Jump to content

Λήψη Eutelsat 9B @ 9° East ( Nordic Baltic Beam )

Recommended Posts

• Μέλος
Δημοσίευσε

Λήψη της Nordic Baltic Beam από την Μεγαλόνησο

9E - 12188 Ver ( XtraTV Package ) @ Nordic Baltic - AMS 3.4m (CSC).jpg

• Μέλος
Δημοσίευσε (επεξεργασμένο)

Αφού μπορείς και κατεβάζεις αυτή την δέσμη και μάλιστα απο την Κύπρο.....εγώ σου βγάζω το καπέλο. Όλα είναι αποτέλεσμα των μεγάλων κατόπτρων που διαθέτεις.Απο εδώ που είμαι δεν την κατεβάζω την δέσμη της Βαλτικής αλλά ούτε και την Ιταλική,βέβαια με 90αρι κάτοτρο δεν περιμένω θεαματικά αποτελέσματα.

Επεξεργάστηκε από ioanis
  • Μέλος
Δημοσίευσε (επεξεργασμένο)

Ελα καλά είσαι Γιαννάκη μην γκρινιάζεις. Στην περιοχη σου που εισαι (και λιγο κοντα και εγω) βομβαρδιζομαστε απο δορυφορους και απο ισχυρο  σημα που οι φίλοι στην Πατριδα και ακομη περισσοτερο ο φίλος Κύπρος δεν μπορεί ούτε να ονειρευτούνε.

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Κοίτα Τασούλη όταν η δέσμη Nordic Baltic Beam φτάνει μέχρι την γειτονιά μου και δεν θέλει να κατεβεί στο κατοπτρό μου .....εεε είναι θέμα.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Δυστυχώς ο δορυφόρος που έχω πρόβλημα τα τελευταία χρόνια γιατί άλλαξαν τις δέσμες και τα επίπεδα εκπομπών για την Μεγαλόνησο είναι ο Astra 2 στις 28.2Ε.
Αλλά πάλι και εκεί βρήκα λύση μέσω των gateways που διαθέτω.

• Μέλος
Δημοσίευσε

Μήν μου πείς οτι κατεβάζεις συχνότητες και απο την δέσμη Αγγλίας...θα πετάξω τους δέκτες μου απο το παράθυρο.

• Μέλος
Δημοσίευσε
18 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε

Μήν μου πείς οτι κατεβάζεις συχνότητες και απο την δέσμη Αγγλίας...θα πετάξω τους δέκτες μου απο το παράθυρο.

Η δέσμη της Αγγλία δεν "κατεβαίνει" αλλά τα κανάλια της π.χ. ITV&BBC  "κατεβαίνουν" :k0511:

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Μέλος
Δημοσίευσε

Η τοποθέτηση του AMC PE στο πακέτο της Eutelsat ( 12226 Ver )

9E - 12226 Ver ( Eutelsat ) @ Nordic Baltic with 3.4m (CSC).png

• 2 months later...
Δημοσίευσε
Στής 27/11/2018 καί ώρα 8:01 ΠΜ, Ο Kypros_Pambou έγραψε

Η δέσμη της Αγγλία δεν "κατεβαίνει" αλλά τα κανάλια της π.χ. ITV&BBC  "κατεβαίνουν" :k0511:

Όταν λες "κατεβαίνουν", εννοείς ως IPTV;

• Μέλος
Δημοσίευσε

Πραγματι ευλογο το ερωτημα του Νεκταριου, το ιδιο ερωτημα εχω και εγω ιατρε, πως μπορει η δέσμη της Αγγλία σε σενα δεν "κατεβαίνει" αλλά τα κανάλια της π.χ. ITV&BBC  "κατεβαίνουν"?:captain:

• Μέλος
Δημοσίευσε

Απάντησε ο Νεκτάριος !!!! Αλλά παιδιά σαν την δορυφορική εικόνα δεν υπάρχει.Υπάρχει ακόμη αρκετή απόσταση μεταξύ δορυφορικής και iptv.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...