Jump to content

Κατι απο τα παλια!

Δημητρης

Recommended Posts

• Super Συντονιστής

Ας θυμηθούμε κατι από τα παλαιά.

Προχθές ψάχνωντας στην βιβλιοθήκη μου να βρω ένα τεχνικό βιβλίο, έπεσα πιάνω σε ένα περιοδικό το Home Satellite.Δεν ξέρω πόσοι το θυμόσαστε? Το περιοδικό εχει διακόψει την έκδοση του αρκετά χρονια τώρα. Στα χέρια μου εχω ένα και μόνο τεύχος του και συγκεκριμένα το τεύχος 5 και ο λόγος ειναι οτι μέσα υπαρχει ένα δικό μου άρθρο.

Ας τα πάρω από την αρχή. Κάποτε υπήρχε ενα δορυφορικό site το πρώτο στην κατηγορία του και μιλάω για το sdtv.gr. Όπως γνωρίζεται ημουν εκεί και μέσα σε όλα είχα ανεβάσει και ορισμένα τεχνικά θέματα και ένα από αυτά ήταν μια εγκατάσταση κινητού κατόπτρου η οποία ήταν η δική μου και γενικά περιέγραφα τον τρόπο πως το έκανα. Τότε θυμάμαι που δεν είχαμε την iptv όλοι κάναμε το παν για να πιάσουμε περισσότερα δορυφορικά καναλια.!

Μια μέρα με παίρνει στο κινητό μου ο συγχωρεμένος Μοσχιδης (ιδρυτής του sdtv).Mου λέει Δημήτρη εχω μια πρόταση να σου κανω. Ενα περιοδικό που το εχει γνωστός μου και λέγετε home satellite και ασχολείται με τα δορυφορικά, μου ζήτησε να του δώσω να βγάλει στο περιοδικό του ένα τεχνικό άρθρο από το forum και εγω σκέφτηκα εσένα. Ωραία του απαντώ και ποιο απ όλα λες? Τελικά μετά από συζήτηση διάλεξε αυτό με την εγκατάσταση κινητού κατόπτρου. Αλλά με ρώτησε αν του επιτρέπω να κάνει και μερικες προσθήκες στο κείμενο μου για να εχει καλύτερο αποτέλεσμα, και φυσικά το δέχτηκα.

Κατάφερα και  σκανάρισα το εν λόγο κείμενο και το ανεβάζω στο forum.Οι φωτογραφίες ειναι από την δική μου εγκατάσταση που είχα τότε στο πατρικό μου σπιτι. Είναι τραβηγμένες με κινητό με μικρή ανάλυση μια και μιλάμε για αρκετά χρόνια πριν. Επίσης εχω καλύψει σε 2 φώτο μια και γράφετε το επίθετό μου. 

Στο περιοδικό απ οτι έψαξα δυστυχώς δεν αναφέρει κάπου ημερομηνία και δεν θυμάμαι την χρονολογία. 

Αν θελετε μπορειτε να το σχολιάσετε. 

Scan-Pic0013.jpg

Scan-Pic0003.jpg

Scan-Pic0004.jpg

Scan-Pic0005.jpg

Scan-Pic0006.jpg

Scan-Pic0010.jpg

Scan-Pic0011.jpg

• Μέλος

Νομίζω κάπου στην δεκαετία  του ,90 το πρώτο περιοδικό που κυκλοφορούσε τότε ήταν το Digital tv  Kamera που στις τελευταίες σελίδες έγραφε και κάποια άρθρα για την δορυφορική λήψη.....αν θυμάμαι καλά.

• Super Συντονιστής

Ιωάννη, δεν ξέρω που κολλάει το θέμα του περιοδικού digital tv με το θέμα που εχω ξεκινήσει? :confused:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...