Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 25, Νοεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 25, Νοεμβρίου 2018 Λήψη της Nordic Baltic Beam από την Μεγαλόνησο
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Νοεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφού μπορείς και κατεβάζεις αυτή την δέσμη και μάλιστα απο την Κύπρο.....εγώ σου βγάζω το καπέλο. Όλα είναι αποτέλεσμα των μεγάλων κατόπτρων που διαθέτεις.Απο εδώ που είμαι δεν την κατεβάζω την δέσμη της Βαλτικής αλλά ούτε και την Ιταλική,βέβαια με 90αρι κάτοτρο δεν περιμένω θεαματικά αποτελέσματα. Επεξεργάστηκε 26, Νοεμβρίου 2018 από ioanis
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 26, Νοεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελα καλά είσαι Γιαννάκη μην γκρινιάζεις. Στην περιοχη σου που εισαι (και λιγο κοντα και εγω) βομβαρδιζομαστε απο δορυφορους και απο ισχυρο σημα που οι φίλοι στην Πατριδα και ακομη περισσοτερο ο φίλος Κύπρος δεν μπορεί ούτε να ονειρευτούνε. Επεξεργάστηκε 26, Νοεμβρίου 2018 από tasos.cz
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Νοεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Νοεμβρίου 2018 Κοίτα Τασούλη όταν η δέσμη Nordic Baltic Beam φτάνει μέχρι την γειτονιά μου και δεν θέλει να κατεβεί στο κατοπτρό μου .....εεε είναι θέμα.
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 26, Νοεμβρίου 2018 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Νοεμβρίου 2018 Δυστυχώς ο δορυφόρος που έχω πρόβλημα τα τελευταία χρόνια γιατί άλλαξαν τις δέσμες και τα επίπεδα εκπομπών για την Μεγαλόνησο είναι ο Astra 2 στις 28.2Ε. Αλλά πάλι και εκεί βρήκα λύση μέσω των gateways που διαθέτω.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Νοεμβρίου 2018 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 26, Νοεμβρίου 2018 Μήν μου πείς οτι κατεβάζεις συχνότητες και απο την δέσμη Αγγλίας...θα πετάξω τους δέκτες μου απο το παράθυρο.
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 27, Νοεμβρίου 2018 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 27, Νοεμβρίου 2018 18 ωρες πριν , Ο ioanis έγραψε Μήν μου πείς οτι κατεβάζεις συχνότητες και απο την δέσμη Αγγλίας...θα πετάξω τους δέκτες μου απο το παράθυρο. Η δέσμη της Αγγλία δεν "κατεβαίνει" αλλά τα κανάλια της π.χ. ITV&BBC "κατεβαίνουν" 1
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 14, Δεκεμβρίου 2018 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 14, Δεκεμβρίου 2018 Η τοποθέτηση του AMC PE στο πακέτο της Eutelsat ( 12226 Ver )
neoktistos Δημοσίευσε 20, Φεβρουαρίου 2019 Αναφορά Δημοσίευσε 20, Φεβρουαρίου 2019 Στής 27/11/2018 καί ώρα 8:01 ΠΜ, Ο Kypros_Pambou έγραψε Η δέσμη της Αγγλία δεν "κατεβαίνει" αλλά τα κανάλια της π.χ. ITV&BBC "κατεβαίνουν" Όταν λες "κατεβαίνουν", εννοείς ως IPTV;
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 20, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 20, Φεβρουαρίου 2019 Πραγματι ευλογο το ερωτημα του Νεκταριου, το ιδιο ερωτημα εχω και εγω ιατρε, πως μπορει η δέσμη της Αγγλία σε σενα δεν "κατεβαίνει" αλλά τα κανάλια της π.χ. ITV&BBC "κατεβαίνουν"?
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 21, Φεβρουαρίου 2019 Απάντησε ο Νεκτάριος !!!! Αλλά παιδιά σαν την δορυφορική εικόνα δεν υπάρχει.Υπάρχει ακόμη αρκετή απόσταση μεταξύ δορυφορικής και iptv.
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα