Jump to content

Σύμβολα της ρωσικής περιφέρειας Νίζνι Νόβγκοροντ ίσως διακοσμήσουν διαστημικό πύραυλο το 2021


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Σύμβολα της ρωσικής περιφέρειας Νίζνι Νόβγκοροντ ίσως διακοσμήσουν διαστημικό πύραυλο το 2021

40c771b01a693b14e94d555afab616e9_XL.thumb.jpg.8f3e8c47805d6e95f165b21bbe825958.jpg

Η Roscosmos ενδέχεται να εκτοξεύσει μέσα στο έτος διαστημικό πύραυλο διακοσμημένο με σύμβολα της περιφέρειας Νίζνι Νόβγκοροντ που ιδρύθηκε πριν 800 χρόνια.

Με τα σύμβολα της ρωσικής περιφέρειας Νίζνι Νόβγκοροντ, η οποία γιορτάζει την 800ή επέτειο από την ίδρυσή της φέτος, ενδέχεται να είναι διακοσμημένος ένας από τους ρωσικούς διαστημικούς πυραύλους μεταφοράς φορτίου, του οποίου η εκτόξευση θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021, ανέφερε στο πρακτορείο Sputnik πηγή της διαστημικής βιομηχανίας.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης της περασμένης εβδομάδας μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου της Roscosmos, Ντμίτρι Ρόγκοζιν και του Κυβερνήτη της περιφέρειας Νίζνι Νόβγκοροντ, Γκλέμπ Νικιτίν, υπήρξε μια προκαταρκτική συμφωνία ώστε ένας από τους πυραύλους να διακοσμηθεί με τα σύμβολα της περιφέρειας» ανέφερε η πηγή.

Ο επικεφαλής της Roscosmos κάλεσε επίσης την ηγεσία της περιφέρειας Νίζνι Νόβγκοροντ να πραγματοποιήσει επίσκεψη κατά την εκτόξευση του πυραύλου.

Τον Αύγουστο του 2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Roscosmos εξέφρασε την ιδέα να διακοσμήσει πυραύλους με παραδοσιακά ρωσικά σύμβολα, για την προώθηση του εγχώριου ρωσικού τουρισμού.

Πηγή: sputniknews.gr

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...