Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 2, Μαΐου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 2, Μαΐου 2019 Σε αρκετους ανθρωπους μεσα στους οποιους ανηκω και εγω αρεσει να ασχολουνται με τις αγροτοεργασιες στον κηπο. Το πρωτο μελλημα ειναι η κοπη του χορτου για να δειξει ο κηπος περιποιημενος οπως πχ στην παρακατω φώτο Μεχρι τωρα εκοβα το χορτο με χορτοκοπτικο μηχανημα Weibang 455 SC που ειναι καλο μηχανημα με κινηση στους πισω τροχους. Το μηχανημα ειναι αυτο εδω: Επειδη ομως η εκταση ειναι μεγαλη και μου βγαινει ο πατος να κοβω το χορταρι με το Weibang 455 SC σκεφτομαι να αγορασω ενα μικρο τρακτερακι κηπου το πιο φτηνο που υπαρχει στην αγορα οπως πχ αυτο εδω που πουλαει το Leroy Merlin στην διπλανή Πολωνια με 4896 pln (περιπου 1200 ευρω) Εχει καποιος απο σας εμπειρια απο τετοια τρακτερακια κηπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 3, Μαΐου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 3, Μαΐου 2019 Γεωργοαγρότισσες όλου του κόσμου ενωθείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 3, Μαΐου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 3, Μαΐου 2019 23 ωρες πριν , Ο tasos.cz έγραψε Σε αρκετους ανθρωπους μεσα στους οποιους ανηκω και εγω αρεσει να ασχολουνται με τις αγροτοεργασιες στον κηπο. Το πρωτο μελλημα ειναι η κοπη του χορτου για να δειξει ο κηπος περιποιημενος οπως πχ στην παρακατω φώτο Μεχρι τωρα εκοβα το χορτο με χορτοκοπτικο μηχανημα Weibang 455 SC που ειναι καλο μηχανημα με κινηση στους πισω τροχους. Το μηχανημα ειναι αυτο εδω: Επειδη ομως η εκταση ειναι μεγαλη και μου βγαινει ο πατος να κοβω το χορταρι με το Weibang 455 SC σκεφτομαι να αγορασω ενα μικρο τρακτερακι κηπου το πιο φτηνο που υπαρχει στην αγορα οπως πχ αυτο εδω που πουλαει το Leroy Merlin στην διπλανή Πολωνια με 4896 pln (περιπου 1200 ευρω) Εχει καποιος απο σας εμπειρια απο τετοια τρακτερακια κηπου? Από τρακτερ δεν γνωρίζω τιποτα ούτε χωράφια έχω το μόνο χωράφι που έχω είναι μια γλάστρα με λουλούδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 4, Μαΐου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 4, Μαΐου 2019 Να ηξερες ποσο χανεις αγορι μου που δεν εχεις εστω και μικρο κηπάκι ολιγων μετρων. Ακου την γνωμη του γέροντα κηπουρου aus Tschechien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα