Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 2, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 2, Απριλίου 2019 Αρχισε εκπομπή στις 11053 Ver
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 2, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 2, Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ βλέπουμε την αντίστοιχη δέσμη που καλύπτει την Κύπρο μας καθώς και την πατρίδα μας AzerSpace 1 / Africasat-1A Ku-band Central Asia beam Επεξεργάστηκε 2, Απριλίου 2019 από ioanis 1
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 2, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 2, Απριλίου 2019 Δεν ξέρω Γιάννη αν λαμβάνετε έστω λίγο αυτή την δέσμη (Central Asia ). Πάντως φτάνει μέχρι Ουγγαρία με 44.62 dBW 1
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 3, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 3, Απριλίου 2019 Πρέπει να κάνω δοκιμή όταν το επιτρέψει ο καιρός....τώρα έχουμε βροχές και ανέμους Κύπρο. Αν και το κόβω πολύ δύσκολο να κατεβαίνει σήμα απο αυτή την δέσμη στην περιοχή μου.......είμαι αρκετά έξω απο την δέσμη.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 Δυστυχώς Κύπρο δεν κατάφερα κάτι....άλλωστε με 90αρι κάτοπτρο οι ελπίδες είναι μηδαμινές. Δοκίμασε όμως εσύ να κατεβάσεις την νέα συχνότητα που μεταφέρει τα κανάλια : Nashe HDR 4K Nashe HDR HD 10965 V 10000
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 Αυτή την στιγμή έχουνε φύγει από την συχν. 10965 Ver και έχει μείνει άδειος ο tp όπως επίσης και από το πακέτο στη συχν. 11053 Ver.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 Είδα ότι το flysat την αναφέρει σαν νέα συχνότητα και ότι είναι ...on . Θα μου πείς μάλλον το flysat αργεί να ενημερωθεί.
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 Εμείς ενημερώνουμε το Flysat. Δυστυχώς τελευταίως έχει αρχίσει και μένει λίγο πίσω ....
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 ¨Εμ....βέβαια εσείς οι μεγαλοπιατάδες έχετε όλο τον δορυφορικό κόσμο στα πόδια σας.....που να πιάσουμε μπογιά εμείς με τα 90αρια. Εεεεε ρε και ναχα ενα πιάτο σαν το δικό σου Κύπρο....θα γινόμουν συνεργάτης της ....NASA.
Μέλος Kypros_Pambou Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, Ο ioanis έγραψε ¨Εμ....βέβαια εσείς οι μεγαλοπιατάδες έχετε όλο τον δορυφορικό κόσμο στα πόδια σας.....που να πιάσουμε μπογιά εμείς με τα 90αρια. Εεεεε ρε και ναχα ενα πιάτο σαν το δικό σου Κύπρο....θα γινόμουν συνεργάτης της ....NASA. Από τον Κωτσόβολο είπαμε ότι πήρα τις κεραίες μου :)
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 Μέλος Αναφορά Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Ο Kypros_Pambou έγραψε Από τον Κωτσόβολο είπαμε ότι πήρα τις κεραίες μου :) Ναι ναι ...αυτά τα έλεγε ο ......παλαβός χα χα χα!
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα