Μέλος ioanis Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου Tασούλη μου ανεβοκατεβαίνω μια στην Θεσσαλονίκη και μια στην Ήπειρο με το Laptop...παραμάσχαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου Οταν λες HotSpot με 235 download μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου Απλά ...πρόκειται για ιντερνετ απο κινητο τηλ.( είχε διαθέσιμα 300 GB) και το έκανα χρήση για λίγο μια και εγώ δεν εχω καν συνδεση δικιά μου και ταλαιπωρούμαι με το δίκτυο του Δήμου Ζηρού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 7 Σεπτεμβρίου 1 ωρα πριν , Ο ioanis έγραψε Απλά ...πρόκειται για ιντερνετ απο κινητο τηλ.( είχε διαθέσιμα 300 GB) και το έκανα χρήση για λίγο μια και εγώ δεν εχω καν συνδεση δικιά μου και ταλαιπωρούμαι με το δίκτυο του Δήμου Ζηρού. Πάρε ένα router 4g και θα είσαι κομπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sat3x1 Δημοσίευσε 8 Σεπτεμβρίου Αναφορά Share Δημοσίευσε 8 Σεπτεμβρίου Στο σταθερό οπτική 300/30 (fritzbox 5590 fiber) Στο χωριό 4G sim router tplink mr 600 v2 (eu) εξωτερική διπλή κεραία με 2Χ 2.5 ή 2χ3 μέτρα καλώδιο (mobile internet με κάρτα). Συνήθως 88 – 93 μερικές φορές και πάνω από 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 8 Σεπτεμβρίου Super Συντονιστής Αναφορά Share Δημοσίευσε 8 Σεπτεμβρίου 4G Test πριν λίγο χωρείς την εξωτερική κεραία με -85db σήμα. Η τρίτη φώτο ειναι μέσα από ftp server της cosmote γι αυτό και έφτασε τα 16,5mb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα