα σηριαλ και ταινιες απο το youtube. Το DVBT2 τιουνερ ειναι πολυ ευαισθητο και η τηλεοραση αμεσως εντοπισε σχεδον 100 καναλια τσεχικα και πολωνικα στο φασμα DVBT2. Μου αρεσει που το συστημα της τηλεορασης ειναι ANDROID και ετσι εχω ολες τις δυνατοτητες και τα πογραμματα του GOOGLΕ PLAY που εχω περασμενα και στο κινητο. Μαλιστα η τηλεοραση εχει και την δυνατοτητα MIRACAST του καθρεφτισμου (προβολη) του κινητου πανω στην τεράστια οθονη της τηλεορασης. Με αυτο θα ασχοληθω αργοτερα και θα γραψω και αλλες εντυπωσεις με την καινουργια 55αρα, 4Κ, UHD, Android 9.0,LED TV μου.

762452_h8p5kt0s.jpg?v=1

perspective-50551-vnb-dledbms-303black-b

Επεξεργάστηκε από tasos.cz

• Μέλος

Καλή θέαση φίλε μου στην καινούργια τηλεόραση  και να περνάς όμορφες στιγμές με την γυναίκα σου βλέποντας τα προγράμματα της.....και όχι μόνο.:k05205:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...