Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 9, Μαΐου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 9, Μαΐου 2019 Valencia - Arsenal και Chelsea - Eintracht Frankfurt σήμερα Σημερα στις 21.00 ωρα Κεντρικης Ευρωπης (22.00 ωρα Ελλαδος) παιζουνε για την προκριση στον τελικο του Κυπελλου Γιουροπα Λιγκ που είναι ένα σκαλι πιο κατω από το Τσαμπιονς Λιγκ οι εξης ομαδες: Valencia - Arsenal και Chelsea - Eintracht Frankfurt . Την μεγαλυτερη πιθανοτητα την εχει η Αρσεναλ που κερδισε στον α΄ γυρο τους Ισπανους 3-1 μεσα στην Ισπανια. Επισης και η Τσελσυ που εφερε 1-1 με την Αιντραχτ μεσα στην Γερμανια και την αρκει 0-0 για να προκριθει στον τελικο. Δηλαδη δεν αποκλειεται και στο Γιουροπα Λιγκ στον τελικο παλι να βρεθουνε δυο αγγλικες ομαδες οπως συνεβη στο Τσαμπιονς Λιγκ οπου θα παιξει η Λιβερπουλ εναντιον της Τοττενταμ. Φετος φαινεται είναι η χρονια των Αγγλων στο ποδοσφαιρο. Για οσους εχουνε την δυνατοτητα οπως και εγω να βλεπουνε τα Αρενα Σπορτ στις 1,9Ε και τους δυο αγωνες ταυτοχρονα θα τους μεταδωσουνε τα Αρενα Σπορτ 1 και Αρενα Σπορτ 2 στις 1,9Ε. Ας ειναι καλα οι Σερβοι και βλεπουμε λιγο ποδοσφαιρο στην τηλεοραση γιατι αλλοιως μας εφαγε το μαυρο σκοταδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 9, Μαΐου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 9, Μαΐου 2019 Τό ξέρω Τασούλη τι θα μου πείς αλλά τώρα το είδα......sory φιλαράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 10, Μαΐου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 10, Μαΐου 2019 Δεν θα σου πω τιποτε αγόρι μου ή μάλλον θα σου πώ "Μπράβο, καλά εκανες και ξαναέβαλες την είδηση φίλε μου" Τελικά έγινε αυτο που υποψιάστηκα, ο Τελικος του Γιουροπα Λιγκ και του Τσαμπιονς Λιγκ ειναι καθαρα βρετανικη υποθεση μια και οι 4 φιναλιστριες ομαδες ειναι αγγλικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα